jesttrzeci pisze:a jest spleen? Jest choc troche markotnie
PESTE NOIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Re: PESTE NOIRE
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Typowe dla tego forum jest to, że wre dyskusja o tym, tylko niezłym, albumie, a o poprzednim wyśmienitym mało kto pisał.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Zblazował się kolo hehe.koreaniec pisze: Nie szukam wrogów, ostatnia rzecz jaka mi przychodzi do głowy to wojowanie na forach internetowych. Daję tylko materiał do przemyślenia. Masz chyba kryzys "słuchalniczy" i szukasz na siłę jakiegoś epokowego mega strzału . LIK jest dowodem.
Nowa płyta PN bardzo dobra, po raz 4-ty coś innego dlatego nawet nie próbuję rozkminiać która jest najlepsza, nie widzę sensu.
Yare Yare Daze
- Xapapote
poprzedni jest f\wyśmienity, to fakt, ale jego następca jest o wiele bardziej wyśmienity.So_It_Is_Done pisze:Typowe dla tego forum jest to, że wre dyskusja o tym, tylko niezłym, albumie, a o poprzednim wyśmienitym mało kto pisał.
a niech ci fhancuscy hiphopowce sfajczą auto :Pkregozmyk pisze:Wolę posłuchać francuskiego hip-hopu;)
Ostatnio zmieniony 25-05-2011, 15:25 przez Xapapote, łącznie zmieniany 1 raz.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Vlad Tepes jest najwyśmienitszy. Zapraszam do dyskusji.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Trutniu, czy też uważasz, że Władzio jednak jest na dłuższą metę 'trwalszą' i tym samym lepszą muzyką niż KPN?
- Xapapote
zaraz się zacznie. idę po piwo.So_It_Is_Done pisze:Vlad Tepes jest najwyśmienitszy. Zapraszam do dyskusji.
- Xapapote
no cóż. ale swego czasu cały niemal skład fussbolowej repry Fhancji był czrno/beżowy. poza tym jak nazwać kolesia urodzonego w Gujanie, która jest departamentem Fhancji? no chyba Fhancuzem, :) nawet Le Pen uważa takich ludzi za Fhancuzów.Drone pisze:A propos Francji. Bawiąc kiedyś na Lazurowym Wybrzeżu podjechałem na stację benzynową w Cannes czy innym St. Tropez i zacząłem dialog z czarnuchem za ladą po angielsku. Ten odpowiedział mi, że chociaż potrafi mówić po angielsku, to jest Francuzem i woli mówić po francusku. Wybuchnąłem wtedy niekontrolowanym śmiechem, smoluch wtedy się połapał i nadąsał :)
- Xapapote
ten Vlad Tepes to jakiś koszmarny żart
- Adrian696
- zahartowany metalizator
jak sie ma uszy - owszemXapapote pisze:ten Vlad Tepes to jakiś koszmarny żart
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Dobre sobie.
Moim zdaniem nie jest, ale tu wchodzi kwestia gustu, czyli coś rzadko spotykanego w bm.Drone pisze:Uważam, że materiał ze splitu z B. jest chyba trwalszy niż PN z wyłączeniem trójki, która wydaje się być równie trwała ;)So_It_Is_Done pisze:Trutniu, czy też uważasz, że Władzio jednak jest na dłuższą metę 'trwalszą' i tym samym lepszą muzyką niż KPN?
Ostatnio zmieniony 25-05-2011, 15:49 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 1 raz.
- Realista
taaaaa kukurykuSo_It_Is_Done pisze:Vlad Tepes jest najwyśmienitszy. Zapraszam do dyskusji.
-
Maria Konopnicka
Ale we Francji po prostu tak jest - przynajmniej w Paryżu, na 10 przechodniów trzech jest czarnych jak smoła, dwóch smoluchów, i dwóch niby białych, ale o rysach twarzy średnio europejskich no i jeden biały się trafi. A jak zagadasz to się okazuje, że turysta :)))Xapapote pisze: no cóż. ale swego czasu cały niemal skład fussbolowej repry Fhancji był czrno/beżowy. poza tym jak nazwać kolesia urodzonego w Gujanie, która jest departamentem Fhancji? no chyba Fhancuzem, :) nawet Le Pen uważa takich ludzi za Fhancuzów.
- Xapapote
bm to bezguście? ohmondie!!!So_It_Is_Done pisze:kwestia gustu, czyli coś rzadko spotykanego w bm.
nigdy nie byłem we Fhancji. i raczej się nie wybieram. :)IRONMIL pisze:Ale we Francji po prostu tak jest - przynajmniej w Paryżu, na 10 przechodniów trzech jest czarnych jak smoła, dwóch smoluchów, i dwóch niby białych, ale o rysach twarzy średnio europejskich no i jeden biały się trafi. A jak zagadasz to się okazuje, że turysta :)))
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Bezdech
Mi nie przypasowała - paszczury, brązowa tęcza i w chuj drogie płyty. Odwiedziłem dwa razy i była to pewnie ostatnia okazja do zwiedzenia kraju bohaterskich francuskich żołnierzy przed anschlussem do Wielkiego Kalifatu ;)
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
paszczury? z tego co widzialem -jesli juz biale oczywiscie- to nie bylo zle (nie to co w szkocji ;)). z plytami akurat mam dobre doswiadczenia, bo kupilem psychopathy red w tej ruskiej kopercie za 8euro. czarnuchow jest sporo, no ale co zrobisz. natomiast sam paryz, gdzie akurat mialem okazje byc, jest niesamowitym miejscem
w zwiazku z powyzszym ide dalej katowac nowe PESTE NOIRE, taka pierdolnieta jest ta plyta ze az przyjemna
btw, zabojadzki swietnie sie komponuje z tym opetanym wokalem
w zwiazku z powyzszym ide dalej katowac nowe PESTE NOIRE, taka pierdolnieta jest ta plyta ze az przyjemna
btw, zabojadzki swietnie sie komponuje z tym opetanym wokalem
this is a land of wolves now
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Byłem ostatnio w Paryzu i jezeli chodzi o kwestie rasowe to owszem, jest bialych coraz mniej. Jak sie z zona i corka wybralismy do centrum handlowego na La Defense to mialem wrazenie, ze jestem w Nigerii.
- Bezdech
Z kumplami przez cały wyjazd rozglądaliśmy się za jakimiś sensownymi sztukami i w końcu trafiła się jedna, co z zadowolniem głośno skonstatowaliśmy. Odpowiedziało nam wesołe "Cześć" ;)Riven pisze:paszczury? z tego co widzialem -jesli juz biale oczywiscie- to nie bylo zle (nie to co w szkocji ;))
Byłem ostatni raz w okolicach wydania GHUA, ceny były wyższe niż wówczas u nas, a i wybór w noramlnych sklepach mało imponujący.z plytami akurat mam dobre doswiadczenia, bo kupilem psychopathy red w tej ruskiej kopercie za 8euro.
Byłem w Paryżu dwukrotnie, ale tylko na jedniodniowe wypady, więc nie będę sie mądrzył, bo przez ten czas, to wiele nie zobaczysz. Spędziłem za to trochę czasu po miasteczkach na szlaku zamków nad Loarą i w sumie około miesiąca w Orleanie. Generalnie nie udało mi się "wejść we Francję" ;) ale to pewnie przez moją alergię na panujący tam język.paryz, gdzie akurat mialem okazje byc, jest niesamowitym miejscem
Że przesadnie jebnięta bym nie powiedział, ale przyjemna na pewno. Zaraz sobie odświeżę poprzednią.w zwiazku z powyzszym ide dalej katowac nowe PESTE NOIRE, taka pierdolnieta jest ta plyta ze az przyjemna
They told them not to fear, they couldn't be prepared
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Mało absorbujący ten nowy album, taki zlepek oklepanych patentów. Nie ma startu do poprzedniczki i jedynki, jest mniej więcej na poziomie 2jki, można argumentować, że lepszy bo jest w nim w chuj fajnych zagrywek i bajerów, ale co z tego. 7/10.