REVENGE/INQUISITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: REVENGE/INQUISITION
ktos wie czy jeszcze bilety do kraka sa?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Block69
- zahartowany metalizator
Bydzie rozpierdol.folkstorm pisze:Tak to mniej wiecej wyglądało w Londynie.
PENIS METAL
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, niby Londyn, ale co słychac? "Napierdalać!", "Zamknij sie". ROTFL
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
W Poznaniu będzie stoisko Old Temple.
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
No i oczywiście Gruft. :)
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Czyli 5 metrów łańcucha portowego + troche kaset, płyt i dużo ymlautów.
- FENIKS
- w mackach Zła
Z Takich sytuacji to ostatnia na Anaal Nathrakh mi się przytrafiła jak grali we Wrocławiu, w zasadzie jedna w życiu. Kurwa, na you tube aż wokalista się popłakał, że jakiś skinhead mu zjebał koncert. Kurwa, spedalenie sięga zenitu. Niedługo nie będzie można wydrzeć mordy, ani nikogo dotknąć na koncertach. Kurwa, czy ci ludzie powariowali?Góral pisze:Czytałem stronę wydarzenia na last.fm. Brytole płakali, że jakiś polak napierdalał podczas Revenge i nie mogli bidule sobie spokojnie stać z piwkiem.
- Block69
- MinT
- Kontakt:
Mało.maciek z klanu pisze:ktos wie czy jeszcze bilety do kraka sa?
*poznański Goldman Sachsman metalu*
- Raagoon
Urlop zalatwiony. Obecny w stolicy Wielkopolski:)
Jedziesz furą? Bo może będziemy mieli 1 miejsce w aucie.Block69 pisze:To kto jutro na Kaków wbija poheilować ?
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
jak coś to ja będę ten nie ogolony na kape
- Block69
Cisnemy z Blackultem busem a nazot bydzie trza jakiego cuga chycić, ale dzięki. We 2 sie autem nie opyla.Conflagrator pisze:Jedziesz furą? Bo może będziemy mieli 1 miejsce w aucie.Block69 pisze:To kto jutro na Kaków wbija poheilować ?
PENIS METAL
- metalized
No ja już po 8 godzinach podróży prawie w krk . Hail polskie oleje państwowe. Dwuosobowa delegacja z Pomorza wkrótce na piwie u wawlowego smoka :-).
P.J.E.C.
- Block69
Dobrze, że tym razem lenistwo nie zwyciężyło i ruszyło się dupę poza Katowice. Wypadło to wszystko powyżej oczekiwań. Knajpa bardzo przyjemna i większa niż na zdjęciach. Publika też dopisała. Na THE STONE i CORPUS CHRISTII trochę niemrawa i wokal Korpusu Krysta powyzywał tych z tyłu od pizd, ale od REVENGE aktywność znacznie wzrosła. Kolejna miła niespodzianka to brzmienie. Każda z kapel zabrzmiała i zaprezentowała się przynajmniej dobrze. Fest dobrany skład. Sety były długie i wszystko skończyło się po 0:30. Kto może niech dziś wbija, bo rzadko kiedy je tak, że wszystkie 4 kapele prezentują na żywo tak wysoki poziom.
PENIS METAL
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Łospierdol, ale kiedy już myślałem że REVENGE odstawiło atak wieczoru to trafiliśmy na audycję kulinarną w Radiu Maria, z której dowiedziałem się że można zrobić zupę z 400 g czyli prawie pół kila dyni pomarańczowej, chyba że ktoś ma żółtą to też, ale lepiej pomarańczowej bo ma więcej wartości, z pietruszki chyba że ktoś nie ma, z wieprzowiny, chyba że ktoś nie ma to może dać inne mięso, i z warzywami ze słoika, jeśli ktoś ma posolone warzywa to już nie soli, chyba że lubi do smaku to może posolić. No i opróćz tego był przepis na pizzę z dodatkiem w postaci oleju. Podobno później okazało się, że to pizza z farożem, ale niestety pora już była wyłazić z nekrobombowca B69.
Jak wto sie waha - kurwa warto iść. Hordy nie biorą jeńców. Ani jednego (no, może Tułów Krysta wziął ze dwóch z początku, ale potem było lepiej jak się rozpędzili).
Jak wto sie waha - kurwa warto iść. Hordy nie biorą jeńców. Ani jednego (no, może Tułów Krysta wziął ze dwóch z początku, ale potem było lepiej jak się rozpędzili).
A to fakt, miła niespodzianka bo wszystko brzmiało selektywnie, wręcz bardzo dobrze. Zero zastrzeżeń.Block69 pisze:(... Kolejna miła niespodzianka to brzmienie.
Od siebie dodam, że nawet gdyby grało samo Inquisition warto było przyjść. Wychodziło na to, że im mniejszy skład tym większy rozpierdol. Revenge widziałem drugi raz i zagrali jeszcze lepiej niż na Antichrist militant tour. Same ciosy. No ale mnie osobiście rozłożyło Inquisition. Momentami srogi napierdol, momentami trans i KLIMAT (czemu sprzyjała w tym przypadku mała przestrzeń i podziemny charakter klubu).
Zajebisty wypad. Muzycznie i towarzysko.
The Stone / Corpus Christii - widziałem tylko fragmenty. Może widziałbym więcej gdybym nie spotkał Bonny'ego.
Revenge - miazga, myślałem, że będzie brakowało Helmkampa, ale nie brakowało. Read to fanatyk, typ sieje terror siedząc za tymi bębnami.
Inquisition - miazga, choć nie widziałem całości
The Stone / Corpus Christii - widziałem tylko fragmenty. Może widziałbym więcej gdybym nie spotkał Bonny'ego.
Revenge - miazga, myślałem, że będzie brakowało Helmkampa, ale nie brakowało. Read to fanatyk, typ sieje terror siedząc za tymi bębnami.
Inquisition - miazga, choć nie widziałem całości
Może inni ocenią ich lepiej, ale mi jakoś nie podpasowali. Już The Stone wydawał mi się trochę ciekawszy. No, ale co kto lubi. Była za to jedna oddana fanka CC, która wulgarnymi ripostami odparowywała wszelkie słowne ataki w stronę zespołu. :DDrone pisze:A jak mój ulubiony Korpusik wypadł?
Mi też The Stone bardziej przypadł do gustu, ale CC dupy nie dali. Nawet potem pogawędziliśmy chwilę z typem.Cthulhu pisze:Może inni ocenią ich lepiej, ale mi jakoś nie podpasowali. Już The Stone wydawał mi się trochę ciekawszy.Drone pisze:A jak mój ulubiony Korpusik wypadł?