Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: Złote Wary Masterfula 2006
Kurwa, a dałbym nawet 7 dych. Zawsze drugi (albo trzeci)...
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Nie wiem czemu, ale takie gadanie zawsze kojarzyło mi się z wieśniakami w koszulkach Cannibal Corpse (w latach 90-tych) :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Conflagrator pisze:Nie wiem czemu, ale takie gadanie zawsze kojarzyło mi się z wieśniakami w koszulkach Cannibal Corpse (w latach 90-tych) :)
uuuuuuuuuuuu,jaki kolega zgrzyzliwo przenikliwy:)))
trzeba sie napic
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Castor
- weteran forumowych bitew
tak i to w dodatku z nadwagą, z pryszczami na ryju i wpierdalający właśnie hambugera :)Conflagrator pisze:Nie wiem czemu, ale takie gadanie zawsze kojarzyło mi się z wieśniakami w koszulkach Cannibal Corpse (w latach 90-tych) :)

-
- zahartowany metalizator
"wpierdalajacy wlasnie" brzmi, jakbys mowil o sobie
-
castor przylecial do nas z innej galaktyki.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Castor
nie jem tak późno kolacji:)byrgh pisze:"wpierdalajacy wlasnie" brzmi, jakbys mowil o sobie

- koreaniec
- w mackach Zła
to się nazywa podkurek (podstawa egzystencji i staropolska szlachecka tradycja kurwa mać)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Podkurek
Lefthandpathyoga
- Scaarph
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
koreaniec pisze:to się nazywa podkurek (podstawa egzystencji i staropolska szlachecka tradycja kurwa mać)
Ożesz chuj, jaki zestaw.Osobnym rodzajem był tzw. podkurek zapustny, serwowany w ostatki, składający się z jaj, mleka i śledzi
- koreaniec
- w mackach Zła
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Na śledzie z mlekiem?
- koreaniec
- w mackach Zła
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Wielokrotnie działało to równiez w druga stronę. Ja tam już wtedy 'stary' byłem i wolno mi było słuchać tak jednych jak i drugich ;-)Conflagrator pisze:Nie wiem czemu, ale takie gadanie zawsze kojarzyło mi się z wieśniakami w koszulkach Cannibal Corpse (w latach 90-tych) :)
- ultravox
longinus696 pisze: (...)Natomiast od "Master of Puppets" na pewno lepsze i ważniejsze są "Ride the Lightning", Dark Angel "Darkness Descends" i dowolny Slayer od "RiB" w górę.
-
dowolny Slayer ,dobre sobie,w jaki niby sposób dowolna plyta Slayer po Seasons in The Abyss moze byc wazniejsza i lepsza od wielkopomnego Master of Puppets hehehe.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
O, znowu ten temat ;)
oczywiscie, ze jest tak jak pisze longinus, a MOP to niesamowicie przereklamowana plyta - z ledwie dobrego albumu, wypchanego do tego kwadratowymi riffami, robi sie niewiadomo jakie opus magnum ;))))
oczywiscie, ze jest tak jak pisze longinus, a MOP to niesamowicie przereklamowana plyta - z ledwie dobrego albumu, wypchanego do tego kwadratowymi riffami, robi sie niewiadomo jakie opus magnum ;))))
this is a land of wolves now
-
mowisz o kwadratowosci (tylko) w kontekscie MOPa? lagodnie, lagodnie ;-)
- ultravox
Jeżeli "Master of Puppets" jest "kwadratowa", to co powiedzieć o "Darkness Descends"?;) Oczywiście uwielbiam obie płyty i nawet potrafię sobie wyobrazić (z trudem, ale jednak), ze ktoś woli tę drugą, ale pisanie o tym, że płyta Dark Angel jest "ważniejsza" niż "Master of Puppets" jest dla mnie śmieszne i raczej nie świadczy o "wiedzy i wyczuciu" (z całym szacunkiem dla Longinusa, którego posty zazwyczaj czytam z przyjemnością). Tak samo rozumiem, że komuś może się lepiej słuchać średniej płyty Slayer niż jednej z najlepszych płyt Metallica, bo przecież można preferować takie granie a nie inne. Jeśli jednak ktoś sugeruje, że - fajna bo fajna, ale jak na Slayer niestety średnia - "World Painted Blood" jest w jakimś wymiarze płyta "ważną", a nawet ważniejszą niż jeden z kilku najbardziej wpływowych albumów metalowych, to mogę jedynie pokręcić głową z politowaniem.
- Zenek
LOL V ma rację co do MOP tam się wszystko idealnie klei, aranże są na nieosiągalnym poziomie dla 99% kapel thrashowych, taka prawda, Darkness Descends, Exodusy, Kreatory to przy tym kwadratowa łupanka ;] ale tak tak, rivenek oczywiście ma rację jak zawsze LOL kwadratowe riffy lol