STILLBORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: STILLBORN
ciekawe info
- Glene
- weteran forumowych bitew
Dobra wiadomosc. Wszystko co wydali od Satanas El Grande lubie.
-
- postuje jak opętany!
Wcześniejsze rzeczy też dają rade
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
w sumie tylko do Manifiesto de blasfemia wracam, do reszty jakos mnie nie ciagnie
- ultravox
- zahartowany metalizator
Dobrze, że jest jeszcze ten jeden żywy artysta ;)MinT pisze: · untypical for the genre graphic design, based on paintings of the living artist
- Glene
Ja dzisiaj chyba przypomne sobie ich tworczosc, bo mam dobry dzien an takie granie. Manifest jest dla mnie najlepszym albumem Stillborn.
-
- mistrz forumowej ceremonii
podobnie mam. i jest to totalnie zajebisty album, zaraz sobie włączę0ms pisze:w sumie tylko do Manifiesto de blasfemia wracam, do reszty jakos mnie nie ciagnie
- ultravox
Dobry zespół generalnie, ale tę zajawkę proponowałbym jeszcze raz przetłumaczyć (nie w Google Translate), bo efekt jest zgoła odmienny od zamierzonego i nawet nawiązanie do Carnivore nie ratuje sprawy.
- Fixxed
- postuje jak opętany!
A ja jakoś nigdy nie miałem okazji zaznajomić się z muzyką Stillborna. Jakie albumy polecacie na sam początek?
- Morph
- Kontakt:
- panthyme
- w mackach Zła
Morph pisze:The Permanent Solution.
:)
A może nekrospiritualia byłyby lepsze?
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- pr0metheus
a ja sie nigdy nie wsluchalem i sie juz bardzo ten album zakurzyl. tez dzis poleciHeretyk pisze:podobnie mam. i jest to totalnie zajebisty album, zaraz sobie włączę0ms pisze:w sumie tylko do Manifiesto de blasfemia wracam, do reszty jakos mnie nie ciagnie
niech to miejsce niebawem zniknie
- Lykantrop
Wg mnie "Satanas el Grande" i splitex z Azarath najlepsze.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- pr0metheus
tez tak mam dlatego to manifesto sobie przypomneLykantrop pisze:Wg mnie "Satanas el Grande" i splitex z Azarath najlepsze.
- Lykantrop
Brzmienie na debiucie jest arcyzajebiste. Taki kontrolowany chaos i oldskul aż jebie po uszach, to co lubię, hehe. Do tego aranże wokali są uberrozpierdalające - no istny majstersztyk w tej kwestii. Na Manifesto nieco "ugrzecznili", "ugłaskali" i okiełznali tego demona, który siał pożogę na Satanas el Grande.pr0metheus pisze:tez tak mam dlatego to manifesto sobie przypomneLykantrop pisze:Wg mnie "Satanas el Grande" i splitex z Azarath najlepsze.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- beastov23
kregozmyk pisze:
hm...
THE NEW ALBUM WILL BE RELEASED ON 1st SEPTEMBER 2011
by Ataman Productions
Worldwide exclusive distribution: PAGAN RECORDS
hm...

maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- pr0metheus
Wlasnie leci manifesto i nie wydaje mi sie zeby byla ugrzeczniona:) tez wole satanas, ale to chyba kwestia lepszych kompozycji, niz "zmiekczenia" materialu.Lykantrop pisze:Brzmienie na debiucie jest arcyzajebiste. Taki kontrolowany chaos i oldskul aż jebie po uszach, to co lubię, hehe. Do tego aranże wokali są uberrozpierdalające - no istny majstersztyk w tej kwestii. Na Manifesto nieco "ugrzecznili", "ugłaskali" i okiełznali tego demona, który siał pożogę na Satanas el Grande.pr0metheus pisze:Tez tak mam dlatego to manifesto sobie przypomneLykantrop pisze:Wg mnie "Satanas el Grande" i splitex z Azarath najlepsze.
W porównaniu z oprawą Manifiesto nowa okładka prezentuje się po prostu biednie. No ale najważniejsza jest muzyka, a ta była całkiem dobra (pomijając Esta Rebelión Es Eterna, która wyszła za szybko i jakby bez pomysłu - covery słabe, a własne kawałki nudzą).
Z szumnej zapowiedzi sprzed kilku postów rozjebał mnie na kawałki tekst: not for cunts who are listening to Metal jak i these arrogant Poles will kill everything what’s impossible to fuck :D:D:D Napinkę to oni zawsze mieli zabawną
Z szumnej zapowiedzi sprzed kilku postów rozjebał mnie na kawałki tekst: not for cunts who are listening to Metal jak i these arrogant Poles will kill everything what’s impossible to fuck :D:D:D Napinkę to oni zawsze mieli zabawną
Oczywistość oczywistością, ale jeśli jest wykonany na poziomie (a jest, tak jak i wszystkie zdjęcia/grafiki z MtB) to złego słowa nie powiem.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz