HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: HATE
Nie zauważyłem. Zajęty jestem twórczością zespołów, które na to zasługują.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- ultravox
Z tą bardzo dużą wytwórnią to bym nie przesadzał. Wcześniej Listenable, obecnie Napalm (ta chyba jeszcze mniejsza) - to nie są żadne giganty, nawet na scenie metalowej to średniaki. Ale fakt faktem, że Hate jest jedną z niewielu rodzimych kapel metalowych, które funkcjonują na takim pułapie, to trzeba im oddać.FENIKS pisze:Jakbyście nie zauważyli Hate jest bardzo dużej wytwórni gra trasy z najwiekszymi nazwami wiec czy nie mamy kolejnej dobrej nazwy to bym polemizował
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oj, coś plujesz ostatnio jadem niczym jakaś kobra. W temacie o Behemoth także, coś Cię ugryzło w dupsko? Laska wkurwia? :-) :-)Gore_Obsessed pisze:Nie zauważyłem. Zajęty jestem twórczością zespołów, które na to zasługują.
all the monsters will break your heart
- Gore_Obsessed
Całkowicie szczerze napiszę, że SOULBURN mi wszystko przewartościował.
Przy takiej konfrontacji człowieka uderza,
że większość "gwiazd" jest cienkich
jak sik prosty nietoperza.
Śmiesznie się kotłują by zwracać na nie uwagę
a wychodzi kiepski kabaret
Nic na to nie poradzę.
Przy takiej konfrontacji człowieka uderza,
że większość "gwiazd" jest cienkich
jak sik prosty nietoperza.
Śmiesznie się kotłują by zwracać na nie uwagę
a wychodzi kiepski kabaret
Nic na to nie poradzę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Castor
- weteran forumowych bitew
Ciekaw jestem czy podniosą się z twórczego marazmu, który towarzyszy im od ostatniej płyty "Erebos".Garść newsów z obozu Hate podrzucona przez Adama:
HATE trasa - w Brazylii - kwiecień 2012
Po intensywnym roku 2011, zwieńczonym trasą w USA i Kanadzie u boku Mayhem, warszawski HATE rozpoczyna kolejną fazę promocji swojej ostatniej płyty „Erebos”. Już w drugim tygodniu kwietnia zespół ponownie zawita w Brazylii w charakterze headliner'a. Trasa ma związek z niedawnym oficjalnym wydaniem płyty „Erebos” w Brazylii, nakładem wytwórni Sadistico Records.
Koncerty:
04. 13. Rio de Janeiro @ Alianca Negra fest
04. 12. Sao Jose dos CAMPOS @ Hocus Pocus
04. 14. Curitiba @ Hangar Music Hall
04. 15. Sao Paulo @ Manifesto Rock Bar
HATE na Metalfest 2012!
Potwierdzony został występ HATE na wszystkich ośmiu koncertach, które odbędą się w ramach Metalfest Open Air 2012. Zespół zagra u boku m.in. Megadeth, WASP, Kreator, Blind Guardian, Moonspel, Fear Factory, Behemoth i wielu innych. Jedna z edycji festiwalu odbędzie się również w Polsce, w Jaworznie, 3go czerwca. Udział w festiwalu jest wynikiem współpracy z austriacką agencją Rock The Nation, z którą grupa podpisała właśnie ekskluzywny kontrakt koncertowy obejmujący kraje Europy z wyjątkiem Polski i Rosji.
06. 01. - Mining, Metalfest - Austria
06. 02. - Dessau, Metalfest - Germany East
06. 03. - Jaworzno, Metalfest - Poland
06. 06. - Zadar, Metalfest - Croatia
06. 07. - Monza, Metalfest - Italy
06. 08. - Pratteln, Metalfest - Switzerland
06. 09. - Loreley, Metalfest - Germany West
06. 10. - Plzen, Metalfest - Czech Republic
HATE – praca nad nowym albumem!
Zespół HATE przygotowuje się do sesji nagraniowej nowego albumu, która jest planowana na czerwiec 2012. Następca płyty „Erebos” powstanie w warszawskim studiu Sound Division. Tym razem grupa zdecydowała się na współpracę z Szymonem Czechem, realizatorem znanym z nagrań takich zespołów jak Blindead, Vesania, Yattering, Antigama, Riverside i innych. Będzie to pierwszy album HATE nagrany dla nowej wytwórni - Napalm Records. Więcej informacji już wkrótce!

- nicram
Anaclasis to ich opus magnum. Mnie od Morphosis emocje zaczęły opadać, choć Erebos nie uważam za krążek wybitnie nieudany. Ma swoje momenty i czasem nawet do niego wracam.
- Castor
Erebos przy Anaclasis czy Morphosis po prostu nie istnieje! Za dużo koncertowali i płyta jest niedopracowana. Może teraz będzie lepiej.
Nie wiem, nie znam.Block69 pisze:Skończą jak SEMARGL.
Polecam Morhposis. Może z tą płytą będzie lepiej.Blackult pisze:piękne zdanie :DCastor pisze:Ciekaw jestem czy podniosą się z twórczego marazmu, który towarzyszy im od ostatniej płyty Erebos.
w temacie, ostatnie co znam to Anaclasis i było spoko ale dość szybko emocje opadły

- nicram
Wiem, że dobra, tak sobie wymyśliłem slogan reklamowy. ;-) Ale wracając do tej płyty jakoś ciężko mi wchodziła, oprócz Ressurection Machine i Omega nic z niej nie pamiętam. Chyba brzmienie mi się za bardzo nie podobało.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Wygryzionym bobrzym siekaczem. ;)nicram pisze:Morphosis - płyta ze znakiem jakości Castora! ;-)
Morphosis nie słyszałem, Anaclasis może ze dwa razy przesłuchałem, na półce mam tylko AotL, którą to płytę swego czasu całkiem często molestowałem w odtwarzaczu ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Castor
Na pamięc dobre jest ginkgo biloba;)nicram pisze:Wiem, że dobra, tak sobie wymyśliłem slogan reklamowy. ;-) Ale wracając do tej płyty jakoś ciężko mi wchodziła, oprócz Ressurection Machine i Omega nic z niej nie pamiętam. Chyba brzmienie mi się za bardzo nie podobało.
A brzmienie i tak dużo lepsze niż na Erebos.