Black Label Society 09.03.2011
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Re: Black Label Society 09.03.2011
Był ktoś wczoraj na tym zlocie harlejowców w klubie Studio? Tfffu miałem napisać na koncercie BLS :)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
-
- zaczyna szaleć
BLACK LABEL SOCIETY - Kraków, Klub Studio (28.06.2011)
Po tym co zobaczyłem 9 marca w warszawskiej Stodole postanowiłem, także odwiedzić krakowskie Studio. Koncert był bardzo dobry śmiem twierdzić, że jeszcze lepszy niż w Warszawie! Na pewno lepsze było nagłośnienie niż w Stodole:) Zespół świetnie się rozumie na scenie a nowy perkusista Mike Froedge pasuje do nich jak 4 część układanki:) Jedynym małym minusem było to, że zabrakło "In this River" w setliście Ale było za to "Darkest Days"
Udało mi się dorwać cały zespół oprócz Zakka:( Wylde to niezły gwiazdor po koncercie ok. 25 osób stało poza klubem i skandowało jego nazwisko przed autokarem,wyszli wszyscy oprócz Zakka... Dziś jak pisałem na Facebooku z Mike Froedge i zapytałem czemu Zakk nie wyszedł odpisał mi " Nice to meet u as well, glad you enjoyed the show! Zakk usually only comes out at the scheduled mid-afternoon meet-n-greet, perhaps you'll be able to meet him next time.
Cheers brother!!! \m/ "
Czyli wychodzi na to żeby się spotakć z Zakk'iem albo dostać od niego autograf trzeba bulić krocie za vipowski bilet, który zobowiązuje do meet & greet...
sETLISTA:
Crazy Horse
Funeral Bell
Bleed for Me
Demise of Sanity
Overlord
Parade of the Dead
Born to Lose
Darkest Days
Fire it Up
Guitar Solo
Godspeed Hell Bound
The Blessed Hellride
Suicide Messiah
Concrete Jungle
Stillborn
I tradycyjnie moje klipy:
Crazy Horse -
Funeral Bell -
Overlord -
Darkest Days -
Stillborn -
Po tym co zobaczyłem 9 marca w warszawskiej Stodole postanowiłem, także odwiedzić krakowskie Studio. Koncert był bardzo dobry śmiem twierdzić, że jeszcze lepszy niż w Warszawie! Na pewno lepsze było nagłośnienie niż w Stodole:) Zespół świetnie się rozumie na scenie a nowy perkusista Mike Froedge pasuje do nich jak 4 część układanki:) Jedynym małym minusem było to, że zabrakło "In this River" w setliście Ale było za to "Darkest Days"
Udało mi się dorwać cały zespół oprócz Zakka:( Wylde to niezły gwiazdor po koncercie ok. 25 osób stało poza klubem i skandowało jego nazwisko przed autokarem,wyszli wszyscy oprócz Zakka... Dziś jak pisałem na Facebooku z Mike Froedge i zapytałem czemu Zakk nie wyszedł odpisał mi " Nice to meet u as well, glad you enjoyed the show! Zakk usually only comes out at the scheduled mid-afternoon meet-n-greet, perhaps you'll be able to meet him next time.
Cheers brother!!! \m/ "
Czyli wychodzi na to żeby się spotakć z Zakk'iem albo dostać od niego autograf trzeba bulić krocie za vipowski bilet, który zobowiązuje do meet & greet...
sETLISTA:
Crazy Horse
Funeral Bell
Bleed for Me
Demise of Sanity
Overlord
Parade of the Dead
Born to Lose
Darkest Days
Fire it Up
Guitar Solo
Godspeed Hell Bound
The Blessed Hellride
Suicide Messiah
Concrete Jungle
Stillborn
I tradycyjnie moje klipy:
Crazy Horse -
Funeral Bell -
Overlord -
Darkest Days -
Stillborn -
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Trzeba było zabulić i potem mieć czym się chwalić zamiast żydzić
- Edinazzu
na interii już jest relacja
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/roc ... 1660796,44
Mnie najbardziej sie spodobal fragment ,że :"Kilkakrotnie Wylde niczym Tarzan walił pięściami w swoją klatkę piersiową na dowód szacunku dla polskich fanów"
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/roc ... 1660796,44
Mnie najbardziej sie spodobal fragment ,że :"Kilkakrotnie Wylde niczym Tarzan walił pięściami w swoją klatkę piersiową na dowód szacunku dla polskich fanów"
-
- zaczyna szaleć
Chyba mnie nie pojebało żeby płacić 100 dolców za taki bilet po to tylko żeby mieć fotkę z Zakkiem... Żyd to jest chyba on skoro takie zasady uważa za fair...Maleficio pisze:Trzeba było zabulić i potem mieć czym się chwalić zamiast żydzić
- Edinazzu
Mike odpowiedz lepiej na PM :)