Mam nadzieję, że zacznie padać... duszno, za duszno...Bezdech pisze:Jak dobra kawa w porannym słoncu ;)Deathless King pisze:Jakos to zdanie mnie z rana urzeklo ;)witchfinder pisze: Wtedy z kolei zostałem takim fanem the true Mayhem, że Burzum do dzisiaj słuchać nie mogę ;)))
Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- panthyme
- w mackach Zła
Re: Złote Wary Masterfula 2006
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- Adrian696
- zahartowany metalizator
ale to powinno byc innym dziale, "Zakurwisty tekst" - bo to nie głupota a zajebisty sarkazm
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
twoja_stara_trotzky pisze:dla mnie w hit lata:
JA JEBIE ;DDDDDDDDDDDDDDDDDIRONMIL pisze:Słucham tej nowej Sepultury - bardziej mi się miejscami z Die Krupps kojarzy niż ze Slayerem (właśnie leci Just One Fix).
heheh no wlasnie tez to mialem wlepic, mysle, ze to bedzie trzeci gwodz do trumny z napisem glupota, dwa poprzednie to Voivod i Coroner
woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
no i maria jako jedna z niewielu osob ktore autentycznie poznaly sie na RATM straci na wiarygodnosci a tym samym podwazy starania o niewrzucanie tych lewakow do wora z limp bizkit.... INTERNET IS SERIOUS BUSINESS PANOWIE!!!11
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
przypomina mi to historię z perkusistą Hefeystos, który przychodzi raz na próbę i przekonuje nas, że zajebisty riff wymyślił. dajemu mu giatrę, gość gra i patrzy na nas... a reszta zespołu konsternacja, bo nie wiemy, czy se żart stroi, czy co, a on całkiem na serio wymyślił... Highway to Hell ;))))))))))
- Adrian696
no tych co sie poznali na RATM to duzo łączyRiven pisze:no i maria jako jedna z niewielu osob ktore autentycznie poznaly sie na RATM straci na wiarygodnosci a tym samym podwazy starania o niewrzucanie tych lewakow do wora z limp bizkit.... INTERNET IS SERIOUS BUSINESS PANOWIE!!!11
np Twoje zdanie o Pestilence
Riven pisze:ROTFL.
SLUCHALEM, bylem nawet na koncercie. sorry ale do tych tanich ckliwych harmonii nigdy sie nie przekonam , to jest dla mnie taki sam poziom gowna jak radiohead. totalne gowno
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
wklej linka do tego 2 postu prosze, bo chcialbym cos sprawdzic
cos mi sie zdaje, ze pisalem to o ISIS, ale nie jestem pewien czy akurat o nich
cos mi sie zdaje, ze pisalem to o ISIS, ale nie jestem pewien czy akurat o nich
Ostatnio zmieniony 08-06-2011, 09:15 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
o w kurwe coz a dzien, nie moge sie smac za glosno a nie moge sie powstrzymac. skad to ? :DDDDDDDDDAdrian696 pisze:no tych co sie poznali na RATM to duzo łączyRiven pisze:no i maria jako jedna z niewielu osob ktore autentycznie poznaly sie na RATM straci na wiarygodnosci a tym samym podwazy starania o niewrzucanie tych lewakow do wora z limp bizkit.... INTERNET IS SERIOUS BUSINESS PANOWIE!!!11
np Twoje zdanie o PestilenceRiven pisze:ROTFL.
SLUCHALEM, bylem nawet na koncercie. sorry ale do tych tanich ckliwych harmonii nigdy sie nie przekonam , to jest dla mnie taki sam poziom gowna jak radiohead. totalne gowno
//odstawilem herbate jednak
woodpecker from space
- Triceratops
:D:D:Dtwoja_stara_trotzky pisze:przypomina mi to historię z perkusistą Hefeystos, który przychodzi raz na próbę i przekonuje nas, że zajebisty riff wymyślił. dajemu mu giatrę, gość gra i patrzy na nas... a reszta zespołu konsternacja, bo nie wiemy, czy se żart stroi, czy co, a on całkiem na serio wymyślił... Highway to Hell ;))))))))))
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Patrz jakich masz zdolnych kolegów z zespołów, inny ponoć też wymyślił riff z 'Be All, End All'.twoja_stara_trotzky pisze:przypomina mi to historię z perkusistą Hefeystos, który przychodzi raz na próbę i przekonuje nas, że zajebisty riff wymyślił. dajemu mu giatrę, gość gra i patrzy na nas... a reszta zespołu konsternacja, bo nie wiemy, czy se żart stroi, czy co, a on całkiem na serio wymyślił... Highway to Hell ;))))))))))
Yare Yare Daze
- Adrian696
a to sie Riven ze Skautem spierał o Pestilence, tam wiecej bylo takich kwiatkow...Triceratops pisze: o w kurwe coz a dzien, nie moge sie smac za glosno a nie moge sie powstrzymac. skad to ? :DDDDDDDDD
a to ponoc ja mam beznadziejne rozeznanie muzyczne :D
- Riven
- Kontakt:
tak, Adrian, albo jestes skonczonym zjebem i nie umiesz czytac, albo skonczonym zjebem, ktory klamie - pisalem to o ISIS a nie o Pestilence, ktore znam od wielu lat i szanuje.
viewtopic.php?f=13&t=3800&start=340#p494703
viewtopic.php?f=13&t=3800&start=340#p494703
- Riven
- Kontakt:
z tematu o Pestilence w ktorym wywiazal sie flamewar na temat ISIS - tylko ten polglowek nie zalapal , bo ten post jest wyrwany z kontekstu i dotyczy ISIS.Triceratops pisze:o w kurwe coz a dzien, nie moge sie smac za glosno a nie moge sie powstrzymac. skad to ? :DDDDDDDDDAdrian696 pisze:no tych co sie poznali na RATM to duzo łączyRiven pisze:no i maria jako jedna z niewielu osob ktore autentycznie poznaly sie na RATM straci na wiarygodnosci a tym samym podwazy starania o niewrzucanie tych lewakow do wora z limp bizkit.... INTERNET IS SERIOUS BUSINESS PANOWIE!!!11
np Twoje zdanie o PestilenceRiven pisze:ROTFL.
prosze, 1-2 posty wyzej:
Riven pisze:pestilence lubie za death metal a isis nie lubie za spierdolone pedalskie pitolenie dla ciot
- boroowa
- weteran forumowych bitew
ROTFLtwoja_stara_trotzky pisze:dla mnie w hit lata:
JA JEBIE ;DDDDDDDDDDDDDDDDDIRONMIL pisze:Słucham tej nowej Sepultury - bardziej mi się miejscami z Die Krupps kojarzy niż ze Slayerem (właśnie leci Just One Fix).
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Adrian696
do Rivena
przestan sie mazac :D Pestilence lubie za death metal?? a nie za hard core którego nie graja??
poza tym sympatycznie ze dales linka, kazdy sobie przeczyta
przy okazji, zjebie to mow do swoich kolegow z piaskownicy
przestan sie mazac :D Pestilence lubie za death metal?? a nie za hard core którego nie graja??
poza tym sympatycznie ze dales linka, kazdy sobie przeczyta
przy okazji, zjebie to mow do swoich kolegow z piaskownicy
- Riven
- Kontakt:
sprostowalem tylko klamstwo ktore rozpowszechniasz na moj temat, zeby potem uzyc jako "argumentu" gdy juz nie bedzie cie stac na cokolwike innego niz ad hominem, tyle wystarczy 'polemiki' z toba.
- Adrian696
przestan sie mazac, szkoda czasu - sciagnij cos czego nie znasz... Incantation udało sie poznac - czas na Bolt Thrower albo MassacreRiven pisze:sprostowalem tylko klamstwo ktore rozpowszechniasz na moj temat, zeby potem uzyc jako "argumentu" gdy juz nie bedzie cie stac na cokolwike innego niz ad hominem, tyle wystarczy 'polemiki' z toba.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
A to dobre jakieś ?Adrian696 pisze:Bolt Thrower
The madness and the damage done.
- Adrian696
nie wiem - nie mam rozeznania muzycznego, zapytaj znawców od wszystkiego
- Realista
- weteran forumowych bitew
:DDDDDDAdrian696 pisze: przestan sie mazac, szkoda czasu - sciagnij cos czego nie znasz... Incantation udało sie poznac - czas na Bolt Thrower albo Massacre