no właśnie oceniam podobnie i nie wierzę, żeby mogli nagrać coś jeszcze lepszego :)Bonny pisze:ostatni ABSCESS to 10/10.Baton pisze:Tak, ale generalnie dzieli je milimetrowa odłegłość. Dwa bardzo zajebiste albumy oscylujące w okolicach 8,5 -9/10IRONMIL pisze:Ale, ostatni ABSCESS>>>>ostatnie AUTOPSY ? :)
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: AUTOPSY
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Coraz bardziej do mnie dociera, że jednak chyba mogli :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Dziwne podejście, a może to taka gra wstępna (pieszczoty znaczy się... )
Dawn Of Inhumanity - 10/10 to pewnik. Dlaczego jednak pojawiają się wątpliwości w stosunku do Macabre Eternal? Dlaczego nie może być 10/10, lub więcej, "otwierając" ciasną i ułomną z założenia skalę.
Proponuje zerwać kajdany i związane z tym ograniczenia - zdjąć tą pierdoloną folię i wytarzać się z radością w zawartości tej kloaki, by móc potem z czystym sumieniem usiąść przed klawiaturą i dokonać aktu skruchy, bo wątpliwości w tym wypadku to śmiertelny błąd:) Oczywiście zalecam wcześniej prysznic:)
Dawn Of Inhumanity - 10/10 to pewnik. Dlaczego jednak pojawiają się wątpliwości w stosunku do Macabre Eternal? Dlaczego nie może być 10/10, lub więcej, "otwierając" ciasną i ułomną z założenia skalę.
Proponuje zerwać kajdany i związane z tym ograniczenia - zdjąć tą pierdoloną folię i wytarzać się z radością w zawartości tej kloaki, by móc potem z czystym sumieniem usiąść przed klawiaturą i dokonać aktu skruchy, bo wątpliwości w tym wypadku to śmiertelny błąd:) Oczywiście zalecam wcześniej prysznic:)
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Jestem po drugim odsłuchu i muszę przyznać, że takich pokladów heavy metalu na płycie Autopsy się nie spodziewałem :) W ogóle to chyba jest ich najprzystępniejszy krążek – z każdym z poprzednich materiałów musiałem trochę powalczyć, tymczasem „Macabre eternal” weszło do głowy praktycznie od razu i chyba prędko nie wyjdzie :) Jednocześnie przy tej całej melodyjności, nadal pełno tu choroby, rozkładu i patologii. Klasa!
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tak, chociaż akurat nie ma tego AŻ tak dużo jak na ostatnim Abscess.Pteroczłek pisze:Jednocześnie przy tej całej melodyjności, nadal pełno tu choroby, rozkładu i patologii. Klasa!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rasowy masterfulowicz
A ja się robię coraz mniejszy jak tylko mam porównać te dwie płyty i ocenić, która lepsza ;))
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
macie ludzie. ja nie znam angielskiego, więc poza słowami "Macabre Eternal" i "Autopsy" nie wiem o czym oni mówią, ale ogląda się fajnie.
-
- w mackach Zła
Czy jestem tu jedynym, który do tej pory nie kupił tej płyty?
- ultravox
Wątpię, na pewno jeszcze przynajmniej kilku by się znalazło. ;) A dlaczego nie kupiłeś?
Wstyd się przyznać, ale chyba na to wygląda... Ja nie jestem dużo lepszy - kupiłem w Agonii dopiero wczoraj (choć zamówiłem już dawno) i nie słyszałem z tej płyty nawet sekundy.Raf pisze:Czy jestem tu jedynym, który do tej pory nie kupił tej płyty?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
teraz to juz chyba na pewno jestes jedyny, bo wlasnie zamowilem digibooka ;)
this is a land of wolves now
-
- w mackach Zła
Czekam jak stanieje. ;)ultravox pisze:Wątpię, na pewno jeszcze przynajmniej kilku by się znalazło ;) A dlaczego nie kupiłeś?
- Melepeta
- w mackach Zła
Miłe. Krzysiek w 2:26 beka, ziewa, wzdycha, aaaaa nevermind. Uśmiałem się. Mistrz!!!!!!!! hahahaBonny pisze:macie ludzie. ja nie znam angielskiego, więc poza słowami "Macabre Eternal" i "Autopsy" nie wiem o czym oni mówią, ale ogląda się fajnie.
Six o clock.
- Riven
- Kontakt:
jakis troche taki dretwy ten wywiad hehehe
wolalbym uslyszec jakis numer zagrany w na tej sali prob od a do z, bo z tych kawalkow wynika, ze musialo byc zajebiscie.
wolalbym uslyszec jakis numer zagrany w na tej sali prob od a do z, bo z tych kawalkow wynika, ze musialo byc zajebiscie.
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Ja za to kupiłem nędznego digibooka (żałuję swojego wyboru) już jakiś czas temu, posłuchałem kilka razy i nie chce mi się do tego wracać. Przynajmniej w tym momencie. Zanim jeszcze posłuchałem tej płyty skutecznie ją sobie obrzydziłem lekturą na forum, bo czy pisac o Autopsy "jaka piękna płyta, jaka cudowna, a jakie milusie zgniłe melodie" to normalne?
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Riven
- Kontakt:
kurwa, a bodajze Block pisal wczesniej, ze digibook fajniejszy (chociaz tylko przejrzalem starsze strony przed wyborem zakupu dzisiaj) i wlasnie go sobie zamowilem.. no chuj, jak jest nedznie wydany to trudno, ale ta ksiazeczka moze byc ciekawa
- ultravox
Nie, jest bardzo ładnie wydany. Ale książeczka średnio ciekawa (choć ładna) - dużo typowych, pozowanych zdjęć.
- Melepeta
- w mackach Zła
- Riven
- Kontakt:
a trudno... pare ze ta w ta czy w ta nie robi roznicy, a najwazniejsze sa zera i jedynki wyryta na krazku :)
nie moge sie doczekac.
nie moge sie doczekac.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Też jeszcze nie kupiłem, ale ja na półce nie mam żadnej płyty Autopsy ani Abscess, jeden elpis the Ravenous jeno leży. ;)Raf pisze:Czekam jak stanieje. ;)ultravox pisze:dlaczego nie kupiłeś?
A album naturalnie wspaniały.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old