Oczywizm ze gig Autopsy z ich obecna stawka za koncerty to ciezka do przelkniecia sprawa. Lepiej lapcie ich podczas wizyt w innych krajach na naszym kontynencie. Bo nie wstrzymywalbym powietrza czekajac na gig w Polsce. Kogos troche fantazja poniosla.lucass pisze:Niech ktos sie podejmie zorganizowania AUTOPSY. Prosze.:D Bo zdaje mie sie, ze przy takim stanie rzeczy to raczej wielki chuj bedzie.
Silesian Massacre Festival vol. 3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Grindead
- postuje jak opętany!
Re: Silesian Massacre Festival vol. 3
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
co to kurwa za tekst? z podręcznika dla akwizytorów w koszulach z krótkim rękawem i krawatem pod szyją? skoro nie znam się na czymś to się tego nie podejmuję - prosta zasada. nie znam się na organizowaniu imprez zbiorowych, nie ruszam tego, ale mam prawo WYMAGAĆ od tych, którzy je organizują, żeby się na tym znali, bo za to właśnie im płacę! w swojej działce jestem kurewsko wymagający, zarówno od innych, jak i od siebie samego, bo nienawidzę partactwa, a w tym kraju partactwo to norma.empir pisze:Łatwo wszystkim krytykować, trudniej samemu zorganizować.Bonny pisze: co za kraj pojebany. sami nieudacznicy
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
+ 1 absolutnie się zgadzam z profesorem Bonnym
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No też słyszałem, że jego stabilność i utrzymanie pionu ulega metomorfozie po jednym strzale :-)maciek z klanu pisze:popis dal, ale w prywatnych rozmowach wyglada to zgola inaczej.Ihasan pisze:no, niejednokrotnie dał tu ładny popis ... płakałem ze śmiechu :)maciek z klanu pisze:mysle ze w kwestii wiedzy i historii black metalu orias zjada 90% ludzi tutaj :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- kocurejro
- postuje jak opętany!
Bonny pisze:co to kurwa za tekst? z podręcznika dla akwizytorów w koszulach z krótkim rękawem i krawatem pod szyją? skoro nie znam się na czymś to się tego nie podejmuję - prosta zasada. nie znam się na organizowaniu imprez zbiorowych, nie ruszam tego, ale mam prawo WYMAGAĆ od tych, którzy je organizują, żeby się na tym znali, bo za to właśnie im płacę! w swojej działce jestem kurewsko wymagający, zarówno od innych, jak i od siebie samego, bo nienawidzę partactwa, a w tym kraju partactwo to norma.empir pisze:Łatwo wszystkim krytykować, trudniej samemu zorganizować.Bonny pisze: co za kraj pojebany. sami nieudacznicy
Bonny spokojnie, czasem nie wszystko zalezy od organizatora
sa rozne okolicznosci poboczne na ktore nikt nie ma wplywu
tak jak ktos napisal, dajcie sie chlopakowi wypowiedziec

- Bonny
- rasowy masterfulowicz
wkurwiam się, bo mOOn miał przekazać znajomemu z Krakowa moje płyty Autopsy. już zacierałem ręce na premierową niedzielę z Macabre Eternal, a tu takie kwiatki...kocurejro pisze:
Bonny spokojnie, czasem nie wszystko zalezy od organizatora
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Trzeba było od razu powiedzieć, że chodzi Ci o płyty AUTOPSY. :)
-
- zaczyna szaleć
Okoliczności są najprawdopodobniej takie, że Piona sprzedał za mało biletów w przedsprzedaży i nie miał z czego zapłacić. Proste jak jebanie. Z drugiej strony jak się robi taką imprezę tydzień przed Sonisphere to się nie ma co dziwić. Polska to nadal biedny kraj i niewielu stać na wyjebanie 400 zł na bilety na koncerty w jednym miesiącu. Pamiętacie ile ludzi było w zeszłym roku na Mayhem? Ten sam schemat. Ja na szczęście nie pojechałem ale moi kumple tłukli się 8 godzin w pociągu ze Szczecina i pocałowali klamkę.kocurejro pisze:Bonny spokojnie, czasem nie wszystko zalezy od organizatora
-
- postuje jak opętany!
szkoda, bo zapowiadał się organizator z zapałem i umiejętnościami :/
- Nikczemny_Żmij
- rozkręca się
Impreza na pion...piątkę.
plusy to wesoły alko - piknik oraz dobre sztuki m'a's, krakow i sotm, chociaż nagłośnienie kulało.
minusów trochę więcej.
plusy to wesoły alko - piknik oraz dobre sztuki m'a's, krakow i sotm, chociaż nagłośnienie kulało.
minusów trochę więcej.
- empir
Już poluzuj majty. Chodzi mi o ujadanie bez znajomości wszystkich faktów. Tak jak napisał kocurejro, nie wszystko zależy od organizatora. Piona dał ciała ale po co ta nerwówka.Bonny pisze:co to kurwa za tekst? z podręcznika dla akwizytorów w koszulach z krótkim rękawem i krawatem pod szyją? skoro nie znam się na czymś to się tego nie podejmuję - prosta zasada. nie znam się na organizowaniu imprez zbiorowych, nie ruszam tego, ale mam prawo WYMAGAĆ od tych, którzy je organizują, żeby się na tym znali, bo za to właśnie im płacę! w swojej działce jestem kurewsko wymagający, zarówno od innych, jak i od siebie samego, bo nienawidzę partactwa, a w tym kraju partactwo to norma.
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Z Fejsa Piony:
"Wszystkim, którzy starają się mnie wspierać dziekuję z cąłego serca!!! Niestety ale wczoraj był to przedostatni gig zorganizowany przeze mnie ostatni bedzie Sodom!!! jest moja oficjalna decyzja i niezmienna"
Gdzieś wcześniej padł pomysł, żeby w ramach żałoby zamknąć dział "Koncerty" na 3 dni. Kurwa, popieram.
"Wszystkim, którzy starają się mnie wspierać dziekuję z cąłego serca!!! Niestety ale wczoraj był to przedostatni gig zorganizowany przeze mnie ostatni bedzie Sodom!!! jest moja oficjalna decyzja i niezmienna"
Gdzieś wcześniej padł pomysł, żeby w ramach żałoby zamknąć dział "Koncerty" na 3 dni. Kurwa, popieram.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
jak to po co??? gdzie jest moje AUTOPSY??? ;)empir pisze:Piona dał ciała ale po co ta nerwówka.
- empir
Czyli gig Autopsy chuj strzelił. Bo to chyba Piona miał go zorganizować :/
-
- zaczyna szaleć
spokojnie, myślę, że ktoś jednak temat wiadomego koncertu pociągnie
a co do nowego MA to jakby ten album był sześcioutworowy ta była by miazga, muszę się przyzwyczaić
drugiego FFttF z Davidem na wokalu chyba nikt się nie spodziewał
a co do nowego MA to jakby ten album był sześcioutworowy ta była by miazga, muszę się przyzwyczaić
- empir
No to rozumiem, wybaczam, rozgrzeszamBonny pisze:jak to po co??? gdzie jest moje AUTOPSY??? ;)empir pisze:Piona dał ciała ale po co ta nerwówka.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
watgniewko pisze:spokojnie, myślę, że ktoś jednak temat wiadomego koncertu pociągnie
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no nowy Morbid Angel wychodzi, nie slyszales?
this is a land of wolves now
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
!!!!!!!
skad to info?
skad to info?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt: