VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: VADER
The beast jakoś nie potrafiłem zdzierżyć, skoro nowa ma być jeszcze bardziej "rewolucyjna"....ech, przesłucham ale chyba tylko po to, by sie utwierdzić że ten zespół nie powróci do świetnej formy sprzed lat.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
A to niespodzianka. ;)Nasum pisze:przesłucham ale chyba tylko po to, by sie utwierdzić że ten zespół nie powróci do świetnej formy sprzed lat.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ale jaką? Coś na miarę Stench of Redemption się szykuje? Nie oglądałem do tej pory żadnych raportów itp. bo jakoś mnie nie ciągnie.Maleficio pisze:heh, te solówki... robią po prostu różnicę...
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Return to the Morbid Reich?
Bardzo chciałbym choć szczerze wątpię.
Decapitated Saints?
W zasadzie po cholerę mają się chłopaki męczyć nad nowymi numerami, jak mogą nagrywać nowe wersje klasyków do usranej śmierci? Aż dziwne, że Peter nie poszedł jeszcze śladami Sodom czy Dimmu Borgir i nie uraczył nas nową wersją "The Ultimate Incantation" albo "De Profundis". Dla mnie takie odgrzewanie kotletów to trochę porażka ale posłuchamy, zobaczymy. Mam taki sentyment do tej nazwy, że chętnie przyznam się do błędu.
Bardzo chciałbym choć szczerze wątpię.
Decapitated Saints?
W zasadzie po cholerę mają się chłopaki męczyć nad nowymi numerami, jak mogą nagrywać nowe wersje klasyków do usranej śmierci? Aż dziwne, że Peter nie poszedł jeszcze śladami Sodom czy Dimmu Borgir i nie uraczył nas nową wersją "The Ultimate Incantation" albo "De Profundis". Dla mnie takie odgrzewanie kotletów to trochę porażka ale posłuchamy, zobaczymy. Mam taki sentyment do tej nazwy, że chętnie przyznam się do błędu.
- empir
- zahartowany metalizator
Albo wydadzą nie wydaną wersję The Ultimate Incantation nagraną w Szwecji. Tej bym chętnie posłuchał.Herezjarcha pisze:Aż dziwne, że Peter nie poszedł jeszcze śladami Sodom czy Dimmu Borgir i nie uraczył nas nową wersją "The Ultimate Incantation" albo "De Profundis".
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Breath of Centuries z tej sesji wisi na Dorosłych Dzieciach. Chyba jednak dobrze się stało, że nagrali ten materiał ponownie.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Fuckt!
Podświadoma interpretacja...
Podświadoma interpretacja...
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Kolorystyką pasuje do dywanów z lat peerelu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95