Dla mnie to jest jedna z najlepszych rzeczy tego Pana jaką słyszałem, a znam mniej więcej połowę dorobku, wliczając oczywiście najbardziej chlubne początki.Rattlehead pisze:Dla mnie nic słabego nie wyszło spod ręki Speckmanna, włączając w to Speckmann Project
MASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: Master
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Panowie, ostatnie trzy płyty Master to zajebistość w czystej postaci. Fakt szerszego niedocenienia ich na Forum jest bardzo symptomatyczny.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Gore_Obsessed
Będę chyba musiał sprawdzić te ostatnie tytuły. "Faith is in season" nieco się zraziłem i ten stan trwa do dzisiaj, choć minęło dwanaście lat.
-
- weteran forumowych bitew
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czeska DOOMENTIA Records wypuściała reedycję jedynki! Limted to 500 copies only. Housed in luxurious digibook with metallic hot foil stamping. BRAĆ!!!Gore_Obsessed pisze:Kilka lat temu ostatecznie dotarło do mnie, że "80's MASTER" to samo sedno ekstremalnego Metalu.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ostatnia to bardzo solidny kawalek muzyki. Nie jest tak dobra, jak ich najlepsze nagrania, ale to imo zwyżka formy w stosunku do kilku poprzedników.Gore_Obsessed pisze:Będę chyba musiał sprawdzić te ostatnie tytuły. "Faith is in season" nieco się zraziłem i ten stan trwa do dzisiaj, choć minęło dwanaście lat.
- Glene
Calkiem niedawno nabylem re-edycje albumu Death Strike.Piekna rzecz detah/thrash zagrany z punkowym podejsciem. Bardzo chwytliwe. Nie wiem czemu ale plyta czasami przywodzi mi na mysl 2 album Carnivore. Ktos wyjasni:)?Na Death Strike wypralem wszystkich czajacych kumpli w jeden dzien.
- Gore_Obsessed
Dodajmy do tego SLAUGHTER, ONSLAUGHT i POSSESSED. Mamy komplet.SCREAMBLOODYGORE pisze:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czeska DOOMENTIA Records wypuściała reedycję jedynki! Limted to 500 copies only. Housed in luxurious digibook with metallic hot foil stamping. BRAĆ!!!Gore_Obsessed pisze:Kilka lat temu ostatecznie dotarło do mnie, że "80's MASTER" to samo sedno ekstremalnego Metalu.
-
U mnie na półce debiut MASTER ma doborowe towarzystwo: Hymn to Abramelin, Scream Bloody Gore, Horrified, Fuckin' Death, Strappado, Slowly We Rot, AUTOPSY, World Downfall... surowy i kwadratowy DM bez zbędnego pierdzenia!!!
- Xapapote
Piękny zestaw. Mam taki, tylko nie do końca bym nazywał go "kwadratowym". i nie zawsze jest to "czysty" death. ale liczy się muzyka i podejście, a te są wyjebiszcze.SCREAMBLOODYGORE pisze:U mnie na półce debiut MASTER ma doborowe towarzystwo: Hymn to Abramelin, Scream Bloody Gore, Horrified, Fuckin' Death, Strappado, Slowly We Rot, AUTOPSY, World Downfall... surowy i kwadratowy DM bez zbędnego pierdzenia!!!
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
Re: MASTER
no wiesz... kwadratowy... pokraczny... nie taki śliczny ja te wszystkie chujograjki pokroju hate eternal, "domination"... Kuźwa! Nowy Cianide to jest TO! :-)
-
DOOMENTIA RECS.

Zgadzam się w 100 proc. Czasami to już mi się nie chce tej trójpolówki na forum uprawiać i przekonywać tłuszczę do oczywistych rzeczy. :)) Kto nie był na ich ostatnim koncercie niech żałuje - Master to legenda, na dodatek wciąż żywa i kąsająca. :)Pacjent pisze:Panowie, ostatnie trzy płyty Master to zajebistość w czystej postaci. Fakt szerszego niedocenienia ich na Forum jest bardzo symptomatyczny.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ja byłem, ale do Master nie dotrwałem, jedna z największych porażek w życiu. Dobrze, że bilet był taki tani.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Maleficio
- Kontakt:
Płyty Master kiedyś Nuclear Blast dodawał jako bonusy do każdego zamówienia:) Takie absprzedażowe one były. W sumie nie dziwie się bo większość materiału to chujówa.
- Gore_Obsessed
Za kilka genialnych kompozycji należy się wieczny szacunek. Żeby już zostawić w spokoju "Funeral bitch" wymienię choćby "Pay to die" czy "Mangled dehumanization", albo "What kind of god" i "Heathen". Praktycznie cała scena deathmetalowa może sobie co najwyżej pomarzyć o takich ciosach w swojej setliście.
-
- mistrz forumowej ceremonii
no, Maleficio ma straszne skłonności do przesady i wyolbrzymiania niektórych rzeczy
- Xapapote
Heretyk pisze:no, Maleficio ma straszne skłonności do przesady i wyolbrzymiania niektórych rzeczy

...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
Pierwszy Master to cios za ciosem! Wczoraj puszczałem to na zmianę ze "ScreamBloodyGore" i "FromBeyond". Takich rzeczy już się praktycznie nie nagrywa. :-/Gore_Obsessed pisze:(...) "Pay to die", "Mangled dehumanization"... Praktycznie cała scena deathmetalowa może sobie co najwyżej pomarzyć o takich ciosach w swojej setliście.
- Block69
i trollowania :)Heretyk pisze:no, Maleficio ma straszne skłonności do przesady i wyolbrzymiania niektórych rzeczy
PENIS METAL
- Gore_Obsessed
Block69 pisze:i trollowania :)Heretyk pisze:no, Maleficio ma straszne skłonności do przesady i wyolbrzymiania niektórych rzeczy

O!SCREAMBLOODYGORE pisze:1. Pierwszy Master to cios za ciosem!
2. Wczoraj puszczałem to na zmianę ze "ScreamBloodyGore" i "FromBeyond". Takich rzeczy już się praktycznie nie nagrywa. :-/