MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Re: MGŁA
Czemu nie? Miałby ciekawe doznania. ;) Mgła to podziemie, nie znam ludzi którzy katują podziemne materiały 24/7, chociaż znam takich którzy uważają się za takich. Dark Fury częściej mi podchodzi niż Mgła jeśli już o polskim podziemiu traktujemy.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Z tego samego powodu z którego nie miesza się golonki z lodami waniliowymi i herbaty z olejem. Nie komponuje się po prostu. Ale jak ktoś lubi, to czemu nie...Wolfkhan pisze:Czemu nie?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
lekko mnie ta plyta zawiodla, ale nie sluchalem jej od czasu, kiedy wyszla. najczesciej wracam do Mdlosci, tak w ogole - krotko i tresciwie. rewelacyjna epaRiven pisze:e tam, swietny krazek. Groza III to niesamowity numer. no i to brzmienie garów (idealne)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
to zapodaj ja sobie i zobacz czy cos nie zatrybilo przez ten czas. wspomniany numer tri to piekny tribute dla burzum, nastepnie dla darkthrone (w sensie, ze bardzo konkretne nawiazania do konkretnych riffow tam slysze, bo inaczej to przeciez 3/4 bm to tribute dla darkthrone ;P), a przy tym jeszcze kawal charakterystycznego dla Mgly chlodu. dla mnie total.
Ostatnio zmieniony 01-09-2011, 18:55 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
Właśnie nie dostali tej płyty, więc jej nie kupiłem. :Dbyrgh pisze:@Bambi
a kiedy bieresz sie za najnowsze Corpus Christii? :-)
Kupiłem za to Gorefest - La muerte cd/dvd za 17 zł, ale też mi się nie podoba. :D
HAILSA!!!!!
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Też tak kiedyś uważałem, teraz się przeprosiłem z tą płytą. Drugi kawałek jest fantastyczny, plus do tego polski tekst.Bambi pisze:W końcu udało mi się przesłuchać w całości "Grozę". Było to 2 dni temu. Nudne pitolenie, nie będę wracał zbyt często.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- zahartowany metalizator
To megachujowy interes zrobiles, bo Luciferian Frequencies jest tak srednio 4326758683,05 razy lepsze od wszystkich plyt Gorefest razem wzietych i pomnozonych przezBambi pisze:Właśnie nie dostali tej płyty, więc jej nie kupiłem. :Dbyrgh pisze:@Bambi
a kiedy bieresz sie za najnowsze Corpus Christii? :-)
Kupiłem za to Gorefest - La muerte cd/dvd za 17 zł, ale też mi się nie podoba. :D
;)4326758683,05
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Podobnie jak drugi na "Further...". Chciałbym, żeby nowy stuff był w całości po polsku (strugi ciepłej śliny).Alsvartr pisze:Też tak kiedyś uważałem, teraz się przeprosiłem z tą płytą. Drugi kawałek jest fantastyczny, plus do tego polski tekst.Bambi pisze:W końcu udało mi się przesłuchać w całości "Grozę". Było to 2 dni temu. Nudne pitolenie, nie będę wracał zbyt często.
-
- zahartowany metalizator
jak bardzo sie myle, okresl to arytmetycznie, ladnie prosze
nie jestem antygorefestowy, ale przedawkowalem ich muzyke. tak jak moge zrobic sobie wieczor z Mindloss lub False i powspominac, ba, ta druga to wciaz jest kawal wykurwnego deathmetalowego grzanska, tak kazda inna plyta jest dla mnie w wiekszych ilosciach niestrawna. i tak jak po premierze Rise to Ruin wydawalo sie pieknym powrotem, tak obecnie to tylko kompilacja ich solowek i uchwytliwionego metalu w sposob, jaki mi bardzo nie odpowiada
nie jestem antygorefestowy, ale przedawkowalem ich muzyke. tak jak moge zrobic sobie wieczor z Mindloss lub False i powspominac, ba, ta druga to wciaz jest kawal wykurwnego deathmetalowego grzanska, tak kazda inna plyta jest dla mnie w wiekszych ilosciach niestrawna. i tak jak po premierze Rise to Ruin wydawalo sie pieknym powrotem, tak obecnie to tylko kompilacja ich solowek i uchwytliwionego metalu w sposob, jaki mi bardzo nie odpowiada