MY DYING BRIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: MY DYING BRIDE
Procenty i trzy pierwsze to najlepsze co MDB zrobilo. Zadowolony? :)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Nie chodzi o zadowolenie - tego szukam w innym miejscu :), ale jak już zaczęliśmy to należało zakończyć, a przy okazji bardzo Cię boli liczba mych postów? Naprawdę to liczysz? Nikt mnie nie uprzedził, że nie można na Forum pisać; a to że czasem poszaleję... No cóż... :)))
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Śmiejecie się z Morbid Angel bo nie słyszeli jeszcze nowego My Dying Bride "Evita":)
- Adrian696
hehehhe w sumie zgoda - ale MDB to jednak wydali jako jubileuszowe wariacje na temat własnej twórczości, a MA nowa płyte oczekiwana od wiekówMaleficio pisze:Śmiejecie się z Morbid Angel bo nie słyszeli jeszcze nowego My Dying Bride "Evita":)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"Evinta" to praktycznie płyta z coverami czyli żaden tam nowy album.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
Pacjent pisze:"Evinta" to praktycznie płyta z coverami czyli żaden tam nowy album.
to nie zwalnia ich z komiczności
-
Zgadzam się, ale wg mnie to jest przede wszystkim cholernie nudne.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Adrian696
Słuchałeś 3 CD?? Ja odpadłem na 2 - na początku to nawet było fajne, no coś innego, taka ciekawostka dla fanów po tylu latach (uważam, że lepszy taki prezencik dla najwierniejszych, niż chujowo brzmiący koncert wydany na siłę)... ale po 90 chyba minutach już nie miałem ochoty odpalić tego ponownie i chyba nie będę miał. ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Nie słucham już tego, nie ruszam 3CD. Wrzuciłem sobie nowy Primordial, zaraz MA, a później nowy Deranged.
- Najprzewielebniejszy
jest gdzies jakis sampelek do odsluchu albo streaming?
wyszła jakaś wersja z 3 CD? Ja mam tylko dwa :)Adrian696 pisze:słuchales 3 CD??Pacjent pisze: Zgadzam się, ale wg mnie to jest przede wszystkim cholernie nudne.
- Adrian696
wyszła jakas limitowana
CD3
1. The Music of Flesh
2. Seven Times She Wept
3. The Burning Coast Of Regnum Italicum
4. She Heard My Body Dying
5. And All Their Joy Was Drowned
CD3
1. The Music of Flesh
2. Seven Times She Wept
3. The Burning Coast Of Regnum Italicum
4. She Heard My Body Dying
5. And All Their Joy Was Drowned
ostatnio zawsze się wpierdalam i jak kupie jaką płytę to zaraz okazuje się, że wyszła też inna wersja z dodatkowym CD, dodatkowym DVD, dodatkowymi utworami itp.
PS. Z drugiej strony na tyle nudny ten MY DYING BRIDE, że ledwo dwie przesłuchałem. Nie mam chyba nastroju na taką muzykę, może jeszcze wrócę i docenię...
PS. Z drugiej strony na tyle nudny ten MY DYING BRIDE, że ledwo dwie przesłuchałem. Nie mam chyba nastroju na taką muzykę, może jeszcze wrócę i docenię...
- moonfire
Słuchałem sampli na Amazonie, kumpel kupi, to sobie obadam całość, ale pewnie w połowie zasnę. Zabieg nagrania wersji symfonicznych wali na kilometr niezdolnością do artystycznego wyrazu.
Najlepsze płyty MDB?
Symphonaire, debiut, Thrash EP, dwójka, potem procenty, a później jeno Songs of Darkness (sporo awangardowych rozwiązań, jak na nich, niczym na pierwszych wydawnictwach), Line of Deathless Kings (za tradycyjny doomowy krążek). Reszta mogłaby nie istnieć.
Najlepsze płyty MDB?
Symphonaire, debiut, Thrash EP, dwójka, potem procenty, a później jeno Songs of Darkness (sporo awangardowych rozwiązań, jak na nich, niczym na pierwszych wydawnictwach), Line of Deathless Kings (za tradycyjny doomowy krążek). Reszta mogłaby nie istnieć.
- Scaarph
- empir
słucham, ale czuję że nic z tego nie będzie :/
oby normalna płyta była słuchalna
oby normalna płyta była słuchalna
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Dzis mialem pierwsze przesluchanie... nie doszedlem do konca... ale to i tak lepsze niz nowe Morbid Angel ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- empir
Absolutnie nie masz racji