VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: VADER
podoba mi się ta okładka.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Adrian696
chcialbym, bo w kawałku jest to cos co Vader mial kiedys.... ale jak Pajak najebie tych solowek - bedzie słaborob pisze:Mam podobne odczucia, a nowy wałek w wersji live daje radę.Morbid Marcin pisze:piekna okladka, cos czuje, ze po latach srednich plyt moze wreszcie bedze to plyta na miare krazkow z lat 90.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- rob
- w mackach Zła
No to najebie się Pająkowi i będzie git ;)Adrian696 pisze:chcialbym, bo w kawałku jest to cos co Vader mial kiedys.... ale jak Pajak najebie tych solowek - bedzie słaborob pisze:Mam podobne odczucia, a nowy wałek w wersji live daje radę.Morbid Marcin pisze:piekna okladka, cos czuje, ze po latach srednich plyt moze wreszcie bedze to plyta na miare krazkow z lat 90.
jebać frajerów
- evildead
- weteran forumowych bitew
o to to!Adrian696 pisze:chcialbym, bo w kawałku jest to cos co Vader mial kiedys....rob pisze:Mam podobne odczucia, a nowy wałek w wersji live daje radę.Morbid Marcin pisze:piekna okladka, cos czuje, ze po latach srednich plyt moze wreszcie bedze to plyta na miare krazkow z lat 90.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przecież to świątynia opatrzności i legiony radia z Torunia.Maleficio pisze:Lubie artworki Zbycha, uważam ze w tej chwili jest numer jeden na polskim rynku. Zgadzam, się jednak, ze nie powinno być żadnych tytułów na tej okładce czy logo. Powinien poszukać podobnego rozwiązania jak na Azarath lub wogólę olać. Okładka jest fajna ale zdecydowanie nie jest jego najlepszą pracą. Jest tu trochę naiwności w perspektywie... co mnie dziwi bo Zbychu jest architektem:)) To takie nawiązanie do trzeciej rzeszy i władcy pierścieni też troszkę takie... jakieś... chyba Peter to wymyślił bo uważał, ze będzie bardzo cool. Ale ogólnie 7/10.
Tak w ogóle te raporty ze studia są potrzebne jak dziura w moście. Jakaś dziwna i chujowa moda.ultravox pisze:Po tym, co usłyszałem w raportach ze studio nie oczekuję niczego lepszego niż to, co można było usłyszeć na ostatnich kilku krążkach Vader - choć chciałbym się mylić. Okładka fajna, ale sama nie zagra ;)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
okładka bardzo mi się podoba, ino czemu peter sam nie robi okładki jak jest taki samodzielny?;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- FENIKS
- w mackach Zła
Teraz ja ponarzekam :)
Co to kurwa ma być?
Władca pięścieni nawiedził trzecia rzesze? Do tego z kulawym dizajnem? Bez przepychu i rozmachu a jedynie lekko postapokaliptycznie/bezdusznie . Co jak co ale w kwesti okładek to nie za bardzo kręci. Jedynie tytuł który nawiązuje do kultu ale jak wyjdzie muzycznie to zobaczymy.
Co to kurwa ma być?
Władca pięścieni nawiedził trzecia rzesze? Do tego z kulawym dizajnem? Bez przepychu i rozmachu a jedynie lekko postapokaliptycznie/bezdusznie . Co jak co ale w kwesti okładek to nie za bardzo kręci. Jedynie tytuł który nawiązuje do kultu ale jak wyjdzie muzycznie to zobaczymy.
- lucass
- weteran forumowych bitew
Okładka bardzo dobra, natomiast nie spodziewam sie niczego dobrego po nowym materiale. Oczywisicie chciałbym byc w błedzie. Nowy numer w sieci niby okej ale ciagle jakis taki kwadratowy tak jak ostatnie wejdery. O solówkach pająka nie wspomne. Po co to? Nie lepsze klasyczne, stare "piski" Petera?
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Najprzewielebniejszy
końska wajcha Petera to naprawde kiedys było COŚ
zreszta... wszystkie "solowki" w ROD sa nia inspirowane ;-)
zreszta... wszystkie "solowki" w ROD sa nia inspirowane ;-)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Maleficio
- Kontakt:
Nowy Vader będzie na prawdę zaskakujący dla większości fanów... nie koniecznie pozytywnie. Mogę powiedzieć tylko jedno, jeżeli na The Beast ludzie mówili, ze to nie Vader.... to ciekawe co teraz powiedzą, dano mi było kilka kawałków przesłuchać... i mam mixed feelings.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
teraz to polski Behemoth?