BLOODTHIRST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Glene
- weteran forumowych bitew
Re: BLOODTHIRST
Właśnie odebrałem paczkę z nowym Bloodthirst i biorę się za osłuchiwanie . Liczę, na konkretną jazdę jak na debiucie.
- Glene
Jestem po kilku przesłuchaniach nowego dokonania Bloodthirst i jest dobrze. Od pierwszego numeru głowa sam zaczyna moshing a browar leje się gęsto
Płyta daleko nie odbiega od debiutu ale nudy na tym albumie nie uświadczycie. Fajne thrashowe riffy siarczyste solówki bluźnierczy wokal i jazda przez dłuższy czas złamanie karku . Mi się podoba, a Wy jakie macie opinie o tej płycie?

- Duvelor
Nowej płyty w całości jeszcze nie słyszałem, ale za to na swym X leciu panowie z BLOODTHIRST zajebali piękny gig.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Dobry album, chwytliwy bardzo. Hateful Antichristan Thrash !!! 

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Właściwie ten sam problem co na "Let Him Die". Jest kilka chwytliwych riffów, trochę nużących patentów i zachowawczo - jak to w tym gatunku. Dla mnie najlepszym materiałem Żądnych Krwi był split z Ebola - potem jakoś przestali mnie już przekonywać do siebie. Czegoś mi w tym brakuje... potrawa jadalna, ale niedoprawiona - tak to mogę ująć 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Gore_Obsessed
Kupiłem sobie kilka dni temu "Hell bestial desecration" i będąc po kilku przesłuchaniach stwierdzam, że jest nieźle. Tylko nieźle, z jednym przebłyskiem. Zapewne większość czytających domyśla się o co chodzi. "Hateful antichristian thrash" wybija się zdecydowanie. Reszta utworów poprawna, z "momentami". We wstępie do pierwszego utworu słychać "War ensemble", a w "Warriors of Hell" "Reconquering the throne". Dość odważnie przerobiony "Woman of dark desires", nawet mi się podoba. Niestety, jako całość tylko 6/10. Po tym jak usłyszałem próbki z nowej płyty obawiam się, że dla mnie BLOODTHIRST może się stać zespołem jednego materiału, czyli "Let him die". Oby to nie nastąpiło.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Lykantrop
Ale "Let him die" materiałem wybitnym też nazwać nie można. Zaryzykowałbym twierdzenie, że ten zespół jeszcze nie ma na koncie takiej pozycji, która rozsadza bebech, zdejmuje buty i klepie sękatym kijem po dupsku jednocześnie. Ot, średnia krajowa. Na splicie "Infernal..." dużo lepiej wypadła reprezentacja młodych z Excidium. I nie mówię tego tylko dlatego, że mieszkam w okolicach Rzeszowa... 

manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Gore_Obsessed
Obyś miał rację, że najlepsze przed nimi, bo czuję, że stać ich na wiele.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Lykantrop
Nie pasuje mi to brzmienie, które obrali od debiutu - optymalne było właśnie na w/w splicie z Ebola, to zresztą ich najlepszy materiał wg mnie. Pokusiłem się o zakupienie wersji digi "Sanctity..." i ich największy hit "Hateful Antichristian Thrash" w porównaniu do wersji pierwotnej to kilka schodów w dół.
Za to na żywo klepią w czajnik. Widziałem ich na Merciless Fest, jakieś 5-6 lat temu i to było coś... Chyba jeden z lepszych koncertów tamtych pamiętnych dni.
Za to na żywo klepią w czajnik. Widziałem ich na Merciless Fest, jakieś 5-6 lat temu i to było coś... Chyba jeden z lepszych koncertów tamtych pamiętnych dni.
- MinT
- Kontakt:
Elegancki, wyjściowy t-shirt, w sam raz na niedzielne przedpołudnie!
BLOODTHIRST - SANCTITY DENIED
+ biały nadruk wysokiej jakości na czarnej koszulce +
+ z przodu motyw z okładki płyty, z tyłu tekst +
+ koszulki Fruit of the Loom 185gr +
+ wykonanie: Defense Merch +
+ rozmiary: S, M, L, XL, XXL +
http://allegro.pl/show_item.php?item=1311101763
BLOODTHIRST - SANCTITY DENIED
+ biały nadruk wysokiej jakości na czarnej koszulce +
+ z przodu motyw z okładki płyty, z tyłu tekst +
+ koszulki Fruit of the Loom 185gr +
+ wykonanie: Defense Merch +
+ rozmiary: S, M, L, XL, XXL +
http://allegro.pl/show_item.php?item=1311101763
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Castor
W połowie marca BLOODTHIRST w gęstej atmosferze nihilizmu studia Czyściec nagrał zapowiadany od dłuższego czasu materiał. Tytuł, jak i forma wydania nie są jeszcze znane. Na najnowsze uderzenie poznańskiego trio składać się będą cztery utwory opatrzone polskimi tekstami. W międzyczasie na kompilacji dołączonej do DOOM ‘zine ukazał się medley kilku starszych utworów zarejestrowany podczas koncertu z okazji X-lecia zespołu. 6 maja będzie mozna zobaczyć BLOODTHIRST na żywo w poznańskim klubie U Bazyla, gdzie zagrają jako support dla INCANTATION.

- MinT
- Kontakt:

*poznański Goldman Sachsman metalu*
- Duvelor
Zanim Mnt się pochwali, to warto podać, że powyższy materiał trafił do sprzedaży:
http://www.pagan-records.com/webshop/sh ... -pack/5993
http://www.pagan-records.com/webshop/sh ... -pack/5993
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zobaczymy już za kilka dni, bo dzisiaj mini zamówiłem. Ciekaw jestem brzmienia, bo o poziom muzyczny jestem spokojny po ostatniej płycie.
all the monsters will break your heart
- Duvelor
Zamiast otwieracza powinni dodawac zapieksy z bistra Roti ;) Jako gorący kubek. Mnt, co jest z Wami?
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Duvelor
Mnie lekko odstręcza od tej EP żeński wokal w dwóch numerach i te klawiszowe plamy zanim dany utwór się rozbuja, akustyki mogą być.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Husar
jak wygląda otwieracz do piwa goat beer desecration?
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Duvelor
Pewnie kozioł (z wywaloną na wierzch wielką pytą) siedzi na zwykłym otwieraczu ;)
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Scaarph
nie wiem, wiem natomiast, że każdy prawdziwy facet chciałby taki mieć.Husar pisze:jak wygląda otwieracz do piwa goat beer desecration?