RAVENCULT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- metalized
- weteran forumowych bitew
Re: Ravencult
Zmuszony jestem się zgodzić - fajnie się tego słucha - tytułowy kawałek uparcie za mną łaził ostatnio w pracy wprowadzając mały popłoch wśród współpracusi.
P.J.E.C.
- FENIKS
- w mackach Zła
Re: RAVENCULT
Dla mnie to jest jeden z najlepszych albumów tego rozkroku.ZAJEBISTY. jeden z najlepszych wogole w moim marnym życiu. MIAZGA! !!!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No ja powstrzymam się od aż tak nadmiernego entuzjazmu, ale na pewno w tym roku w 1szej 10tce "Morbid Blood" będzie swoje miejsce miał.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
no a u mnie właśnie nie zaskoczył. niby wszystko jest na swoim miejscu, ale jak dla mnie nie ma porównania do debiutu. Tam podobało mi się szorstkie brzmienie, które sprawiało, że album był chamski i bezkompromisowy. Na nowym do brzmienia też teoretycznie nie mam się co czepiać, ale same kawałki są trochę nijakie..
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No już nie róbcie sobie jaj obywatelu, akurat brzmienie jest jedynym czynnikiem, który praktycznie w ogóle się tutaj nie zmienił. Debiut po czasie mi się znudził, a katowałem go dosyć dużo. Teraz pewnie też tak będzie, ale póki czar nie prysnął to się cieszę chwilą.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
podpisali papiury z Metal Blade.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;