DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- gelO
- rasowy masterfulowicz
DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Mam nadzieję, że uda mi się dojechać.
- metalized
- weteran forumowych bitew
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Oł fukk! Cóż za cudowna wiadomość! Oby się ziściło i odwiedzę to paskudne miasto! :-)
all the monsters will break your heart
- koreaniec
- w mackach Zła
Skąd ta informacja? To w ramach jakiejś trasy? Kto to organizuje? Znowu Płona czy jak mu tam? SAUCE!!!
Lefthandpathyoga
Pewnie Piona jako "Live coś tam". Chyba odpuszczę.... nie mam wykupionego biletu rocznego do Katowic.
- koreaniec
- w mackach Zła
"Płona" hahaha
edit: już wiem skąd mi się to wzięło, jest koło mnie taka firma co wynajmuje ciężki sprzęt budowlany :)))
edit2: jak faktycznie Piona, to pewnie większość odpuści i będzie z tego damski chuj, z drugiej strony zdziwiłbym się gdyby chłopaki z DHG chciały z nim jeszcze współpracować.
edit: już wiem skąd mi się to wzięło, jest koło mnie taka firma co wynajmuje ciężki sprzęt budowlany :)))
edit2: jak faktycznie Piona, to pewnie większość odpuści i będzie z tego damski chuj, z drugiej strony zdziwiłbym się gdyby chłopaki z DHG chciały z nim jeszcze współpracować.
Lefthandpathyoga
- witchfinder
Gig robią chyba goście, którzy przejęli koncerty Piony - LiveArt. Ich pierwszą imprezą będzie Aura Noir, przejadę się osobiście do Katowic sprawdzić, czy dają radę ;)))
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
...czyli Piona po operacji plastycznej. Pamiętam, że Steven z "Dynastii" przeszedł operację plastyczną, ale wciąż był pedałem. :))witchfinder pisze:Gig robią chyba goście, którzy przejęli koncerty Piony - LiveArt. )
Nie ufam Pionie, nie ufam mu też jak nazwał się LiveArt. Nawet jakby się nazwał StevenArt też mu ufać nie będę. Zobaczę jak mu wyjdzie pierwsze sto koncertów, jeśli będą udane a 101 zrobi nie dalej niż 500 metrów od mojego domu to się przejdę (oczywiście bilet tym razem zakupię przed wejściem). :)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
kto? Aura Noir, czy LiveArt? ;)witchfinder pisze:Gig robią chyba goście, którzy przejęli koncerty Piony - LiveArt. Ich pierwszą imprezą będzie Aura Noir, przejadę się osobiście do Katowic sprawdzić, czy dają radę ;)))
-
- starszy świeżak
Z tego co wiem to to prezesem Live-Art jest Vlad z Hard Rockera, parę osób które pracowało z Pioną też tam robi, ale samego Piony tam nie ma. Zresztą z tego co on mówił na Metal Hammer Festival to raczej już nic nie zorganizuje. Zresztą jakby naprawdę chciał dalej działać to by nie robił całej takiej szopki jak go znam, tylko przyznał się - zdupiłem, ale chcę się poprawić.IRONMIL pisze:...czyli Piona po operacji plastycznej. Pamiętam, że Steven z "Dynastii" przeszedł operację plastyczną, ale wciąż był pedałem :))witchfinder pisze:Gig robią chyba goście, którzy przejęli koncerty Piony - LiveArt. )
Nie ufam Pionie, nie ufam mu też jak nazwał się LiveArt. Nawet jakby się nazwał StevenArt też mu ufać nie będę. Zobaczę jak mu wyjdzie pierwsze sto koncertów, jeśli będą udane a 101 zrobi nie dalej niż 500 metrów od mojego domu to się przejdę (oczywiście bilet tym razem zakupię przed wejściem). :)
Poza tym bezsensem jest nie chodzenie na gigi, bo robi to ktoś kto przejął bookingi, kogoś kto zdupił jakiś koncert. ;)
- Block69
- zahartowany metalizator
dark_6 pisze:Z tego co wiem to to prezesem Live-Art jest Vlad z Hard Rockera

PENIS METAL
- LiveArt
- rozkręca się
Panie i Panowie koncert DODHEIMSGARD organizuje Live Art i wasze spekulacje w kwestii Piony w tym temacie są po prostu zbędne! Przyjdźcie na Aura Noir następnie zobaczcie jak radzimy sobie z kolejnymi sztukami a potem oceniajcie! Rozumiem, że dla kogoś punktem honoru może być po wpadkach Piony nie chodzenia na sztuki, które za niego robi inna firma...ale nie tędy droga. Staramy się aby dobór kapel wypełniał pewną lukę na naszym rynku i sprawiał, że potencjalni zainteresowani będą pozytywnie zaskoczenie. Jedyna prośba z naszej strony jest taka - zanim będziecie krytykować dajcie nam szansę! Tylko tyle i aż tyle...
Co do domysłów i tego co ktoś tam wyżej napisał. Prezesem Live Art jest Vlad i faktem jest, że część ludzi, którzy wcześniej pracowali dla Piony otrzymała propozycje od zarządu Live Art i ją przyjeła - nie wiem w czym problem skoro ci ludzie wedle uznania właścicieli Live Art są na tyle w temacie, że chcą im płacić za wykonywane obowiązki :)
Co do domysłów i tego co ktoś tam wyżej napisał. Prezesem Live Art jest Vlad i faktem jest, że część ludzi, którzy wcześniej pracowali dla Piony otrzymała propozycje od zarządu Live Art i ją przyjeła - nie wiem w czym problem skoro ci ludzie wedle uznania właścicieli Live Art są na tyle w temacie, że chcą im płacić za wykonywane obowiązki :)
- Maleficio
- Kontakt:
Piona, dość tych cyrków:) To już nie jest nawet śmieszne
- Edinazzu
Dajmy mu szanse. Koło 2000 roku była agencja koncertowa MINTA czy cos w ten deseń. Pamiętam gość spierdolił chyba z 7 koncertów. Na pewno NILE i ANNIHILATOR w Katowicach. Na pierwszy nawet dojechałem, czekałem...ale przynajmniej kasę odzyskałem :). A dziś gość chyba nie najgorzej sobie radzi. Nawet był zamieszczony jego komentarz w "Michnikowym" Metrze (taki darmowy Fakt) odnośnie bezpieczeństwa na "Przystanku Woodstock"
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- koreaniec
- w mackach Zła
Vlad zrób DHG w Trójcity, bo nie będę zapierdalał przez pół Polski do Katowic, żeby ostatecznie pocałować klamkę, listopad mi odpowiada, dzięki!
Lefthandpathyoga
- Mol
IRONMIL pisze:Pamiętam, że Steven z "Dynastii" przeszedł operację plastyczną, ale wciąż był pedałem. :))

Pamiętny koncert Cryptopsy/Dying Fetus w Parku w Warszawie? ;)Edinazzu pisze:Dajmy mu szanse. Koło 2000 roku była agencja koncertowa MINTA czy cos w ten deseń. Pamiętam gość spierdolił chyba z 7 koncertów. Na pewno NILE i ANNIHILATOR w Katowicach. Na pierwszy nawet dojechałem, czekałem...ale przynajmniej kasę odzyskałem :). A dziś gość chyba nie najgorzej sobie radzi. Nawet był zamieszczony jego komentarz w "Michnikowym" Metrze (taki darmowy Fakt) odnośnie bezpieczeństwa na "Przystanku Woodstock"
- borsuk
- rozkręca się
Lol, tylko ciekawe, że to Piona pisze do supportów w sprawie tego gigu ;)
- Maleficio
- Kontakt:
Przeciez to jasne, ze to jedna wielka sciema. Nie ma naiwnych
- Block69
- Husar
Aura ma się odbyć. Już mam bilet i dawno nie srałem tak ze szczęścia na myśl o jakimś gigu
Live is Thrash! Thrash of the Dead!