Nie chce mi się logować - jak wysyłają do PL ? Jeżeli kurierem to jakim ? Jakieś rabaty dla stałych klientów ?nicram pisze:Ja kupuję regularnie od Niemców z Blackscaped. Zajebisty sklep!
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wysyłają pocztą, płyty bardzo dobrze zabezpieczone, zwykle idzie około tygodnia. Ja jeszcze nie uświadczyłem rabatów.
all the monsters will break your heart
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Dzięki za info .nicram pisze:Wysyłają pocztą, płyty bardzo dobrze zabezpieczone, zwykle idzie około tygodnia. Ja jeszcze nie uświadczyłem rabatów.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
W zeszłym tygodniu zrobiłem mały eksperyment i zamówiłem tego samego dnia w Pagan, agonii i WH, oto wyniki:
Pagan - pomimo braku jednej zamówionej płyty i wymianie dodatkowej korespondencji, która zajęła 2 dni odnośnie innej cd, płyty doszły w 5 dni.
WH - Płyty doszły w 3 dni.
Z Agonii jeszcze nie doszły. :)
Pagan - pomimo braku jednej zamówionej płyty i wymianie dodatkowej korespondencji, która zajęła 2 dni odnośnie innej cd, płyty doszły w 5 dni.
Z Agonii jeszcze nie doszły. :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No ja z Agonii już drugi tydzień czekam na cedek "From Entrails to the Dirt". W sumie powątpiewałem czy w ogóle go mają na stanie, ale narazie cicho sza, klient cierpliwy, poczeka...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
Ty lepiej powiedz, gdzie mam wysłać KSM, bo w adresie Szczecin widzę ;)
'Come the Blessed Madness'
- Lykantrop
A, fakt... w sumie to dam Ci znać na jebajla dzisiaj wieczorem bo sam nie wiem czy od piątku nie będę w stolicy Wielkopolski już stacjonował :-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
-
- zaczyna szaleć
No , ja też już trochę czekam, ale na stronie niby jest, że doraźne opóźnienia.Więc czekam, mam nadzieję, że w końcu się doczekam.
- nicram
Zrobiłem podobny eksperyment w zeszłym tygodniu. WH (3 płyty) przyszły w ciągu 24h, z Pagan również 3 płyty w ciągu 48h. Nigdy nie miałem problemów z Agonią, która także stawała na wysokości zadania i wciągu 2-3 dni cieszyłem narządy słuchu muzyką od nich. Mystic jest też szybciutki. :-)Nif pisze:W zeszłym tygodniu zrobiłem mały eksperyment i zamówiłem tego samego dnia w Pagan, agonii i WH, oto wyniki:
Pagan - pomimo braki jednej zamówionej płyty i wymianie dodatkowej korespondencji która zajeła 2 dni odnośnie innej cd, płyty doszły w 5 dni.
Z agonii jeszcze nie doszły :)
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Też czekam już długo. To pewnie zamknięcie forum spowodowało falę zakupoholizmu.W związku z dużą ilością zamówień informujemy, że w ciągu kilku następnych dni mogą wystąpić drobne opóźnienia w realizacji zamówień. Za niedogodności przepraszamy. W razie pytań prosimy o kontakt.
-
- zaczyna szaleć
Z Bestial Burst przesyłka w ciągu 6 dni.
Widzę, że wychodzi drożej niż kupując u nas w Agonii.nicram pisze:Wysyłają pocztą, płyty bardzo dobrze zabezpieczone, zwykle idzie około tygodnia. Ja jeszcze nie uświadczyłem rabatów.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Im bardziej się zagłębiam w Amazon, eBay oraz zagraniczne distra tym bardziej się umacniam w przekonaniu, że w Polsce nie ma sensu kupować. Takie Media Markt / Saturn, Pagan, Witching Hour, Mystic czy Agonia nieźle zdzierają. Ostatnio ledwo mogę znaleźć płytę, którą opłaca się kupić w Polsce (może oprócz polskich wydawnictw - a i tu nierzadko kupiłem o połowę taniej w usa niż w Polsce). Smutny ten nasz kraj.
- nicram
Moim zdaniem nie jest tak źle. Witching hour i Agonia zdzierają niemiłosiernie na kosztach wysyłki, natomiast Pagan i Mystic nie. W Pagan ceny są naprawdę przystępne. Z zagranicy sprowadzam tylko wtedy gdy nie mam możliwości kupienia płyty w Polsce. Jak do tej pory zawsze (z kosztami wysyłki) wychodziło dosyć drogo. Piszę oczywiście o płytach nowych, nie używanych.
-
- zaczyna szaleć
skoro to temat o wytwórniach to pytanko mam. widzieliście gdzieś w jeuropie sklep wysyłkowy z książką METALION-The slayer mag diaries?? wysyłka ze stanów jest zdecydowanie za droga (ponad 40$).
- moonfire
- zahartowany metalizator
Nie mam szczęścia do kupowania w USA, użeram się już z drugim sprzedawcą z Ebaya. Co z tego, że tanio, jak płyty nie dochodzą po prostu?knaar pisze:Im bardziej się zagłębiam w Amazon, eBay oraz zagraniczne distra tym bardziej się umacniam w przekonaniu, że w Polsce nie ma sensu kupować. Takie Media Markt / Saturn, Pagan, Witching Hour, Mystic czy Agonia nieźle zdzierają. Ostatnio ledwo mogę znaleźć płytę, którą opłaca się kupić w Polsce (może oprócz polskich wydawnictw - a i tu nierzadko kupiłem o połowę taniej w usa niż w Polsce). Smutny ten nasz kraj.
- maciek z klanu
w polsce dobre plyty za plyty to sa w LSS i tyle niestety.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Indeed. Kupowanie z USA, Kanady czy nawet wysp jest fajne, ale dla cierpliwych. Miesiąc czekania to norma, a i trzeba się psychicznie nastawić, że nigdy nie dojdzie. Poza tym nie jest tak, że ceny są we wszystkich przypadkach niższe. Część można wyrwać taniej na alledrogo, część na egaju, amazonie czy discogs. Reguły tutaj nie ma.moonfire pisze:Nie mam szczęścia do kupowania w USA, użeram się już z drugim sprzedawcą z Ebaya. Co z tego, że tanio, jak płyty nie dochodzą po prostu?knaar pisze:Im bardziej się zagłębiam w Amazon, eBay oraz zagraniczne distra tym bardziej się umacniam w przekonaniu, że w Polsce nie ma sensu kupować. Takie Media Markt / Saturn, Pagan, Witching Hour, Mystic czy Agonia nieźle zdzierają. Ostatnio ledwo mogę znaleźć płytę, którą opłaca się kupić w Polsce (może oprócz polskich wydawnictw - a i tu nierzadko kupiłem o połowę taniej w usa niż w Polsce). Smutny ten nasz kraj.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Ja 90% przesyłek dostaję w 1-2 tygodnie, nawet z USA, więc nie ma tak źle, spokojnie wyprzedza to Agonię i połowę sprzedawców z allegro. Zagubienie przesyłki nie jest problemem aż tak wielkim - otwieramy sprawę na paypalu i mamy zwrot kasy. Do tej pory na jakieś 100 przesyłek zginęło mi 3, więc jakoś można wytrzymać.