VENENUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
VENENUM
Było? Nie było? Potargować zawsze warto. ;)
Nazwa zespołu co prawda brzmi, jakby jąkała zabierał głos na temat "Welcome To Hell", ale muza rozkurwia. Death fucking metal. Na zachętę powiem tyle, że w składzie między innymi gość związany wcześniej z Excoriate. Duże UGH!
http://munenev.com/
Nazwa zespołu co prawda brzmi, jakby jąkała zabierał głos na temat "Welcome To Hell", ale muza rozkurwia. Death fucking metal. Na zachętę powiem tyle, że w składzie między innymi gość związany wcześniej z Excoriate. Duże UGH!
http://munenev.com/
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- metalized
Re: Venenum
Oj sprawdzic bemdzie trzeba jak duże UGH !! NO tak sold out , coś mi się właśnie kiedyś kojarzyło już , że nima , echhhh chce czlek być ućciwy a tu chuj nie da się...
P.J.E.C.
- BadBlood
Re: VENENUM
kurwejmać, dziękuję wszystkim za życzliwe zainteresowanie i liczne wypowiedzi. pizdy :)
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- BadBlood
- olo1972
- postuje jak opętany!
Kurna!Grzebie w necie i ni cholery nie ma gdzie zerżnąć a co dopiero kupić,a po tym kawałku brzmi bardzo zachęcająco..
-
- w mackach Zła
Też szukałem i nie ma, no trudno się mówi, w takim razie NIE POSŁUCHAM. ;)olo1972 pisze:Kurna!Grzebie w necie i ni cholery nie ma gdzie zerżnąć a co dopiero kupić,a po tym kawałku brzmi bardzo zachęcająco..
- Sova
- rasowy masterfulowicz
nowe mcd Venenum:

http://www.munenev.com/listen-to-venenum
cedeki już są do mnie w drodze. jesli któs chce sobie zarezerwować to -> malignantvoices@gmail.com

cedeki już są do mnie w drodze. jesli któs chce sobie zarezerwować to -> malignantvoices@gmail.com
- FENIKS
- w mackach Zła
Do dziś mnie rozpierdala Excoriate i jak tylko usłyszałem dobre "słowo na niedziele" o istnieniu tej kapeli nie moglem się kurwa doczekać, aż coś wyplują. Kawałek dobry bardzo, całość mam nadzieje że bedzie niszczyć
- metalized
Bym se i może zarezerwował ale to po Święcie Odnowy Budżetu czyli po 1. :DSova pisze:nowe mcd Venenum:
P.J.E.C.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no luz. u mnie nie ma problemu z odlozeniem plyt i odroczoną płatnością ( w granicach rozsądku )
slabiej jak ktos sobie jakąś płyte zamawia/rezerwuje a później sie wycofuje.
slabiej jak ktos sobie jakąś płyte zamawia/rezerwuje a później sie wycofuje.
- Melepeta
- w mackach Zła
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Ogłoszenia towarzyskie chyba nie w tym dziale ;P?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- w mackach Zła
Zespol jak zespol, szkoda tylko, ze ich dumny 18-letni wokalista, ktorego znam juz kilka lat, uparcie twierdzi, ze zajebiscie sie zna na metalu, a jak go spytasz jakie kapele zna z Polski to ci odpowie :Kapel ze wschodu nie slucham, sa chujowe"...
Ogolnie nie jestem fanem, ale Excoriate bylo swietne!
- BadBlood
- Sova
- rasowy masterfulowicz
CD już mam. 33 zł + 7 zeta poczta ( polecony priorytet )
malignantvoices@gmail.com
bardzo przyzwoite wydanie:

utwory do posluchania:
itd.
malignantvoices@gmail.com
bardzo przyzwoite wydanie:

utwory do posluchania:
itd.
- metalized
Nooo to zareklamowano nam tu kapelę przed milionami słuchaczy hehehe. Ale Excoriate było przezajedwabiste więc bedę musiał przeboleć :DHellrocker pisze:Zespol jak zespol, szkoda tylko, ze ich dumny 18-letni wokalista, ktorego znam juz kilka lat, uparcie twierdzi, ze zajebiscie sie zna na metalu, a jak go spytasz jakie kapele zna z Polski to ci odpowie :Kapel ze wschodu nie slucham, sa chujowe"...
P.J.E.C.
- maciek z klanu
zajebiscie klimatyczna jest ta plyta. Swietna rzecz !!! Uhhh alez sie tego swietnie slucha. Mega moc !!!! A co do wydania to ROZPIERDALA. Dawno nie widzialem tak idealnego wydania plyty (w stosunku do zawartosci).
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Mnie też rozpierdala, choć umiarkowanie. Po zapowiedziach na forum spodziewałem się ciosu, który nie pozostawi suchej nitki na debiucie Excoriate, a tutaj raczej ogromnej rewolucji nie ma. Wydanie pewnie też by było fajne, gdybym znowu nie dostał digisraka, którego tray podczas transportu stracił zęby.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
Niestety tez mnie to spotkalo.Lykantrop pisze: Wydanie pewnie też by było fajne, gdybym znowu nie dostał digisraka, którego tray podczas transportu stracił zęby.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów