ARCHGOAT

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: Archgoat

16-07-2010, 19:32

ah pojebało mi się, że mówicie o dwójce, a to jakieś de best jest hehe

edit: a bardziej na zachód ktoś to ma?

edit2: mam rozumieć, że wersja cede również jest w 30x30cm pudle?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

26-07-2010, 12:23

kregozmyk pisze:http://www.witchinghour.pl/shop/product ... roduct=714

brakuje tylko pendrive'a z wersją mp3
Tu akurat się zgodzę że winylowy box z bonusowymi CD's z tym samym materiałem to idiotyzm (tak samo jak mi się nie podoba CD w opakwoaniu od 12LP), ale regularna wersja zwyczajnie rozpierdala i zdecydowanie jest warta swojej ceny, nawet jeśli osobiście przepłaciłem jakieś 40 zł w porównaniu z ceną z WHP. Zresztą tutaj nie ma co się zastanawiać, poza pełnymi albumami mamy tutaj niemal kompletną dyskografię jednej z ciekawszych kapel black metalowych.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

20-05-2011, 19:50

i to jest dobry news.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
FENIKS
w mackach Zła

20-05-2011, 19:57

Ja byłem w Krakowie z ekipą z Wrocławia. Była masakra. Sam miałem parę promili. Kurwa nie chcieli nas przenocować w akademiku. Koncert był niszczący. Dzień później w Katowicach Vital Remains. Alkoholowa zagłada, nic dodać nic ująć. Wtedy mnie najbardziej rozpieprzyła w drobny mak Hell Militia. Archgoat maniactwo.
Za dwa tygodnie powtórka z rozrywki - obie kapele zobaczę na Deathkult Open Air w Niemczech. Będzie kolejna masakra! Do tego Black Witchery!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: ARCHGOAT

17-06-2011, 17:59

From the abyss of damnation, Altar of the Black Ram releases under exclusive license from Ritual Butcher & Lord Angelslayer, 100 strictly hand numbered BOXSETS, (made of pure Goat leather):

ARCHGOAT : Angelcunt (Tales of Desecration)
(Altar of the Black Ram - RAM 001)
Release date: Trinity Monday 2011

Contents:

-Angelcunt (Tales of Desecration) in 180 gram vinyl.
-Archgoat Poster.
-Exclusive Angelcunt (Tales of Desecration) frame.
-Three Archgoat Buttons.
-Archgoat red logo patch.
-Archgoat printable sticker.
-33 first copies contain part of Goat skull & bone.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Exclusive distribution worldwide:

Bowel of Noise Records
http://www.bowelofnoise.com
uprzedzam pytania: z wliczoną przesyłką stówkę.

nie, nie złotych.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

17-06-2011, 18:37

Straszny kult się z tego Archgoat zrobił. Jeszcze rok - dwa lata temu walały się wszędzie ichnie płyty po 2 dychy, a teraz die hardy, zawrotne sumy... kariera, panie, kariera.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

17-06-2011, 20:44

mnie się udało tylko 2 czerwone dziś kupić ale za to z kością bo byłem wśród pierwszych:) Chuj tam, ze 200 euro... jebał to pies, na ebay za jakiś czas mi się to zwróci sprzedając tylko jedną.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

17-06-2011, 20:47

właśnie sam o tym myślę szczerze mówiąc.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

17-06-2011, 20:48

Biznesmeny psia mać.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

17-06-2011, 20:50

ja uznałem, że stówka to jednak przegięcie pały i odpuszczam, ale z drugiej strony za darmo bym przyjął. zatem jak wezmę dwie sztuki i jedną sprzedam ze 100% przebitką...
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
FENIKS
w mackach Zła

17-06-2011, 20:51

no i mamy kult i będzie kasa. Szaleństwo :) nic nie słychać nic nie widać kaseta video wsadzona do dvd :) kupować i nie myśleć. Może następny die hard będzie z kościmi owiec :)
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

17-06-2011, 21:05

Scaarph pisze:ja uznałem, że stówka to jednak przegięcie pały i odpuszczam, ale z drugiej strony za darmo bym przyjął. zatem jak wezmę dwie sztuki i jedną sprzedam ze 100% przebitką...
Cena jest śmieszna, wręcz żałosna, szczególnie gdy patrzę ile NWN! woła za Box Conqueror, który w kwestii wydania jest nieporównywalnie lepszy.
Angelcunt mam na składaku "The Aeon Of The Angelslaying Darkness" i starczy.
Trust no one is the absolute Law.

P.J.E.C.

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Awatar użytkownika
FENIKS
w mackach Zła

17-06-2011, 21:17

poczekajcie panowie na 30lecie wyjdzie zapomniana taśma reh i będzie specjalnie pocieta na wydanie die hard. Oczywiście w przeciągu 3 kolejnych lat będzie kilka dajhardów z tym samym materiałem.

A teraz na poważnie. Po kiego huja taki die hard? Materiał wyszedł i został już wydany na die hard więc po huj kolejny? Dla kasy kurwa mać. Wielki kult i andergrand i walą w huja jak każda duża wytwórnia.
Tracę szacunek i odgrzewane kotlety już lubię tylko u siebie na talerzu.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

17-06-2011, 21:24

Góral pisze:
Scaarph pisze:ja uznałem, że stówka to jednak przegięcie pały i odpuszczam, ale z drugiej strony za darmo bym przyjął. zatem jak wezmę dwie sztuki i jedną sprzedam ze 100% przebitką...
Cena jest śmieszna, wręcz żałosna, szczególnie gdy patrzę ile NWN! woła za Box Conqueror, który w kwestii wydania jest nieporównywalnie lepszy.
Angelcunt mam na składaku "The Aeon Of The Angelslaying Darkness" i starczy.
ja też to mam, ale akurat nie w oddzielnym wydaniu. nie jest to najgorzej wydane, ale bez jaj. a conqueror w puszcze czy lepiej wydany to się w sumie można kłócić, ale conquerora biorę jak tylko się po tej stronie kuli ziemskiej pojawi :) mimo że mam :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

17-06-2011, 21:28

Scaarph pisze:conqueror w puszcze czy lepiej wydany to się w sumie można kłócić, ale conquerora biorę jak tylko się po tej stronie kuli ziemskiej pojawi :) mimo że mam :)
hehe, jak kto lubi. Również czekam, aż to wyląduje w Iron Bonehead, przesyłka z US "trochę" wysoka. Duble w przypadku Revenge czy Conqueror to dla mnie żaden problem, raczej naturalna rzecz.

P.J.E.C.

Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

17-06-2011, 21:29

darragh z invictus groził, że też będzie miał, więc dla mnie to już w ogóle wymarzona historia.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
atr
postuje jak opętany!

30-08-2011, 10:28

Obrazek

Heavenly vulva (Christ's last rites)
1. Intro
2. Blessed Vulva
3. Penetrator Of The Second Temple
4. Goddess Of The Abyss Of Graves
5. Day Of Clouds
6. Passage To Millennial Darkness

data premiery: 19.10.2011
Hjertet mitt slår i mørket
DCI Hunt

30-08-2011, 10:31

Zajebiście. Czekam na to.
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

01-09-2011, 13:52

ARCHGOAT: "Heavenly Vulva (Christ's Last Rites)" 14.10.2011

The title, artwork and full tracklisting of ARCHGOAT's upcoming new mini album are now revealed. Summoned at the Temple of the Black Moon between the 7th and the 9th of July 2011, "Heavenly Vulva (Christ's Last Rites)" features six trademark God-slaying tracks torn directly from the Virgin's violated womb. The blasphemous front cover was painted by well known artist Chris Moyen.

Tracklisting is as follows:

1 - Intro
2 - Blessed Vulva
3 - Penetrator Of The Second Temple
4 - Goddess Of The Abyss Of Graves
5 - Day Of Clouds
6 - Passage To Millennial Darkness

The album will be available in MCD and 12" MLP on October 14th (October 18th in North America) via Debemur Morti Productions.

ARCHGOAT
(Finland)

ARCHGOAT was formed under the wings of Hell in 1989 to spread the word of the Rebel Angel. The line up consisted of Angelslayer (Growls of the Fullmoon), Ritual Butcherer (Axe of Black Mass) and Blood Desecrator (Bombardment).

First demo was unleashed in 1991 being called "Jesus Spawn". In 1992 an unholy alliance was forged between ARCHGOAT and Necropolis Records and in 1993 MLP "Angelcunt (Tales of Desecration)" was released. ARCHGOAT entered studio to record a full lenght release in 1993 for Necropolis Rec. After disagreement with the terms of Necropolis Rec. the material was kept from the masses and in late 1993 ARCHGOAT decided to vanish from now so commercial Black metal scene.

The once so bright black flame was buried till 2004, when the horns raised again to continue the black crusade. Year 2004 saw the release of 1993 recorded material in form of "Angelslaying Black Fucking Metal" 7"EP through Hammer of Hate Rec. The line up was original with the exception of Blood Desecator was replaced with Leneth the Unholy Carnager as a session drummer. First live Black Mass in over a decade was performed in Kouvola, Finland 1.7.2005. Having done his services in the ranks Leneth was replaced with a permanent drummer Sinister K.

The Black Crusade Shall Continue Against the Religion of the Weak....

Obrazek

P.J.E.C.

ODPOWIEDZ