a to spoko, jeżeli Ner zachwala to sprawdzę... chłop może zdrowia nie ma ale gust ma całkiem dobryCastor pisze:na wcześniejszych płytach MM za perkusją zasiadał Darkside, ale to z tego jak i tak perkusja wyszła jak aparat perkusyjny, czyli dość sztucznie. Oczywiście mówię o brzmieniu. Jeśli chodzi o Mgłę to warto sobie przyswoić bo to w pytkę granie, dwa pierwsze MM zresztą też. Mgłę to sam Nergal zachwala w wywiadach udzielanych za granicą jak się ktoś jego zapyta: co jest jeszcze warte uwagi w Polsce oprócz Behemoth'aWięc uwierz że warto
MASSEMORD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: MasseMord
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: MasseMord
Wersja winylowa ostatniego albumu MasseMord jest już dostępna.
http://www.pagan-records.home.pl/websho ... od_id=5399
http://www.pagan-records.home.pl/websho ... od_id=5399

- BadBlood
Re: MASSEMORD
właśnie słucham "Suffer In Hell" - nuda, panie.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
MasseMord, Mordhell - jeden pies ;D.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Chyba popiliśmy :P A przy okazji - no zajebisty jest ten ostatni album.
'Come the Blessed Madness'
- Sova
- rasowy masterfulowicz
exactly, znakomicie obronił próbę czasu. dzisiaj słuchałem i nadal wkręca swoim hipnotycznym klimatem.
jedyny błąd to było zamieszczenie krótkich sampli z tej płyty. tego trzeba słuchać od początku do końca.
jak mniej więcej wiem jak będzie wyglądać nowy album Furia to po MM ni chuja..i dobrze.
jedyny błąd to było zamieszczenie krótkich sampli z tej płyty. tego trzeba słuchać od początku do końca.
jak mniej więcej wiem jak będzie wyglądać nowy album Furia to po MM ni chuja..i dobrze.
- COFFIN
Trans Panie, trans...(jakkolwiek różnie by się to niektórym skojarzyło :P)
- BadBlood
ups, się mi pozajączkowało się ;)Conflagrator pisze:A co to ma z MM wspólnego? :)BadBlood pisze:właśnie słucham "Suffer In Hell" - nuda, panie.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
kabaret? inaczej tego nazwać nie można ;)
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Podoba mi się barso ten "Jęzor Szaleństwa Pożerający Soki Sinej ze Złości:) Nadziei". W sumie racja, że z uwagi na to, iż siła rażenia przez trans się tu wyraża, brzmienie mogłoby być trochę mniej true. Dramaturgię ma to jak dla mnie idealną. Jakby ktoś mógł dać namiary na coś podobnego, to będę dźwięczny.
Kerosene keeps me warm.
- Lykantrop
Ano, to zdecydowanie chyba najlepsza płyta z tego całego LTWB.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Przesada, choć to bardzo mocny album i zdecydowanie czołówka wydawnictw chłopaków ze Ślonska. Miałbym jednak duże wątpliwości przy stawianiu go wyżej niż "Marzanna", czy "Nagranie z muzyką naiwną".
Grrrówno!
- Lykantrop
To by się zgadzało, bo ani Marzanny, ani Nagrania z naiwną muzyką nie słyszałem :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
Warto, najbardziej odjechany materiał, nic tylko zarzucać towar;>Lykantrop pisze:Nagrania z naiwną muzyką nie słyszałem :-)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Zupełnie innej muzyki się spodziewałem po tym MM, bo zanim usłyszałem ostatnią płytę to znałem tylko kawałek "Śmierć ludzkości" :-) Tak więc oczekiwałem podobnego napierdalania, a tu takie transowe granie usłyszałem. I lepiej. Są na tym albumie momenty rewelacyjne, choć ogólnie całość rewelacyjna nie jest. Jak na razie uważam że to dobry album, ale muszę go poznać dokładnie w sprzyjających okolicznościach, a nie podczas przeglądania neta. Słyszę tu taki potencjał, że jak się w pełni skupię na tym transie, to może mnie nieźle pozamiatać. Ale do tego potrzebna będzie ciemność, cisza i jakiś zielony wspomagacz :-)
Ale na razie są inne rzeczy do przesłuchania.
Ale na razie są inne rzeczy do przesłuchania.
- manieczki
Muszę sobie odświeżyć ostatni MM, w czasie premiery mnie nie powalił, ale to było pewnie związane z "kryzysem" muzycznym jaki przechodziłem.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
COFFIN pisze:Warto, najbardziej odjechany materiał, nic tylko zarzucać towar;>Lykantrop pisze:Nagrania z naiwną muzyką nie słyszałem :-)
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
O, a pod tym mogę się podpisać!!!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;