BULLDOZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: BULLDOZER
Pamiętam ich klasyczne płyty z lat 80, głośno było o nich wtedy, teraz trasa, to też jest głośno.
-
- weteran forumowych bitew
Zaluj, ze nie byles! Moze dla mnie jest to tak wazny zespol, ale mozecie sie smiac uslyszalem ich /1986r./ wczsniej niz Metallica, a wtedy sluchajac np. SAXON, IRON MAIDEN to naprawde byla extrema. Bylem w Zabrzu i moze stad ta fascynacja...Karkasonne pisze:Przypuszczam, że temat i dzielenie się wrażeniami, co wydawałoby się, że nie jest trudne do odgadnięcia, no ale ludzie są różni.
Kocham. Niestety nie byłem na koncercie.
Żałuję trochę, ale zajmowałem się niepełnosprawnymi dzieciakami jako wolontariusz.
Znaczy się eutanazję przeprowadzałeś?
Cztery pierwsze płyty Bulldozer to kult. Nowej nie słyszałem. Koncertowo są w znakomitej formie.
Cztery pierwsze płyty Bulldozer to kult. Nowej nie słyszałem. Koncertowo są w znakomitej formie.
- Xapapote
Jedna z moich pierwszych kapel metalowych. Wiadomka, w Polandzie w latach 80. byli bardzo popularni. Na koncercie w Graffiti rozjebali mnie w drobny mak. Genialny gig!!!
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Wręcz przeciwnie, ale muszę przyznać, że momentami przychodziły do mnie refleksje pt. po co one żyją i myślałem o spartańskich górach Tajgetu... Głupio mi przez to trochę, ale cóż.Conflagrator pisze:Znaczy się eutanazję przeprowadzałeś?
- olo1972
- postuje jak opętany!
Ja najbardziej ''9' 'pamiętam. Jeszcze gdzieś się przegrywało. :) Taki lekki szok wtedy, bo ekstrema i to z Italii. W Grafitti wypadli znakomicie. Nie wiem czy już to mówiłem, ale podczas ich gigu, były spełnione dwa warunki dzięki którym koncert można nazwać udanym - kapela czerpiąca zajebistą radochę z tego, że grają i zadowolenie publiki. Myślę, że oba warunki były spełnione w 100%.
- Xapapote
Do-kład-nie!!!

rokendrol kurwa!!! :)

rokendrol kurwa!!! :)
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- olo1972
- postuje jak opętany!
Zajebista fota!!!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
BULLDOZER: REGENERATED IN THE GRAVE 5cd box. Wie ktos jak to wyglada?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Poza płytami jest dość obszerna książeczka ze wspomnieniami głównodowodzącego, również z koncertu w Polsce. I to w sumie wszystko, ale w przeliczeniu wychodzi dość tanio za pojedynczą płytę, jeśli komuś się marzy mieć wszystkie.
Pomijając chujową grafikę na okładce wygląda to całkiem przyzwoicie.maciek z klanu pisze:BULLDOZER: REGENERATED IN THE GRAVE 5cd box. Wie ktos jak to wyglada?
- maciek z klanu
ale polecacie dozbierac cala dyskografie oprocz 1dynki za 19,99 zl w digi z media markt czy kupic ten box ? :)
Widziałem te digipacki z MMP i zdecydowanie wolę ten box. Nie tylko na zasadzie mniejszego zła. W środku masz booklet ok. 30 stron, a w nim historię, foty, wszystkie teksty, okładkę każdej z płyt wielkości trochę mniejszej niż CD... Daje rade.maciek z klanu pisze:ale polecacie dozbierac cala dyskografie oprocz 1dynki za 19,99 zl w digi z media markt czy kupic ten box ? :)
PS. widziałeś może w podobnej promocji digi debiutu TANK?
- maciek z klanu
Wiem ze troche plyt Tank bylo, z tym ze nie ogladalem ich tylko po logo widzialem. Bede pewnie w tym tygodniu w Media to sprawdze i napisze.
- Dragazes
- w mackach Zła
Mam ten box Bulldozer bo tak wyszło taniej niż gdybym kupował pojedynczo. Jestem zadowolony, ładnie to wygląda tylko wkurza mnie, że jedna płyta jest wciskana w tekturę, wolałbym żeby było normalne miejsce z pierścieniem tak jak pozostałe 4 CD.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
To jak znajdziesz "Filth Hounds of Hades" za 19,99 to weź od razu kup, a ja Ci przeleje kasę i odbiorę CD na jakimś koncercie. Nie mam koło siebie żadnego dobrze wyposażonego w metal MM, a do Katowic mi się cisnąć nie chce.maciek z klanu pisze:Wiem ze troche plyt Tank bylo, z tym ze nie ogladalem ich tylko po logo widzialem. Bede pewnie w tym tygodniu w Media to sprawdze i napisze.
- maciek z klanu
ten media markt kolo łagiewnik jest całkiem spoko, tyle ze nie widzialem tam plyt z tej promcji metalmindu. sporo nowosci i niezlych CD's ale metalminu nie uswiadczylem. ok jak cos to kupie i dam znac.
- Shamrock
- zaczyna szaleć
IX to pierdolony rozpierdol
- KreatoR
To brać ten box czy nie? Na aledrogo za 120PLN czeka na kliknięcie "kup teraz"!