Silesian Massacre Festival vol. 3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Perversor
- zaczyna szaleć
Re: Silesian Massacre Festival vol. 3
czekam na relacje :> kumpli ze zdewastowanego hotelu w silesi hehe
-
- świeżak
Rozumiem, że coś się mogło spierdolić i koncert nie wypali. Ale robić z zespołów idiotów, kazać im siedzieć na lotnisku to trzeba być niezłym chujem. Porażka!
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Z zespołów i z ludzi, którzy przyszli na koncert. Czemu nie poinformowano ludzi wcześniej, że skład się posypał? Czemu dowiedziałem się tego dopiero będąc w Megaclubie? Mam tylko nadzieję, że Piona nie zrobi ludzi w chuja ze zwrotami za sobotę (bo oczywiście kupiłem karnet dwudniowy kurwa mać) i za Sodom, który widząc co się dzieje pewnie też nie dojdzie do skutku. Pal licho ten fest, ale naprawdę to żałuję Aura Noior i Autopsy, bo na nich się jarałem jak cholera.Czerwony kapturek pisze:Rozumiem, że coś się mogło spierdolić i koncert nie wypali. Ale robić z zespołów idiotów, kazać im siedzieć na lotnisku to trzeba być niezłym chujem. Porażka!
Co do samego koncertu to same minusy i jeden plus: ludzi garstka i sztywni jacyś tacy podczas występów. Potem od występu SOTM jakiś pajac ciągle szukał zaczepki, a ochrona wypierdoliła go dopiero na koniec całej imprezy. Takich ciuli nie powinni w ogóle wpuszczać na koncerty! Jeśli chodzi o zespoły to:
- Kampfar - nagłośnienie zjebane, ale sam występ dał radę chociaż to już nie jest to co kiedyś,
- SOTM - wrażenia nawet pozytywne, ale nie słuchałem ich z płyt więc się nie wypowiadam,
- Vreid to dla mnie żałosne pitolenie, nie lubię tej kapeli a ich występ nie poprawił mojego zdania o nich,
- Krakow według mnie zrobili show wieczoru. Klimat robią naprawdę świetny. Zresztą Monolith bardzo mi się podoba więc chyba nie mogło być inaczej.
Biorąc pod uwagę, że poszedłem tam głównie dla Urgehal, DHG, Kampfar i Krakow to wczorajszy wieczór okazał się porażką. Wielka szkoda.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
najbardziej mnie z tego rozpierdala jak Orias to komentuje, facet chujograjca jak mało kto, wyjebał na kase też pewnie nie małą ilość a tu kurwa jeszcze głos zabiera :)Maleficio pisze:Już jest oficjalne
Silesian Massacre Festival vol. 3 - Drugi dzień odwołany!!!!
https://www.facebook.com/event.php?eid=197805020255507
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Bo z reguły najgłośniej szczeka burek, który ma najwięcej na sumieniu. Patrz - Pieronek, Niesioł, Palikniot... Orias tylko potwierdza tą teorię :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- aginsiak
- w mackach Zła
Orias to ikona polskiej sceny kabaretowej,więc powinien zabierać głos w każdej sprawie.Poza tym jego wpis to sama mądrość i prawda.Na chuj 20 zespołów z czego minimum 15 chujowych skrajnie???
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdziu... a miałem jechać na sobotę. Problem się rozwiązał bez mojego udziału.
The madness and the damage done.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bardzo ładnie ujęte :)aginsiak pisze:Orias to ikona polskiej sceny kabaretowej,więc powinien zabierać głos w każdej sprawie.Poza tym jego wpis to sama mądrość i prawda.Na chuj 20 zespołów z czego minimum 15 chujowych skrajnie???
- lucass
- weteran forumowych bitew
Niech ktos sie podejmie zorganizowania AUTOPSY. Prosze.:D Bo zdaje mie sie, ze przy takim stanie rzeczy to raczej wielki chuj bedzie.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- maciek z klanu
mysle ze w kwestii wiedzy i historii black metalu orias zjada 90% ludzi tutaj :)
co do piony to bardzo szkoda, ale mam pomysl zrob jeszcze aura noir w kato i arcturus i potrem skoncz z koncertami :)
co do piony to bardzo szkoda, ale mam pomysl zrob jeszcze aura noir w kato i arcturus i potrem skoncz z koncertami :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no, niejednokrotnie dał tu ładny popis ... płakałem ze śmiechu :)maciek z klanu pisze:mysle ze w kwestii wiedzy i historii black metalu orias zjada 90% ludzi tutaj :)
- Husar
- weteran forumowych bitew
Przychylam się do prośby. Aura musi zagrać. Gorzej że to jednak dobre ziomy DHG...maciek z klanu pisze:co do piony to bardzo szkoda, ale mam pomysl zrob jeszcze aura noir w kato i arcturus i potrem skoncz z koncertami :)
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- maciek z klanu
popis dal, ale w prywatnych rozmowach wyglada to zgola inaczej.Ihasan pisze:no, niejednokrotnie dał tu ładny popis ... płakałem ze śmiechu :)maciek z klanu pisze:mysle ze w kwestii wiedzy i historii black metalu orias zjada 90% ludzi tutaj :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
A czy Piona po koncercie ogłosił skład old skulowego festiwalu tak jak obiecał?:)
-
o ja pierdolę, ale porażka. aż trudno uwierzyć
-
Też jestem szoknięty. Ciekawe czy jest jakieś drugie dno, jakiś sensowny powód.
- Maleficio
- Kontakt:
Tak, pewnie woda kasę w banku zalała... albo kasa spłonęła albo się popsuła...
ale kapele też naiwne muszę przyznać... jadą na lotnisko i co... myślą, ze piona im kupi bilety w ten sam dzień co lot? I dziecko wie, ze im wcześniej kupisz tym o 10 razy taniej niż w dzień lotu.
ale kapele też naiwne muszę przyznać... jadą na lotnisko i co... myślą, ze piona im kupi bilety w ten sam dzień co lot? I dziecko wie, ze im wcześniej kupisz tym o 10 razy taniej niż w dzień lotu.
-
- zaczyna szaleć
Dobrze było,wódka i ogórki lały się strumieniami szkoda że grill przed mega nie doszedł do skutku :)
Ogólnie pijacki folklor udzielił się 90% mega wkórwionego towarzystwa.
Rispekt dla ekip które w ogóle zagrały w tym totalnie zdezorganizowanym "koncercie"
Pzdr dla kilku forumowych chlorów...do następnego :)
Ogólnie pijacki folklor udzielił się 90% mega wkórwionego towarzystwa.
Rispekt dla ekip które w ogóle zagrały w tym totalnie zdezorganizowanym "koncercie"
Pzdr dla kilku forumowych chlorów...do następnego :)
-
Widzisz Maleficio! To jeszcze nie koniec. Swoją drogą, nie udało mi się wyprosić urlopu na dzisiaj, a i wcale mnie nie cieszy taki finał sprawy.haath pisze:...do następnego :)
- empir
Łatwo wszystkim krytykować, trudniej samemu zorganizować.Bonny pisze: co za kraj pojebany. sami nieudacznicy
No właśnie.Rattlehead pisze:Dajcie się przynajmniej wypowiedzieć pionie
A co ma jakieś AE do tego tematu?aginsiak pisze:.Mie chodzicie na ARCH ENEMY
Łatwo powiedziećaginsiak pisze:wystarczy chciec i mieć hajc i dzialac na 100%.bez bajek i krasnomówstwa
No właśnie co to za jeden. Skąś go kojarzę ale nie wiem z której parafii.Ihasan pisze:najbardziej mnie z tego rozpierdala jak Orias to komentuje, facet chujograjca jak mało kto, wyjebał na kase też pewnie nie małą ilość a tu kurwa jeszcze głos zabiera :)
Widzę sporo zjebów mających radość że komuś coś nie wyszło.Maleficio pisze:Już jest oficjalne
Silesian Massacre Festival vol. 3 - Drugi dzień odwołany!!!!
https://www.facebook.com/event.php?eid=197805020255507
Ogólnie szkoda bo kilka imprez dobrych Piona zorganizował. Łudzę się że chłop się nie załamie, sprawy powyjaśnia i zacznie od nowa ale trochę ostrożnie.
Wg mnie kapel trochę za dużo. Ciekawych za mało, bilety za drogie. Chyba najlepiej fest jednodniowy z 4 mocnymi kapelami.