czy jestem cipką?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
czy jestem cipką?
nagle trafiło do mnie, że niektórzy tutaj mogą być cipkami. wiadomo - nie wszyscy lubią cipki, dlatego wpadłem na pomysł ankiety. ale w przeciwieństwie do poprzednich ankiet bardzo mądry pomysł! sami zdecydujmy, czy jesteśmy cipkami, czy nie. myslę, że to bardzo dobry pomysł. zagłosujmy i zobaczmy jak to wyjdzie.
analny, ten temat jest założony w jak najlepszej wierze, ma uświadamiać ludzi i pod żadnym pozorem nie jest nienawistny czy czy tam że niby czepia się kogoś. nie. to bardzo poważny temat tyczący się użytkowników. w tym temacvie też możemy się dzielić swoimi plotami jak stare baby - czy ktoś jest cipką, czy nie. a może jest. taki tam temat cipkowato - waginalno - meblościankowy.
analny, ten temat jest założony w jak najlepszej wierze, ma uświadamiać ludzi i pod żadnym pozorem nie jest nienawistny czy czy tam że niby czepia się kogoś. nie. to bardzo poważny temat tyczący się użytkowników. w tym temacvie też możemy się dzielić swoimi plotami jak stare baby - czy ktoś jest cipką, czy nie. a może jest. taki tam temat cipkowato - waginalno - meblościankowy.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: czy jestem cipką?
Ciężko o cipki na tym forum skoro manieczki zwalił już każdemu uczciwą gałę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Pan Scaarph?! No to muszę odpowiedzieć -
Chciałbym być cipką. Dotykałbym się ciągle i wszelkie "tralala". A potem spałbym jak cipka niedźwiedzicy... latami... dekadami...
Niestety nie jestem. Dziękuję. Dobranoc.
Chciałbym być cipką. Dotykałbym się ciągle i wszelkie "tralala". A potem spałbym jak cipka niedźwiedzicy... latami... dekadami...
Niestety nie jestem. Dziękuję. Dobranoc.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Scaarph
ja tam jestem cipką. strasznie fjnie mi się obgaduje te wszystkie niestworzone rzeczy. bardzo! lubię naprzykład wyjechać z tekstem: a co ty, w ciąży? widząc grubą babę i wiedząc od sąsiada, że jednak jest ona w ciąży.
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Kiedyś po kilku dniach roboty zapytałem przy okazji ludzi - "Ej, ale zbrzuchaconej lasce chyba nie wypada palić, co nie?!"
Nie była zbrzuchacona - jedynie obrzydliwie opasła.
Ludzie donieśli.
Wykwitł kwas.
:D :D
Więc jeśli miałbym być Ć, to nie opasłą. :)
Ludzie donieśli.
Wykwitł kwas.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
- olo1972
- postuje jak opętany!
Wy,to macie pomysły na tematy:)
- Scaarph
są różne cipki. być moze do którejś kategorii wpasowałbyś się idealnie?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Kiedyś umówiłem się na randkę w domu babki, której chłop kilka miesięcy wcześniej zaliczył samogola przez powieszenie. Zrozumiałem po czasie dopiero swoje faux pas przy wejściu kiedy zapytałem, dzierżąc w łapie kurtkę: "Gdzie tu można się powiesić?".Wujek Lucyferiusz pisze:Kiedyś po kilku dniach roboty zapytałem przy okazji ludzi - "Ej, ale zbrzuchaconej lasce chyba nie wypada palić, co nie?!"Scaarph pisze:ja tam jestem cipką. strasznie fjnie mi się obgaduje te wszystkie niestworzone rzeczy. bardzo! lubię naprzykład wyjechać z tekstem: a co ty, w ciąży? widząc grubą babę i wiedząc od sąsiada, że jednak jest ona w ciąży.
Ludzie donieśli.
Wykwitł kwas.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Scaarph
odbiegasz od meritum - w ym temacie chciałbym porpzmawiać o tym, czy jesteśmy cipkami, i co ewentualnie czyni nas lub nie czyni cipkami. to bardzo ważne.
EDIT: dlatego też to bardzo stotne by zrozumieć, że nie targa mną nienawiść - założyłem tematw o wszystkim i o niczym, to raczej takie tam niegroźne historie. wszyscy się lubimy pobawić przecież. bez nienawiści i donosicielstwa, bez cwelostwa.
EDIT: dlatego też to bardzo stotne by zrozumieć, że nie targa mną nienawiść - założyłem tematw o wszystkim i o niczym, to raczej takie tam niegroźne historie. wszyscy się lubimy pobawić przecież. bez nienawiści i donosicielstwa, bez cwelostwa.
Ostatnio zmieniony 07-09-2011, 23:30 przez Scaarph, łącznie zmieniany 1 raz.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a jak to rozpoznać?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
#2 naturalnie
NETOWE DYSKUSJE SĄ KRIEG
NETOWE DYSKUSJE SĄ KRIEG
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Dokładnie. Albo jesteś, albo nie. Albo chciałbyś - jednakowoż nie. Cała filozofia o psitkach...Scaarph pisze:odbiegasz od meritum - w tym temacie chciałbym porozmawiać o tym, czy jesteśmy cipkami, i co ewentualnie czyni nas lub nie czyni cipkami. to bardzo ważne.
EDIT: dlatego też to bardzo istotne by zrozumieć, że nie targa mną nienawiść - założyłem temat o wszystkim i o niczym, to raczej takie tam niegroźne historie. Wszyscy się lubimy pobawić przecież. Bez nienawiści i donosicielstwa, bez cwelostwa.
P.S. FO-PA o wiszeniu, jeśli jakimś fuksem prawdziwe, jest surowe. :)
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Wolałbym empirycznie spojrzeć - przy macanku mogłoby się to skończyć, hmm, CHUJOWO.kregozmyk pisze:empirycznie, przez macanko
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
każdemu zdarza się być cipą. kiedyś myślałem że dorośli to kozaki, faceci wtedy nosili dumnie wąsy i skóry więc musieli być macho. teraz sam jestem starym kiepem, a moi guru z młodości starymi dziadami i zastanawiam się tylko czy nie jestem jeszcze większym zgredem od nich. wszak wszyscy zmierzamy w tym samym kierunku i tak samo skończymy. co to za różnica? cipa czy nie cipa, bądź dobrym człowiekiem to inni będą w porządku dla ciebie :)
Ostatnio zmieniony 09-09-2011, 22:49 przez Wolfkhan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
na mszy tak mowili?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no, z pewnosciabądź dobrym człowiekiem to inni będą w porządku wobec ciebie :)
te zlote mysli to z ktorego bloga bierzesz? ;)
this is a land of wolves now
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
jesteś złym człowiekiem? tak o sobie myślisz?byrgh pisze:na mszy tak mowili?