Ale mnie nie wkurwiła tylko jedna płyta, ale ogólnie pewna sytuacja, która ma obecnie miejsce. Straszna miernota wychodzi. Dlatego czekam na jakiś nowy polski zespół, który przypierdoli jakąś zajebistą płytą i znów będę się zachwycał jak dziecko;)Alsvartr pisze:Ja pierdolę, jak ja bym chciał miec takie problemy żeby mogła mnie wkurwic płyta jakiegoś zespołu ;D
AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: AZARATH
^na szczęście nie pracuje na kasie, ale mam kontakt z klientami i zawsze (mimo nowej płyty Azarath) staram się być dla nich miły.

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja i tak tego nie rozumiem. Fantastycznej muzyki która została juz nagrana jest tyle, że pewnie połowy nie zdążę do końca życia przesłuchać a miałbym sie irytować bo aktualna kondycja polskiej sceny muzycznej jest taka a nie inna? No gimme a brake, kompletnie niezrozumiałe, ale może dlatego że praktycznie nie słucham polskich zespołów.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- zahartowany metalizator
ale po co tak holubic nasze podworko? swiat nie konczy sie na samej Polsce, tutaj od dawna nie gra sie jak Bog przykazal :)
- Castor
Nawet Behemotha? :)) Ja tam lubię polską scene, tylko jakby ostatnimi czasy, nic ciekawego się w niej nie dzieje. Obadam jeszcze ten nowy CULTES DES GHOULES, ale jak mi nie podejdzie => kupuje żyletki!Alsvartr pisze:może dlatego że praktycznie nie słucham polskich zespołów.
I to jest jedyne sensowne wyjście w tym momencie, ale dobrze też gdyby i dziś metal, również ten polski, miał się dobrze.Alsvartr pisze:Ja i tak tego nie rozumiem. Fantastycznej muzyki która została juz nagrana jest tyle, że pewnie połowy nie zdążę do końca życia przesłuchać...

- Castor
Nie wiem, może z sentymentu, albo po prostu, tak dla zasady;)byrgh pisze:ale po co tak holubic nasze podworko? swiat nie konczy sie na samej Polsce, tutaj od dawna nie gra sie jak Bog przykazal :)

- 0ms
- rasowy masterfulowicz
CULTES DES GHOULES to raczej nie twoje klimaty (takie przynajmniej jest moje wrazenie)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Myślę, że mieszczę się w może 5 bandach jeżeli o nasz kraj chodzi. W sensie dosyć często słucham i w dodatku mi się podoba.Castor pisze:Nawet Behemotha? :)) Ja tam lubię polską scene, tylko jakby ostatnimi czasy, nic ciekawego się w niej nie dzieje. Obadam jeszcze ten nowy CULTES DES GHOULES, ale jak mi nie podejdzie => kupuje żyletki!Alsvartr pisze:może dlatego że praktycznie nie słucham polskich zespołów.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Na chuj? Lepiej od razu pierdolnij sobie w ten głupi łeb.Castor pisze: ten nowy CULTES DES GHOULES, ale jak mi nie podejdzie => kupuje żyletki!
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Castor
- koreaniec
- w mackach Zła
Castor, z krajowych zapierdol sobie tegoroczne Mord'A'Stigmata, takie polskie ugrzecznione DsO, od paru dni słucham i jestem coraz bardziej wkręcony w ten stuff.
Lefthandpathyoga
- Castor
Widziałem ich na koncercie parę razy, wypadli całkiem spoko, muzyka również, ale jednak bez rewelacji. Dlatego nie przekonali mnie.

- Nikczemny_Żmij
- rozkręca się
Radziłbym jednak posłuchać.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Po odleżeniu płytki mogę napisać tak:
Jest to płyta taka na jaką czekałem i jakiej się spodziewałem i jakiej mi brakowało. Spokojnie daje 5-/6 niestety brzmienie nie jest idealne (perkusja za cicho) a chwytliwość i melodyjność na tej płycie jest z gatunku tych które po poznaniu płyty zaczynają męczyć a to wielka wada.
Jest to płyta taka na jaką czekałem i jakiej się spodziewałem i jakiej mi brakowało. Spokojnie daje 5-/6 niestety brzmienie nie jest idealne (perkusja za cicho) a chwytliwość i melodyjność na tej płycie jest z gatunku tych które po poznaniu płyty zaczynają męczyć a to wielka wada.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Mie nowy material podszedl zajebiscie, jednak jak w poscie powyzej, chwytliwosc troche meczy. Mimo to naprawde mocna pozycja.
I will burn alright
- Havoc
- zaczyna szaleć
Wkręcała mi się ta plyta, wkręcała, az w koncu się wkręcila. Leci w kółko od paru dni, nawet w robocie, gdzie rzadko słucham "ekstremalny" metal. Kozacki materiał, choć mniej "azarathowy".
-
- rasowy masterfulowicz
Azarath rusza w swoja pierwsza trase po RFN:
http://www.masterful-magazine.com/newsy ... &id=347174
http://www.masterful-magazine.com/newsy ... &id=347174
I AM MORBID
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bardzo ładny skład! ... no i przede wszystkim duża promocja dla AZARATH nie tylko w naszym kraju;
no i zrobię Zbylowi małą reklamę :)
... na najbliższą trasę wrześniową szykowane są nowe t`shirty, longsleeve oraz bluzy z kapturami :) także brać więcej kasy na ten koncert :))
no i zrobię Zbylowi małą reklamę :)
... na najbliższą trasę wrześniową szykowane są nowe t`shirty, longsleeve oraz bluzy z kapturami :) także brać więcej kasy na ten koncert :))
- Block69
- zahartowany metalizator
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
czyli powinien być biały ;)