Wypraszam sobie ;)Paysage d'Hiver pisze:kurwa każdy nowy na tym forum tak ma,musi pokzyczeć pokurwić a potem albo łagpdnieje, dronieje, wypierdala z tad.
AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Re: AZARATH
A dlaczego pytasz? Masz jeszcze wolne miejsce w samochodzie ? :) Popytaj na metal.pl - ja miałem jechać, ale ostatecznie stwierdziłem, że ma sensu - posłucham na Twoim bootlegu w splicie z Blasphemy :0Maleficio pisze: Jedziesz na Helloween na Woodstock?
Ostatnio zmieniony 11-07-2011, 16:30 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
Po kilku dniach słuchania tej płyty poddaje się - niestety jej geniusz pozostanie dla mnie nieujawniony. Dla mnie to granie na siłę, bez polotu, wymęczone. W którejś bardzo pochlebnej recenzji przeczytałem, że nagrali album na poziomie ostatniej płyty Behemoth - i choć zachwytu recenzenta nie podzielam, to z ostatnim się zgodzę. Jakby jeszcze jakiś efektowny teledysk, jakąś spódniczkę, trochę gadżetów - to kto wie czy nie zrobi się o nich głośno.
- Ritualious
- starszy świeżak
wy przypadkiem nie macie tak, że każda płyta jest dla was genialna z definicji, a dopiero po przesłuchaniu okazuje się, że jest przeciętna, albo co gorsza jest zwykłym gównem ? w kilku tematach to zauważyłem, to jakiś oficjalny polityczny ton lizania się po fiutach czy zwyczajnie jesteście takimi optymistami :D?
co ty pierdolisz, kto tu się niby liże po fiutach? Z azarath akurat jest prosta sprawa - spodziewano się płyty doskonałej/bardzo dobrej prognozując to po dotychczasowym rozwoju i faktu, że nigdy nie zeszli poniżej pewnego poziomu. Nowy album niektórych zadowolił, innych rozczarował.
- Ritualious
- starszy świeżak
mnie rozczarował, stąd nie będę pisał że nie kumam geniuszu. Geniusz słabej płyty? o co w tym chodzi :P?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
pora na ankiete :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- starszy świeżak
Rozumiem, że mozecie czuć się rozczarowani bo to juz "nie ten Azarath". Ale Panowie nie deklasujcie tej płytyt z powodu gustu. Trzeba przyznać, że to kawał dobrej roboty. Muzycznie i wokalnie rewelacyjnie, mimo że to juz nie ten sam zespół.
Moge się zgodzić z opinią, że płyta jest troche za długa. Ale jak dla mnie skopie niejeden tyłek.
Moge się zgodzić z opinią, że płyta jest troche za długa. Ale jak dla mnie skopie niejeden tyłek.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
i pod tym moge sie podpisackregozmyk pisze:Nowa płyta AZARATH nie jest ani słaba, ani genialna. Jest bardzo dobra, miejscami wręcz zajebista. Stanowi świetne połączenie brutalności death metalu z melodyką i klimatem black metalu. Jestem zachwycony. Po pierwsze, że się odważyli. Po drugie, że im to w dużej mierze wyszło.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Tak się zastanawiam, czy tylko ja słyszę na tej płycie momentami Belphegor (w takim Behold the Satan's Sword na przykład) ?
The madness and the damage done.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Nie tylko Ty.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oczywiście. Brzmienie jest bardzo pasujące. Czepianie się na siłę.Nif pisze:Panie czepiacie się do przesady :) Dobre brzmienie to termin względny ;)pr0metheus pisze:wokal moze i tak,zgadzam sie. ale muzyka duzo slabsza,no i przede wszystkim zjebane brzmienie,zarowno w porownaniu z thunderbolt jak i starym azarath
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Behemoth nigdy nie nagrał płyty tak dobrej jak "Blasphemer's Maledictions".IRONMIL pisze:Po kilku dniach słuchania tej płyty poddaje się - niestety jej geniusz pozostanie dla mnie nieujawniony. Dla mnie to granie na siłę, bez polotu, wymęczone. W którejś bardzo pochlebnej recenzji przeczytałem, że nagrali album na poziomie ostatniej płyty Behemoth - i choć zachwytu recenzenta nie podzielam, to z ostatnim się zgodzę. Jakby jeszcze jakiś efektowny teledysk, jakąś spódniczkę, trochę gadżetów - to kto wie czy nie zrobi się o nich głośno.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Jednak stwierdzam ze ten azarath mi sie nie podoba. szkoda.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- trup
A to już inna sprawa. To oczywiste że ta płyta podzieli słuchaczy dość mocno. To jedna z jej zalet. :-)
- Deathless King
ale wlasnie jest taka... nijaka. nie wiem, nie podoba mi sie zupelnie strona w ktora poszli.
- trup
NIJAKA!? Boże... co za herezje... chyba sam nie wierzysz w to co napisałeś?!
-
- starszy świeżak
coż ....Pozostaje Wam sie wsłuchiwać w nowy Morbid Angel:p
- Deathless King
Przeleciala dwa razy... i nawet nie zauwazylem jak sie skonczyla. Nie wiem sam jak to nazwac, ale spodziewalem sie wiecej.trup pisze:NIJAKA!? Boże... co za herezje... chyba sam nie wierzysz w to co napisałeś?!
- Deathless King
Na pewno było piwo i palenie, nic konkretnego w sumie nie robilem ;)