!!!!!!!!!!!!!!!!!Heretyk pisze:do Katowic niech wpadają :)
Po tysiąckroć!!!!!!!!!!!!!11oneon1on!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
!!!!!!!!!!!!!!!!!Heretyk pisze:do Katowic niech wpadają :)
No kurwa myślę że tym razem tutaj zawitają!!!!Heretyk pisze:do Katowic niech wpadają :)
A ostatnia Ci się nie podobała? Właśnie ją sobie słucham i nie wydaje mi się by były to jakieś odrzuty z sesji...zresztą Immolation ma na koncie jak na razie jedno takie wydawnictwo, nie to co Vader, więc myślę że zamieszczą tam tylko premierowe kawałki a nie jakieś koncertowe wersje dobrze znanych utworów.Castor pisze:Co do epki to mam nadzieję, że to nie będą jakieś odrzuty z sesji do ostatniej płyty i że będzie na czym ucho zawiesić:)
Podobała się. Bardzo dobry album, który na głowe bije swą poprzedniczkę "Shadows...".Nasum pisze:A ostatnia Ci się nie podobała?Castor pisze:Co do epki to mam nadzieję, że to nie będą jakieś odrzuty z sesji do ostatniej płyty i że będzie na czym ucho zawiesić:)
Już jej słuchasz, no nie kituj, przecież dopiero na jesieni ma wyjść:)Nasum pisze:Właśnie ją sobie słucham i nie wydaje mi się by były to jakieś odrzuty z sesji...
na szęście ani Vader, ani Behemoth, choć ten drugi jakoś odziwo daję jeszcze radę i nawet epki im dość dobre wychodzą;)Nasum pisze:zresztą Immolation ma na koncie jak na razie jedno takie wydawnictwo, nie to co Vader, więc myślę że zamieszczą tam tylko premierowe kawałki a nie jakieś koncertowe wersje dobrze znanych utworów.
Castor pisze:Już jej słuchasz, no nie kituj, przecież dopiero na jesieni ma wyjść:)Nasum pisze:Właśnie ją sobie słucham i nie wydaje mi się by były to jakieś odrzuty z sesji...

to raczej odrzut z jednej z jego alkoholowych sesji z Adamem ;)byrgh pisze:przeciez to inkarnacja dlugopisa
ahahahahah :DOlo pisze:to raczej odrzut z jednej z jego alkoholowych sesji z Adamem ;)byrgh pisze:przeciez to inkarnacja dlugopisa
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
o, dzieki, picard przyda sie w obliczu tego co tu sie ostatnio wypisuje ;)Self pisze:
ale mówisz ogólnie czy w porównaniu do ich pozostałych albumów?byrgh pisze:3,5/5 w porywach 4/10
A co tu można sądzić, znakomity album, jeden z najlepszych w tamtym roku. aczkolwiek do wymienionych klasyków trochę brakuje, nie sądzę by byli jeszcze w stanie nagrać coś na poziomie CTAWB.Blackwinged pisze:A co sądzicie o `Majesty And Decay? Dla mnie najlepsza płyta od czasów `Failures For Gods`,`Close To A World Below` czy `Unholy Cult`.Już na nich krzyżyk położyłem,a tu taka miła niespodzianka...