DECEASED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- koreaniec
- w mackach Zła
Re: DECEASED
lol, w kurwe nie trafiłem ;)
Ostatnio zmieniony 08-06-2011, 21:42 przez koreaniec, łącznie zmieniany 1 raz.
Lefthandpathyoga
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
IRONMIL pisze:Tylko do mnie jeszcze nie doszło :(
wysłałem na adres z konta, może masz inny?
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
A, to wszystko jasne - pewnie na poczcie leży. Rzeczywiście Ci nie podałem adresu do przesyłki.Maleficio pisze:wysłałem na adres z konta, może masz inny?IRONMIL pisze:Tylko do mnie jeszcze nie doszło :(
- Maleficio
- Kontakt:
Niom:)) Ale wszystko jest dobre jak się dobrze kończy:)
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
...chyba .. doszedłem a nie doszło :)Edinazzu pisze:Doszło. :)
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
mam pewien problem z tą nową płytą... jest zajebiście hiciarska, bardzo fajna, w zasadzie żaden numer nie odstaje, w każdym są świetne patenty i w ogóle sam miód... ale przy tym ta płyta jest tak straszliwie przewidywalna i nie na czasie, że aż uszy bolą. chyba najlepsza tegoroczna płyta spośród płyt kompletnie niepotrzebnych. tak bym to ujął :D
-
podium, obok Autopsy i Graveyard
- empir
Dobra ta nowa płyta. Słucham dopiero od kilku dni. Na chwilę obecną nie będę się podniecał tak jak Drone. No ale on już ją pewnie zna na pamięć ;)
Świetna ta nowa płyta, ale w sumie to samo mogę napisać o każdym albumie tego zespołu. Metal w pigułce. Nie wiem co Trocki miał na mysli pisząc, że płyta jest aż tak bardzo przewidywalna, ale w kwestii struktur utwórów Deceased aż taki przewidywalny nie jest. W dodatku są rozpoznawalni jak mało kto i nawet jeśli mozna bez problemu wskazać mnóstwo kapel, którymi inspiruje sie ekipa Fowleya to jakos nie potrafię wskazać żadnej kapeli, która gra podobnie do autorów "Surreal Overdose".
btw, patrząc na okładki/teksty Deceased może zabrzmi trywialnie, ale struktura części ich utworów przypomina mi starsze horrory - płynie sobie piękna, heavymetalowa melodia (pełen luz, młodzież bawi się w najlepsze, szczęśliwa rodzinka przyjechała na kemping), potem jakieś już mniej radosne akcenty (obserwuje ich zły człowiek) i mocniejsze pierdolnięcie (zły człowiek daje im wszystkim po dupie). Tak mi się jakoś skojarzyło :D:D:D
btw, patrząc na okładki/teksty Deceased może zabrzmi trywialnie, ale struktura części ich utworów przypomina mi starsze horrory - płynie sobie piękna, heavymetalowa melodia (pełen luz, młodzież bawi się w najlepsze, szczęśliwa rodzinka przyjechała na kemping), potem jakieś już mniej radosne akcenty (obserwuje ich zły człowiek) i mocniejsze pierdolnięcie (zły człowiek daje im wszystkim po dupie). Tak mi się jakoś skojarzyło :D:D:D
- twoja_stara_trotzky
Ja jebię, jak trudno być niezrozumianym przez ogół geniuszem...Conflagrator pisze:Nie wiem co Trocki miał na mysli
- twoja_stara_trotzky
tłumaczenia są dla słabych, dla silnych są FAKTY :D
- twoja_stara_trotzky
zgadza się :D
FAKTConflagrator pisze: to samo mogę napisać o każdym albumie tego zespołu.
FAKTMetal w pigułce
FAKTmozna bez problemu wskazać mnóstwo kapel, którymi inspiruje sie ekipa Fowleya.
FAKTpłynie sobie piękna, heavymetalowa melodia
Zapomniałes zacytować kropkę i przecinek :D
Fakty są takie, że:
Nikt nie gra tak jak Deceased.
Utwory Deceased pod względem struktury wcale nie są aż tak przewidywalne żeby bolały uszy.
A że ostatni, i nie tylko ostatni, album Deceased to metal w pigułce to już FAKT.
Fakty są takie, że:
Nikt nie gra tak jak Deceased.
Utwory Deceased pod względem struktury wcale nie są aż tak przewidywalne żeby bolały uszy.
A że ostatni, i nie tylko ostatni, album Deceased to metal w pigułce to już FAKT.
- Lykantrop
Ja tam jakoś nie jestem przekonany. Zgadzam się z tym co powyższe, ale kompletnie mnie nie chwyta ten nowy Deceased, taka solidna czwórka z małym minusem. Po n-tym przesłuchaniu z rzędu z lekka nudzić zaczyna i ciążyć na wątrobie, a co za tym idzie odtwarzacz czym prędzej musi ją wysrać z siebie. Próby zestawiania tego albumu z "Macabre Eternal" to naprawdę głupi żart był.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
hmm, niby elementy skladowe zajebiste (wokal, riffy, energiczna perkusja), z drugiej strony calosc jakos mi sie tak dziwnie zlala w jedno. zdecydowanie album na wieksza ilosc przesluchan, chociaz na chwile obecna nie rokuje jakos specjalnie obiecujaco :(
this is a land of wolves now
- Maleficio
- Kontakt:
Deceased dla mnie, to taka marchewa wyciągnięta świeżo z ziemi.