VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Perversor
- zaczyna szaleć
Re: VADER
klasyka to jest Betrayer (koniecznie mus do masturbacji!!!), Azazel, Hazael, Mordor Oppressor czy Imperator :D (i oczywiście kupa innych zapomnianych kapel które wiedziały jak grać metal, ot choćby Engraved z mojego miasta) nowego Vadera prosze w to nie mieszać ;]
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
nie mogę, słucham tego ale nie mogę.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
a zamierzam
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- rasowy masterfulowicz
Przesluchalem nowy album i czuje sie zazenowany tym, ze ciagle wierzylem w Vader i kupilem ich plyte w ciemno. Trzy dobre numery utonely w bylejakosci i tandecie dziewieciu pozostalych. Szkoda. Dla zmiany smaku poslucham ostatniego Sinister.
I AM MORBID
-
- weteran forumowych bitew
to bardzo dobry zespół jednak nie nagrał narazie nic ponad demo "Necrolust" .
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Ha, tu się zgodzę, na pewno ten materiał ma najlepsze wokale czysty jad, nie ma tam jeszcze tego wpieniającego buczenia starego dziada.kakademona pisze:nie nagrał narazie nic ponad demo "Necrolust" .
Yare Yare Daze
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Gentlemani takie tematy omijają, a nie apelują o rozwagę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
Ale szefie, przeciez nie musisz zagladac do tego tematu. Ja nie zagladam do tematu o filmach, kiedys mi sie to zdarzalo i za kazdym razem lapalem sie za glowe patrzac co tutaj niektorzy chwala, a co gania. :)Drone pisze:Bo mi się rzygać chce, jak widzę wpisy
I AM MORBID
-
- zaczyna szaleć
ukradłem sobie z torenta tego nowego WIADKA i jest lepszy niż ostanie wypociny ale ciekawi mnie brak pierdolnięcia na miarę nowego IMOILEJSZON choćby.Czy to jest kwestia umiejętności?czy banie się zagrać mocniej?.Generalnie ameryki wiadek nie odkrył bo wszystko na jedno kopytko i melodyjnie.Ah ten słaby wokalizator pana W.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Widzę że jebanie Vader jest w dobrym tonie, nawet wtedy gdy nagra dobrą płytę.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦