CIANIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: CIANIDE
Mnie niestety ta płyta wynudziła, nic na to nie poradzę. Generalnie sam koncept post-celticowego grania w średnich tempach bardzo mi pasuje, ale do poziomu takiego Divine Eve to Cianide sporo niestety brakuje. Jakieś takie wymuszone mi się to wydało, za mało w tym polotu.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Divine Eve to mistrzowie, a Cianide solidni rzemieślnicy. Które krążki Cianide uważasz za najlepsze?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ultravox
Nie znam ich na tyle dobrze, żeby wytypować najlepszy, nawet chyba nie słyszałem wszystkich. Generalnie rzecz biorąc zawsze miałem z Cianide pod górkę i miałem nadzieję, że nowa płyta to zmieni. Niestety znów mi to ich granie nie podeszło, ciągle czegoś mi tutaj brakuje.Pacjent pisze:Które krążki Cianide uważasz za najlepsze?
Czy ta nowa płytka już wyszła? Album roku to dla mnie pewnie nie będzie, ale uwielbiam tę kapelę.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Dzisiaj przyszło akurat i jest po pierwszym odsłuchu znakomicie. Ale czy Cianide mogło sprawić mi zawód ?? Nieee nołfakinłej. Pokatuję resztę nowości i zaraz wracam do Cianide !!
P.J.E.C.
- Block69
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ja swojej posłucham najszybciej w weekend.....
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba jeszcze lepsza jest ta płyta niż mi się na początku wydawało.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- boroowa
ba, nawet pojawiła się na chwilę na allegro :D
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
-
mielę ich nowe CD od jakichś dwóch tygodni non stop... właśnie zamówiłem winylek:-)

- ultravox
-
Bardzo fajny wywiad!!!
I couldn’t play you a Dream Theater riff, and I couldn’t play you a Sonic Youth riff. I don’t fucking know how. I just know how to play a dumb-ass death metal riff. We’re cavemen, basically. I don’t even have a fucking cell phone. And neither does Mike. We’re just neanderthals. I’m cutting my lawn with a Venom shirt on, just sweating. Total neanderthal shit, man

I couldn’t play you a Dream Theater riff, and I couldn’t play you a Sonic Youth riff. I don’t fucking know how. I just know how to play a dumb-ass death metal riff. We’re cavemen, basically. I don’t even have a fucking cell phone. And neither does Mike. We’re just neanderthals. I’m cutting my lawn with a Venom shirt on, just sweating. Total neanderthal shit, man

- Nikczemny_Żmij
- rozkręca się
Bardzo rzetelny oldskul na nowej płycie. I brzmienie, mniam!
Czekam z niecierpliwością aż ktoś to będzie u nas miał w dystrybucji.
- Bezdech
Fajna gadka-szmatka. Niechęć do ćwiczeń i granie z kumplami w piwnicy na statusie "inactive" = samo życie. Nawet dorobiłem sobie do tego odpowiednią szatanistyczną ideologię.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- YNKE
- w mackach Zła
Takie se, wynudziłem się niestety i nie kupuję tego.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Czy ja dobrze widzę że nowe Cianide na obu nośnikach wybyło z WHP w JEDEN dzień??
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Wkurwia mnie, że w ostatnich latach jakiś trend się zrobił na takie granie i tak jak w połowie lat 90-tych Cianide można było kupić za grosze, bo nikt tego nie słuchał, tak dziś rozchodzi się jak tyfus po slumsach. No chyba, że Bart miał dwie sztuki.
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Bart miał tylko 5 kopii. Przy założeniu, że nikt w Polsce nie miał tego w takich cenach, to specjalnie zaskakująca ta sprzedaż nie jest. ;-)