...popatrzcie jesteśmy starzy, piękni i bogaci...popatrzcie

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Fidelio666
zaczyna szaleć

Re: ...popatrzcie jesteśmy starzy, piękni i bogaci...popatrz

30-05-2011, 01:02

olo1972 pisze:
Fidelio666 pisze:
olo1972 pisze:Też zostałem w kwietniu bezrobotnym i faktycznie frustracja już mnie dopada!Ale zebrałem się w sobie i choć zostawiam żonę z dwójką synów,wypierdzielam do U.K na''chwilę'',bo za co będę kupował płyty i kasety?
A nie lepiej pomyśleć nad jakimś własnym interesem ??? Po co wyjeżdzać i robić na jakiegoś tam angola.
Póki co zobaczę Tam,co i jak:)Nie jadę w ciemno,bo wikt i opierunek mam zapewniony:)Kto wie?Może wyemigrujemy tam na stałe?...
Podobnymi kategoriami myślałem jak pracowałem kiedyś u kogoś. Ale zaryzykowałem w Polsce, i tak już zostało. Oczywiście nie zawsze jest pięknie i różowo, ale staram nie dać się BIDZIE.
535

30-05-2011, 01:07

I dobrze bo wtedy słowo "bogaci" w temacie, zabrzmiałoby pusto i fałszywie:)
535

18-06-2011, 03:33

Czy wiecie Koledzy u "zbiegu", której z ulicą Józefa..., był ów, wspomniany w "teledysku" aerobic. Wysyłam lub miejscowym , wręczam osobiście, nagrodę

E
Jak ktoś zgadnie , to dostanie nagrodę o sporej wartości , może nie będzie zadowolony, ale to związek Węgra z rodowitym Norwegiem po dużej odsiadce... Nagroda cenna i kurwa nie żartuję , choćbyś zwycięzco umarł, wrzucę Ci ją do grobu,na oczach rodziny:))
Awatar użytkownika
koreaniec
w mackach Zła

18-06-2011, 03:49

Kupa?
Lefthandpathyoga
Awatar użytkownika
Wolfkhan
postuje jak opętany!

01-09-2011, 01:23

jest tutaj w ogóle ktoś kto ma w okolicach tych trzech dych na karku, zrobił karierę, ma sporo oszczędności, furę, lata na wczasy kilka razy w roku, ma dobrze płatną pracę lub super prosperującą firmę i własne mieszkanie? ten temat to jeden wielki offtop ;) o ukończonych studiach jak ktoś powyżej nie będę się rozpisywał, według mnie to żaden wyznacznik sukcesu. coś co może ale nie musi się przydać w życiu, sam użytku ze świstka jeszcze nie robiłem.
535

01-09-2011, 06:08

Wolfkhan pisze:jest tutaj w ogóle ktoś kto ma w okolicach tych trzech dych na karku, zrobił karierę, ma sporo oszczędności, furę, lata na wczasy kilka razy w roku, ma dobrze płatną pracę lub super prosperującą firmę i własne mieszkanie? ten temat to jeden wielki offtop ;) o ukończonych studiach jak ktoś powyżej nie będę się rozpisywał, według mnie to żaden wyznacznik sukcesu. coś co może ale nie musi się przydać w życiu, sam użytku ze świstka jeszcze nie robiłem.
Ten temat to nie "offtop", jak raczyłeś napisać. To życie. :) Mam większość rzeczy o których piszesz, teraz robię KARIERĘ (he,he) , ale o tym sza! Urząd Skarbowy czuwa. :)
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

01-09-2011, 13:02

Drone pisze:Ja jestem dobrze prosperującym sprzedawcą warzyw, mam Żuka rocznik '83 z jednostką napędową wysokoprężną z Andrychowa, dzierżawię stoisko na placu Szembeka na Pradze, w sezonie sprzedaję dodatkowo kanie i maślaki, a mieszkam u konkubiny w Rembertowie, a w zasadzie na przedmieściach Rembertowa.
No proszę - jednak jest ktoś , komu się powodzi :D. Kanie daja spory zysk chyba bo sa zajebiste swoją drogą hehe, ale proponuje jeszcze do asortymentu dodać kurki i zrobić mobilne stoisko przy jakiejś drodze .
P.J.E.C.
Bambi
rasowy masterfulowicz

01-09-2011, 13:09

A ja mam tylko 28 lat, jestem kucharzem, mam super narzeczoną, 2 świnki morskie, wpierdalam cały czas najlepsze rzeczy, wynajmujemy ładne mieszkanie, mam ładne ubrania, fajne płyty i dobre filmy. Tylko jedna rzecz mnie wkurwia - duży bęben.
HAILSA!!!!!
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

01-09-2011, 13:14

Lepiej by było mieć 2 narzeczone i jedną superświnke morską no ale i tak nieźle.
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

01-09-2011, 15:05

535 pisze:
Wolfkhan pisze:jest tutaj w ogóle ktoś kto ma w okolicach tych trzech dych na karku, zrobił karierę, ma sporo oszczędności, furę, lata na wczasy kilka razy w roku, ma dobrze płatną pracę lub super prosperującą firmę i własne mieszkanie? ten temat to jeden wielki offtop ;) o ukończonych studiach jak ktoś powyżej nie będę się rozpisywał, według mnie to żaden wyznacznik sukcesu. coś co może ale nie musi się przydać w życiu, sam użytku ze świstka jeszcze nie robiłem.
Ten temat to nie "offtop", jak raczyłeś napisać. To życie. :) Mam większość rzeczy o których piszesz, teraz robię KARIERĘ (he,he) , ale o tym sza! Urząd Skarbowy czuwa. :)
Ja z urzędem skarbowym za pan brat, wymieniamy się klientelą nawet, a pracownicy działu egzekucji nawet wyrażają chęć przejścia ze mną na "Ty". Powiedz co masz na sumieniu to może w porę rozgrzeszenie dostaniesz. :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

01-09-2011, 15:11

Właśnie kończy mi się okres próbny w nowej robocie. W chuju ją mam, więc luzuję. Ciekawe, czy mnie luje docenią? ;)
A Ty, Sarna, zrzucaj brzucha, kurwa!
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

01-09-2011, 19:10

Lykantrop pisze:Ja z urzędem skarbowym za pan brat, wymieniamy się klientelą nawet, a pracownicy działu egzekucji nawet wyrażają chęć przejścia ze mną na "Ty". Powiedz co masz na sumieniu to może w porę rozgrzeszenie dostaniesz. :-)
Hehehehehe obym ja nie miał przyjemności z mesje Lykantropem na szczeblu służbowym. :D
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
YNKE
w mackach Zła

01-09-2011, 19:17

Fidelio666 pisze:Podobnymi kategoriami myślałem jak pracowałem kiedyś u kogoś. Ale zaryzykowałem w Polsce, i tak już zostało. Oczywiście nie zawsze jest pięknie i różowo, ale staram nie dać się BIDZIE.
Ja właśnie jestem na etapie zmęczenia materiału, pracuję już u prywaciarza z 10 lat i powoli mam już dosyć. Własny biznes ok, ale na terenach Polski B na jakich mieszkam to temat mocno grząski.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
Awatar użytkownika
antek_cryst
postuje jak opętany!

01-09-2011, 19:21

Wolfkhan pisze:jest tutaj w ogóle ktoś kto ma w okolicach tych trzech dych na karku, zrobił karierę, ma sporo oszczędności, furę, lata na wczasy kilka razy w roku, ma dobrze płatną pracę lub super prosperującą firmę i własne mieszkanie?
Mam dobry zawód (jestem grafikiem w agencji interaktywnej) zarabiam tyle, by nie martwić się kredytem na mieszkanie i skokami kursu franka, jak jestem bardziej pazerny to fuchami po godzinach drugą pensję wyciągnę. Zawodowo stoję na tyle stabilnie, że jak mnie wkurwią w jednej robocie to z czystym sumieniem mówię "adieu" i w ciągu miesiąca/dwóch mam nowego pracodawcę.
Mam zajebistego dzieciaka, który daje mi sporo frajdy. Od października idę na kolejne studia.
W sumie niezły dorobek jak na 32 lata.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Awatar użytkownika
Wolfkhan
postuje jak opętany!

01-09-2011, 20:26

hehehe bogacze. Ja już jestem stary i brzydki, mam ponad trzy dychy, wykształcenie wyższe, sprzątam w fabryce, mieszkam na stancji z różnymi dziwakami odkąd wyemigrowałem z mojej wsi i zachciało mi się miejskiego życia. Na wczasy nie jeżdżę, prawa jazdy ani samochodu nie posiadam, rodziny nie założyłem, oszczędności dużych nie posiadam. Nie narzekam - na jedzenie, bilety, ciuchy, piwo w weekend i cedeki styka. więcej grzechów nie pamiętam :)
Awatar użytkownika
witchfinder
weteran forumowych bitew

01-09-2011, 20:38

Ja się tutaj nieśmiało udzielam w tematach muzycznych - kilka osób była już w temacie, kiedy mnie jeszcze na świecie nie było ;)
Coś za coś, jestem młody, zajebisty, robię 2 niezłe kierunki (nawet rozważam ścieżkę kariery Lykantropa ;) ale mam jeszcze chwilę na zastanowienie), w zeszłym roku jak wysypało koncertami dorabiałem sobie weekendami w fastfoodowej restauracji... jeszcze ze 3 lata i mam nadzieję, że zacznę masowo wykupywać płyty z wishlisty na kilkaset pozycji (ostatnio cały budżet muzyczny pakuję w koncerty - w sumie tym sposobem nawet bardziej daję zarobić twórcom muzyki, którą kocham ;) Ot co.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

01-09-2011, 20:40

Wolfkhan pisze:hehehe bogacze. Ja już jestem stary i brzydki, mam ponad trzy dychy, wykształcenie wyższe, sprzątam w fabryce, mieszkam na stancji z różnymi dziwakami odkąd wyemigrowałem z mojej wsi i zachciało mi się miejskiego życia. Na wczasy nie jeżdżę, prawa jazdy ani samochodu nie posiadam, rodziny nie założyłem, oszczędności dużych nie posiadam. Nie narzekam - na jedzenie, bilety, ciuchy, piwo w weekend i cedeki styka. więcej grzechów nie pamiętam :)
To prawie tak jak ja - tylko praca inna i stancji niet - nadal na wsi :-)
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
Wolfkhan
postuje jak opętany!

01-09-2011, 20:44

Jak mieszkałem na wsi to miałem pustą lodówkę, teraz jestem burżuj i w końcu jem kanapki z "czymś" :) Mimo, że życie nie ma sensu, bo tu nikogo nie znam poza chłopakami z pracy i kilkoma metalowcami, to jakoś się kręci. :)
Awatar użytkownika
YNKE
w mackach Zła

01-09-2011, 20:52

Wolfkhan dymasz coś, czy tylko marszczycie się na tej stancji we własnym zakresie?
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
ODPOWIEDZ