Czy nie ma buraków w tej zupie?Drone pisze: czy z polskiego piekiełka CULTES DES GHOULES?
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: VADER
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
-
- zaczyna szaleć
Dokładnie masz rację. Zamknąć temat na zawsze o kapeli WEJDER.Drone pisze:Po dwóch odsłuchach tego udostępnionego kawałka słyszę, że jest to przewidywalne i wymęczone chałturzenie. To jest wstyd, panie Wiwczarek, że nagrywasz pan takie gnioty. Weź pan się do normalnej roboty, przestań koncertować i zacznij nagrywać po godzinach dobrą muzykę, a nie takie wypociny.
Ostatnią płytę tej kapeli jaką zakupiłem to DE PROFUNDAJAS i wiem, że nic nie straciłem.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
pierwszy nowy numer vadera ktory przesluchalem w calosci od bardzo dawna. pozytywne zaskoczenie.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- evildead
MA to przynajmniej zrobił produkt wysokiej jakości dla zbieraczy pusz... eeee, specjalnych edycji - nie oni pierwsi, nie oni ostatnishitfun pisze:większość i tak sprawdzi jak płyta gra, ale też większość poprzestanie na jednym lub prawie jednym odsłuchu
A co do autentyczności, to chyba przebili meblowy asortyment morbidów jeśli idzie o rewelacyjne pomysły boxów. im starsze kapele to chyba większe idiotyzmy przypinają do swoich płyt
a Vader dodał do digi karteczkę za 75 zyla.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
-
- mistrz forumowej ceremonii
Fenomenem jest dla mnie, że komuś chce się coś takiego pisać. ;) Generalnie zgadzam się z Tobą, ale wychodzę z założenia - nie interesuje mnie coś, nie piszę o tym. :) W sumie to nawet tego tematu nie czytam, przypadkiem kliknąłem teraz.Drone pisze:Fenomenem jest dla mnie to, że ktoś w ogóle zwraca jeszcze uwagę na ten zespół (czy może raczej projekt solowy Mariusza Kmiołka), podczas gdy ukazuje się tyle zajebistej muzyki. Nie lepiej posłuchać sobie np. nowego ALUK TODOLO, DISMY czy z polskiego piekiełka CULTES DES GHOULES?
-
- zaczyna szaleć
A czepiacie się tej edycji plyty bez sensu. To taki chwyt Nuclear Blast, oni przecież takie "speszial ediszyn avvabile only at Nuclear Blast mailorder" robią teraz przy okazji prawie każdej wydawanej przez siebie płyty, co by głupie dzieciaki mogły mieć coś w limicie i myśle że Peter i spółka niewiele lub nic nie mają do gadania w tej kwestii.
-
- zaczyna szaleć
Re:
Jasne, lepiej by bylo jakby podpisali papiery z Hells Headbangers, Old Temple albo Iron Bonehead...Skaut pisze:Peter i spółka przede wszystkim mieli sporo do gadania w tej kwestii, podpisując papiery z Nuclear BlastBeerhead pisze:A czepiacie się tej edycji plyty bez sensu. To taki chwyt Nuclear Blast, oni przecież takie "speszial ediszyn avvabile only at Nuclear Blast mailorder" robią teraz przy okazji prawie każdej wydawanej przez siebie płyty, co by głupie dzieciaki mogły mieć coś w limicie i myśle że Peter i spółka niewiele lub nic nie mają do gadania w tej kwestii.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W sumie to mnie jebie w jakiej stajni wydaje swoje kolejne albumy ta czy inna kapela, czy to jakiś gigant wydawniczy czy wytwórenka składająca sie z jednej osoby. Mnie rozbawił fakt specjalnej edycji albumu z certyfikatem autentyczności tak jakby pozostałe wersje tej płyty były podrabiane. Pewnie najwięcej do powiedzenia miała wytwórnia, w sumie do niej należy promowanie i czerpanie z tego profitów, ale taka polityka mnie po prostu bawi. Bez względu czy będzie to limitowana edycja z certyfikatami jak w przypadku Vader, czy piramidka jak Nile czy szafa na buty jak Morbid Angel - dla mnie to porażka i próba wyłudzenia pieniędzy, tyle.
- Deathless King
juz nie przesadzajcie z tym czepianiem sie w druga strone...
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
- rasowy masterfulowicz
tutaj możecie posłuchać odgrzanego Decapitated Saints:
http://www.facebook.com/vader?sk=app_178091127385
brzmienie gitar położyło ten znakomity kawałek, wstyd!
http://www.facebook.com/vader?sk=app_178091127385
brzmienie gitar położyło ten znakomity kawałek, wstyd!
I AM MORBID