PESTE NOIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PESTE NOIRE
gdzie te brednie? napisałem, że nowa jest tak fajna, że poprzednia przy niej nawet nie stała, chociaż też fajna była. z czym się nie zgadzasz?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Z twoją głuchotą, bo poprzednia jest równie dobra co ta, jak nie lepsza. Tutaj są eksperymenty, przy czym pozostaje to w dużej mierze mieszaniną wszystkiego co już nagrali, taka esencja ich poprzednich trików.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- twoja_stara_trotzky
na poprzedniej też były eksperymenty, ale tam wszystko było znacznie mniej poukładane, na nowej ułożyli to sobie w ładną całość. jedynka jest co najwyżej średnia, dwójka jest chujowa i jej tu na pewno nie słychać.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ustalilismy juz oczywiste zwiazki z Napalm Death - okladka, tytul plyty. Ktos intuicyjnie wrzuca tu Death in June. bedzie plyta roku?
this is a land of wolves now
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
Prędzej kurnik roku ;)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
nie bedzie płyta roku - Trocak wychwala, wiec BieDron zjebie dla zasady :D
a płyta lepsze od poprzedniej, ale takiej wielkiej roznicy w jakosci nie slysze - inaczej, bez wątpienia, ale zeby to była roznica kosmiczna jak uwaza Trokista - to sie nie zgadzam
a płyta lepsze od poprzedniej, ale takiej wielkiej roznicy w jakosci nie slysze - inaczej, bez wątpienia, ale zeby to była roznica kosmiczna jak uwaza Trokista - to sie nie zgadzam
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
nigdy nie sluchalem tej kapeli bo dla mnie black metal z kraju Chopina sie zaczyna na Antaeus i konczy na Osculum Infame. Ale jezeli siid rekomenduje to dzis ja pozycze
- twoja_stara_trotzky
Adrian696 pisze:nie bedzie płyta roku - Trocak wychwala, wiec BieDron zjebie dla zasady :D
So_It_Is_Done pisze:No zobacz co napisałeś za brednie.
- Lykantrop
Niet, polscy biznesmeni mają opory w ściąganiu pozycyj Czarnej Zarazy.maciek z klanu pisze:da sie gdzies w polsce kupic plyte nr 3?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
twoja_stara_trotzky pisze:Adrian696 pisze:nie bedzie płyta roku - Trocak wychwala, wiec BieDron zjebie dla zasady :D
a płyta lepsze od poprzedniej, ale takiej wielkiej roznicy w jakosci nie slysze - inaczej, bez wątpienia, ale zeby to była roznica kosmiczna jak uwaza Trokista - to sie nie zgadzamSo_It_Is_Done pisze:No zobacz co napisałeś za brednie.
;)twoja_stara_trotzky pisze:gdzie te brednie? napisałem, że nowa jest bardzo fajna, poprzednia też fajna była. z czym się nie zgadzasz?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- twoja_stara_trotzky
z twoimi bredniami ;)
- twoja_stara_trotzky
hahahaha, bezkrytyczna postawa NEOFITY ;)Drone pisze:Dla mnie całe PESTE NOIRE jest zajebiste, włącznie z dwójką. Dwójka jest zbyt undergroundowa, dlatego profesore ją jebie, nie ma elementów mainstreamu. Po nowej spodziewam się, że będzie płytą roku, dlatego nawet nie będę słuchał mp3, tylko kupię w ciemno.
- maciek z klanu
nowy peste noire to momentami taki CZESŁAW ŚPIEWA METALU heheh, troche momentami juwenaliowe klimaty.
Ale co trzeba przyznac, to to ze album jest zajebiscie humorystyczny. Klasa !!! Do poprzednika nie ma co porownywac. 2 totalnie skrajne odmiany tworczosci PESTE NOIRE. A utwór Casse, Pèches, Fractures et Traditions jest poprostu ZAJEBISTY.
Ale co trzeba przyznac, to to ze album jest zajebiscie humorystyczny. Klasa !!! Do poprzednika nie ma co porownywac. 2 totalnie skrajne odmiany tworczosci PESTE NOIRE. A utwór Casse, Pèches, Fractures et Traditions jest poprostu ZAJEBISTY.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Adrian696
jaśniej arcyksiążę :D to ze nie zauwazyłem kosmicznego przeskoku miedzy jakoscia muzyki na płytach :Dtwoja_stara_trotzky pisze:z twoimi bredniami ;)
ze niby poprzednia byla mniej poukładana?? moim zdaniem nie chcieli jej poukładać
- twoja_stara_trotzky
dobrze, masz inne zdanie, masz do tego prawo, a ja mam prawo uznać, że bredzisz ;)Adrian696 pisze:jaśniej arcyksiążę :D to ze nie zauwazyłem kosmicznego przeskoku miedzy jakoscia muzyki na płytach :Dtwoja_stara_trotzky pisze:z twoimi bredniami ;)
ze niby poprzednia byla mniej poukładana?? moim zdaniem nie chcieli jej poukładać
to jest właśnie demokracja ;)
- Adrian696
tyle lat z Rajtuzem na forach i jeszcze nie wiesz ze demokracja jest chujowa ??twoja_stara_trotzky pisze: dobrze, masz inne zdanie, masz do tego prawo, a ja mam prawo uznać, że bredzisz ;)
to jest właśnie demokracja ;)
w przypadku PN, stosuje całkowity brak oczekiwan, mozna bylo sie juz tego nauczyc przez kilka płyt ;)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kurwa, zbanujcie mnie. te tempe skurwysyny zrobily nawet i tutaj smietnik. jak was czytam to odechciewa mi sie sluchac tego materialu.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maleficio
- Kontakt:
Doktore, ale po co jak koleś ma racje? To same pitolenie w każdym wątku... a kiedy się dowiemy coś o płycie?Drone pisze:Zawsze możesz zwalić sobie konia.
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
dokładnietwoja_stara_trotzky pisze:zajebista jest ta płyta, już po kilku przesłuchaniach ta poprzednia się malutka przy niej wydaje ;)
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..