Arcturus w Polsce
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- beastov23
- weteran forumowych bitew
-
- rozkręca się
Re: Arcturus w Polsce
Ile razy mam powtarzać, że robię tylko Sodom i kończę z tym biznesem? Live-Art jest całkowicie inną, nową, niezależną agencją koncertową i poza tym, że przejęła moje bookingi i to, że pracują tam ludzie wcześniej związani z moją osobą nic mnie z nim więcej nie łączy. To nie jest moje kolejne wcielenie i ja w tej agencji ani dla tej agencji nie pracuję.Maleficio pisze:i wszystko jasne, chociaż nazwę trzeba było inna wymyślić
Pozdrawiam.
- Deviant
- w mackach Zła
Część Piona.Szkoda,bo miałeś serce do tego,ale chyba brak wyczucia byznesowego.
- Insane
- starszy świeżak
Wracając do tematu samego koncertu Arcturusa 14.01 ktoś słyszał jakoweś pogłoski lub fakty, iż takowy się nie odbędzie?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, obiła się mi o jaja takowa pogłoska.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nie zaczynajmy tego od początku...
No, ale jeśli już, to według ticketpro w Katowicach 14 stycznia 2012
https://shop.ticketpro.pl/pl/Event/Detail/9667/arcturus
Jak będzie "pewna" wiadomość, nawet dzień przed koncertem, to pierdolnę wszystkim, wsiądę w bolid i w godzinę jestem na Żelaznej, ale szczerze mówiąc, nie liczę na to.
No, ale jeśli już, to według ticketpro w Katowicach 14 stycznia 2012
https://shop.ticketpro.pl/pl/Event/Detail/9667/arcturus
Jak będzie "pewna" wiadomość, nawet dzień przed koncertem, to pierdolnę wszystkim, wsiądę w bolid i w godzinę jestem na Żelaznej, ale szczerze mówiąc, nie liczę na to.
- Insane
- starszy świeżak
Przejebany ten kraj, że nie można pewnych koncertów zaplanować sobie z cała pewnością. Dzięki za odp. anyway. Nie pozostaje nic innego jak wolne załatwiać tak czy siak i czekać, czekać, czekać... Może tym razem się nie spierdoli. Napalam się zajebiście na ten wypad.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak, będzie. Szczególnie jak przyjadę w okularach przeciwsłonecznych. VIRUS będzie jak ch...
Poważnie. Myślę, że Brutal Assault jest bardziej prawdopodobnym miejscem uderzenia tej "pary", szkoda, bo to zespoły doskonale nadające się na występ w klubie, choćby tak siermiężnym jak mega.
Poważnie. Myślę, że Brutal Assault jest bardziej prawdopodobnym miejscem uderzenia tej "pary", szkoda, bo to zespoły doskonale nadające się na występ w klubie, choćby tak siermiężnym jak mega.
- Insane
- starszy świeżak
A czytaliście to info tutaj http://www.artisannorway.com/3140/annou ... urus-gigs/ ? Nie wiem czy wyrocznia, ale to link z ich oficjalnego facebooka.
Szkoda, bo na ten metalowy woodstock nie jeżdżę ;) Będzie VIRUS w mega to sie przejadę, a jak go nie będzie to chuj na to kładę. yo!535 pisze:Myślę, że Brutal Assault jest bardziej prawdopodobnym miejscem uderzenia tej "pary"
@ Insane
Zwróć jednak uwagę na datę tej informacji. Nie wiem. Nie chcę się wkurwiać. Jak się "będzie miał odbyć" ten koncert, to stawiam się na przekór wszystkiemu i wszystkim. Obiecuję to Władkowi i jego trupie.
Zwróć jednak uwagę na datę tej informacji. Nie wiem. Nie chcę się wkurwiać. Jak się "będzie miał odbyć" ten koncert, to stawiam się na przekór wszystkiemu i wszystkim. Obiecuję to Władkowi i jego trupie.
- Insane
- starszy świeżak
Fukkt...... Data rzeczywiście odległa. No nic, czekajmy cierpliwie. Jednak jeśli tylko ktoś coś będzie wiedział niech pisze śmiało;)
-
- świeżak
Witam wszystkich! Nowy na forum! Dzwoniłem przed kilkoma dniami do Mega Clubu. Powiedziano mi, że koncert Arcturus się nie odbędzie. Przyczyna? $$$...
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Live-Art Booking and Promotion Agency
Arcturusa nie będzie, zwrot biletów w miejscu zakupu.
Arcturusa nie będzie, zwrot biletów w miejscu zakupu.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
o to dziwne. mysallem ze to solidna agencja.
HAHAHHAHAHA
HAHAHHAHAHA
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Scaarph
:D:D:D:Dmaciek z klanu pisze:o to dziwne. mysallem ze to solidna agencja.
HAHAHHAHAHA
- Semigod
- rozkręca się
Jopiona pisze:Ile razy mam powtarzać, że robię tylko Sodom i kończę z tym biznesem? Live-Art jest całkowicie inną, nową, niezależną agencją koncertową i poza tym, że przejęła moje bookingi i to, że pracują tam ludzie wcześniej związani z moją osobą nic mnie z nim więcej nie łączy. To nie jest moje kolejne wcielenie i ja w tej agencji ani dla tej agencji nie pracuję.Maleficio pisze:i wszystko jasne, chociaż nazwę trzeba było inna wymyślić
Pozdrawiam.
- Maleficio
- Kontakt:
Czy może ktoś zdać relacje z koncertu?