VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Re: VADER
Wesoło w maju z Vikernesem w gaju!
- Castor
- weteran forumowych bitew
Vulture daj spokój, szkoda czasu. Tak niska ocena tej płyty może wynikać tylko z jednego: z jej nie znajomości. Ja nie mówię że każdy musi ją wielbić no, ale żeby mieć aż taką awersję? Przesada.[V] pisze:Cos takiego mozna powiedziec o ostatnich produkcjach tego zespolu. Ale Litany to solidna dawka death metalowego napierdolu, to bardzo intensywny krazek. Nie widac tu jeszcze tego zmeczenia materialu; jest moc, jest atak od poczatku do konca. Oczywiscie plyta slabsza od poprzednich, ale wciaz dobra.Gore_Obsessed pisze:Ja nie znoszę. Płyta z którą wszystko jest nie tak. Produkt naszych czasów: szybko, tanio, praktycznie. Niby efektownie, na pozór smacznie, a potem się długo odbija. Hurra, do przodu i jakoś to będzie. Taki deathmetalowy odpowiednik płyt doklejanych do gazet dla gospodyń domowych.

- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Wprost przeciwnie. Jej obrona wynika głównie z nieznajomości innych interesujących pozycji ze sceny deathmetalowej.Castor pisze:Tak niska ocena tej płyty może wynikać tylko z jednego: z jej nie znajomości.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- ultravox
Nie do końca. Pamiętam, że nie spodobała mi się ta płyta kiedy wyszła. Ostatnio jednak wróciłem do niej i muszę przyznać, że jest to całkiem niezły materiał, choć produkcja tej płyty jest tak absurdalna, że ciężko się tego słucha (te stopy...). Generalnie jednak, o ile ktoś nie jest jakimś ultra maniakiem Vadera, do szczęścia wystarczą płyty do "Black to the Blind" włącznie.Gore_Obsessed pisze:Wprost przeciwnie. Jej obrona wynika głównie z nieznajomości innych interesujących pozycji ze sceny deathmetalowej.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
interesuje mnie jedna rzecz- nie chcielibyście, zeby Viader wrócił z dobrą płytą i nas zaskoczył? sam mam mieszane uczucia co do tego nowego albumu ale naprawdę byłbym zadowolony, żeby pioter się przebudził z niemocy twórczej i zaserwował coś innego niż ostatnio ciągle odgrzewany stary kotlet. trochę podupadli na renomie ale kto wie....
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Maleficio
- Kontakt:
nieblack_lava pisze:interesuje mnie jedna rzecz- nie chcielibyście, zeby Viader wrócił z dobrą płytą i nas zaskoczył? sam mam mieszane uczucia co do tego nowego albumu ale naprawdę byłbym zadowolony, żeby pioter się przebudził z niemocy twórczej i zaserwował coś innego niż ostatnio ciągle odgrzewany stary kotlet. trochę podupadli na renomie ale kto wie....
- mad
- weteran forumowych bitew
takblack_lava pisze:interesuje mnie jedna rzecz- nie chcielibyście, zeby Viader wrócił z dobrą płytą i nas zaskoczył? sam mam mieszane uczucia co do tego nowego albumu ale naprawdę byłbym zadowolony, żeby pioter się przebudził z niemocy twórczej i zaserwował coś innego niż ostatnio ciągle odgrzewany stary kotlet. trochę podupadli na renomie ale kto wie....
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
od razu mówię, że nie jestem fanem ich aktualnej "twórczości" ale widzę, że nie zmieniły się nastroje i nadal w modzie jest totalna krytyka piotera. juz nawet ciechana nie może sobie wypsić.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Maleficio
- Kontakt: