ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: ZINES
Czytam właśnie. Zajebisty.Analripper pisze:nowy numer forgotten Chaple?
http://allegro.pl/forgotten-chapel-zine ... 22761.html
- Husar
- weteran forumowych bitew
do wszystkich co się połakomili na Dead till Death to wystąpiły małe problemy z wydrukiem. Nie spodziewałem się takiego odzewu. Wcześniej rozdałem/rozesłałem chyba z 600 flayerów i zgłosiły się 2 osoby, natomiast po wpisie na stronie internetowej i kilku forach + newsie na chaosvault ilość zamówień mnie lekko przytłoczyła. W każdym razie wszystkie zamówione ziny powinny wyjść najpóźniej w sobotę więc za tydzień powinniście wszyscy mieć już swoje kopie w łapskach. W każdym razie dzięki za tak świetny odzew oraz sory za utrudnenia. 666
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Husar
było na poprzednich stronach. zapraszam -> http://deadtilldeath.cjb.net/
-
- rasowy masterfulowicz
działaj, działaj - brakuje jakiejś hybrydy muzycznej ;)[V] pisze:może jakiś link,okładka,spis wywiadów?
sam kombinuje czy by sie za zinacza nie zabrac;)
- olo1972
- postuje jak opętany!
No,proszę,a niektórzy narzekają,że internet zabija ducha podziemia:)Husar pisze:do wszystkich co się połakomili na Dead till Death to wystąpiły małe problemy z wydrukiem. Nie spodziewałem się takiego odzewu. Wcześniej rozdałem/rozesłałem chyba z 600 flayerów i zgłosiły się 2 osoby, natomiast po wpisie na stronie internetowej i kilku forach + newsie na chaosvault ilość zamówień mnie lekko przytłoczyła. W każdym razie wszystkie zamówione ziny powinny wyjść najpóźniej w sobotę więc za tydzień powinniście wszyscy mieć już swoje kopie w łapskach. W każdym razie dzięki za tak świetny odzew oraz sory za utrudnenia. 666
- Husar
no niestety, wygląda na to że bez tego internetu zbyt wiele by nie zeszło. Inna sprawa że to pierwszy numer więc nic sprawdzonego, komu by się chciało marnować dychę. Choć muszę przyznać, że póki co dostaję naprawdę pozytywne opinie na temat gazety, co motywuje do dalszej pracy. Dwójka mam nadzieję jeszcze bardziej przebije składem pierwszą odsłonę! : )
-
- starszy świeżak
Takie krótkie info dla osób, które zamawiały Sarcofuck 'zine #2, a zwłaszcza już podesłały kasę/ materiały na wymianę: Piotrek, edytor owego szmatławca miał bardzo pilny wyjazd w związku z którym wysyłka trochę się opóźni, nie będzie to mam nadzieję dłużej niż jeszcze ok. tygodnia.
- empir
- zahartowany metalizator
Przeglądam sobie stare magazyny i zine. Jest tu kilku kolekcjonerów więc może ktoś udzieliłby mi informacji w sprawie kilku tytułów.
Burning Abyss - mam tylko 4/99. Ile numerów się pojawiło?
COC magazine - mam 4 i 5. Wardzała w nim maczał paluchy. Było więcej niż 5 wydań?
Equilibrium of noise - mam nr 6. Było więcej?
I am death - to był tylko niestety magazyn jednego numeru czy było coś jeszcze?
Metal Side - mam nr 1-4, coś więcej się pokazało? Ciekawy był to kwartalnik.
Morbid Noizz - numerów wydali w cholerę. Kiedy pojawił się pierwszy numer? Ja kiedyś czytałem chyba z '92r. Mam kilka numerów z okresu 96-97, później zlałem ten magazyn. Kiedy i w jakich okolicznościach zakończyli działalność? Maleficio kiedyś wspominał o fikcyjnych wywiadach i tego typu przegięciach.
Sthrashna thrashka - mam tylko 2/97. Było więcej?
Undertaker etoh fanzine - mam nr 4, było więcej?
Burning Abyss - mam tylko 4/99. Ile numerów się pojawiło?
COC magazine - mam 4 i 5. Wardzała w nim maczał paluchy. Było więcej niż 5 wydań?
Equilibrium of noise - mam nr 6. Było więcej?
I am death - to był tylko niestety magazyn jednego numeru czy było coś jeszcze?
Metal Side - mam nr 1-4, coś więcej się pokazało? Ciekawy był to kwartalnik.
Morbid Noizz - numerów wydali w cholerę. Kiedy pojawił się pierwszy numer? Ja kiedyś czytałem chyba z '92r. Mam kilka numerów z okresu 96-97, później zlałem ten magazyn. Kiedy i w jakich okolicznościach zakończyli działalność? Maleficio kiedyś wspominał o fikcyjnych wywiadach i tego typu przegięciach.
Sthrashna thrashka - mam tylko 2/97. Było więcej?
Undertaker etoh fanzine - mam nr 4, było więcej?
- empir
- zahartowany metalizator
wrzucaj na http://www.megaupload.com/