ANTAEUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: ANTAEUS
Ale jaki problem?Skrytykowałem wokale na jednym urywku z koncertu i zaraz problem?To chyba nie ja go mam z tego co widzę ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Góral
- w mackach Zła
Ten klip z Deathkult ma chujowy dźwięk, podobnie jest z klipem Truppensturm, grającym tego samego dnia.
- ten sam utwór.
Jak nie słyszysz różnicy to już trudno. Widziałem Black Witchery dwa razy i wokale niszczyły.
- ten sam utwór.
Jak nie słyszysz różnicy to już trudno. Widziałem Black Witchery dwa razy i wokale niszczyły.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No i kurwa, tu w wokalach jest piekło, tam był pan Mietek z monopolowego po 3 dniowym maratonie na nalewkach za 3 złote. Może to wina dyspozycji, albo rzeczywiście nagrania, bo różnica jest dramatyczna.
- FENIKS
- w mackach Zła
Ten klip z Deathkult ma dobre brzmienie i z mojego upojenia alkoholowego pamietam że te wokale tak brzmiały.
- FENIKS
- w mackach Zła
http://youtu.be/buO8rShpY4I
to jest zjebane brzmienie ale widać rozpierdol pod sceną !
to jest zjebane brzmienie ale widać rozpierdol pod sceną !
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
A na którym Feniks napierdala pod sceną i gubi klapkę?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Wnioskując po kilku postach Feniksa domniemuję, że może on borykać się z poważnym problemem alkoholowym.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
generalnie człowiek z problemami ;)
- Maleficio
- Kontakt:
No ale jak każdy człowiek z problemami się podniesie jak fenix z popiołów:)
- roman
- zaczyna szaleć
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ach, jakież black metalowe braterstwo na scenie, aż serce rośnie ;)
- FENIKS
- w mackach Zła
jest tam gdzies jak ktos mnie zna lub widzial to pozna hahahaMaleficio pisze:A na którym Feniks napierdala pod sceną i gubi klapkę?
Lykantrop pisze:Wnioskując po kilku postach Feniksa domniemuję, że może on borykać się z poważnym problemem alkoholowym.
nie mam żadnego problemu, lubię wychlać wódkę z kumplami, a że czasem nawet 'częściej' zaliczam beton(zwłaszcza przy wódce z gwinta) to trudno puki co nie przepijam wypłat a i zaskoków tygodniowych nie mam hahahatwoja_stara_trotzky pisze:generalnie człowiek z problemami ;)
Co do samego festu jak już mówiłem był rozpierdol, świetna impreza, można się śmiać, wyszydzać że braterstwo na scenie itd. itd. ale chciałbym aby w Polsce takie kapele grały i na naszych koncertach było tylu konkretnych gości co tam, a w polszy kilku kolesi z pasja może trochę więcej niż kilku reszta to przypadkowe cioty i studenci hehe albo co gorsza młode metalowczyki co o włoski im szkoda by banią nie napierdalać.
- twoja_stara_trotzky
jebać studentów (a zwłaszcza studentki), ale kto nie był studentem za młody, ten leszcz ;)
- ultravox
Re:
Cholera, jakie głupoty człowiek kiedyś wypisywał... Aż strach zaglądać do niektórych tematów ;) Wróciłem ostatnio do Antaeus i mocno mi się ten zespół przewartościował w górę. Pierwsze dwie to piękna patologia, trzecia o dziwo zupełnie inna i chyba najlepsza. W moim odczuciu poziomem zbliża się do takich dzieł jak "Maranatha" czy "Casus Luciferi", naprawdę niesamowita płyta.ultravox in 2006 pisze:Wszystko to niezłe kapele, ale bez przesady. Wynosicie te nazwy pod niebiosa, jakby to było nie wiem co. Z black metalu ostatnio jedynie Deathspell Omega robi wrażenie, reszta jest najwyżej dobra(nie znam jedynie Katharsis, wiec o nich się nie wypowiadam). Negura Bunget to bardzo ciekawy zespół, prędzej wydałbym kasę na ich płytę, niz jakikolwiek z wspomnianych tu black metalowych tworów. A Satyricon, mimo że ponoć nie gra już black metalu, to i tak jednym pierdem zmiata większość tych zespołów. Satyricon>>>>druga liga black metalu.
- Nerwowy
Akurat Blood Libels nie tyle zbliża się poziomem co Casus Luciferi czy czegokolwiek Watain co go zwyczajnie przerasta.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- postuje jak opętany!
Święte słowa.
- ultravox
Bardzo chciałbym usłyszeć płytę, która przerasta "Casus Luciferi".Nerwowy pisze:Akurat Blood Libels nie tyle zbliża się poziomem co Casus Luciferi czy czegokolwiek Watain co go zwyczajnie przerasta.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
tez uwazam, ze Blood Libels jest lepsze, a takich plyt black metalowych jest kilka :P
this is a land of wolves now
- ultravox
Jest kilka płyt równie intensywnych, ale bardziej? Chyba nie.Riven pisze: takich plyt black metalowych jest kilka :P