IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: IMMOLATION
zaaaaaaaaaaaaajebista okładka!
-
mayhem
- zaczyna szaleć
i niestety ta epka będzie pewnie dostepna ze free przy zakupie 3 koszulek i tylko na terenie usa. tak samo jak w przypadku epki enslaved the sleeping gods
- metalized
- weteran forumowych bitew
- night_goat
- zaczyna szaleć
Okładka przezajebista, mogliby zostawić parę sztuk na trasę z Krisiun (przesuniętą notabene).
Hide behind your crosses
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
Throw your holy water
When witches burn
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ale że w Polsce niby mają grać?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- night_goat
- zaczyna szaleć
Miał być tour po wszystkich krajach Europy w listopadzie, skład Immolation/Krisiun/Ulcerate. Przesunięte bodajże na maj 2012 i Ulcerate odpada na owy termin.
Hide behind your crosses
Throw your holy water
When witches burn
Throw your holy water
When witches burn
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
O, fajnie. Krisiun mnie nie interesi, ale jakby Immolation przyjechało jako headliner to bym się przeszedł.
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
znam kilku takich, co ich Krisiun "nie interesował", ale po obejrzeniu koncertu diametralnie zmienili zdanie. :)
natomiast jeśli chodzi o EP Immo to:
natomiast jeśli chodzi o EP Immo to:
metalized pisze:Bedzie spory tor przeszkód ale i tak nie moge nie posiadać.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
To bylby zabojczy sklad, warty podrozy w kazdy zakatek Polski.night_goat pisze:Miał być tour po wszystkich krajach Europy w listopadzie, skład Immolation/Krisiun/Ulcerate.
Szkoda, ze bez Ulcerate.Przesunięte bodajże na maj 2012 i Ulcerate odpada na owy termin.
Z komentarza na blabbermouth:
But its really just a lame, cardboard slipcase, not so much of a real album or ep as far as the physical part is concerned. I have an Enslaved one that scion put out.
I AM MORBID
- night_goat
- zaczyna szaleć
Pocieszę Cię, że Ulcerate planuje wpaść do Europy w lutym, może zahaczą o nas ;)
Hide behind your crosses
Throw your holy water
When witches burn
Throw your holy water
When witches burn
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szczerze powiedziawszy wolałbym zapłacić za tę epkę i mieć ją w swej kolekcji, aniżeli szukać jej potem po ebayu czy innych aledrogo płacąc jakieś kosmiczne sumy - jak w przypadku Sororicide, z tym że tutaj cały nakład zespół rozdał za darmo na jednej z tras, rar jak chuj King Konga. W każdym razie spróbujemy, a nóż widelec się uda zdobyć. A okładka rzeczywiście przezajebista.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie przesłuchałem w całości ani jednej płyty Krisiun i nie sądzę żeby koncert mógł mi w jakikolwiek sposób przewartościować spojrzenie na ich muzykę, ale kto wie. ;)Heretyk pisze:znam kilku takich, co ich Krisiun "nie interesował", ale po obejrzeniu koncertu diametralnie zmienili zdanie. :)
- Nerwowy
Ja też z płyt nigdy ich nie słuchałem, ale na żywo dobrze wycinają.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Castor
Pierwsze trzy płyty faktycznie mało różnorodne, rasowy, morderczy death metal (<masło maślane?:)) bez żadnych ozdobników, ale też dość jednostajny i niestety monotonny również bywa, ale następne dwie płyty (dwie bo te znam) już w nieco inny deseń, bardziej różnorodne i o monotonii nie ma już mowy. Nie wiem co tam słuchałeś ale może warto by było spróbować z "Ageless Venomous" lub "Works of Carnage".Alsvartr pisze:Nie przesłuchałem w całości ani jednej płyty Krisiun i nie sądzę żeby koncert mógł mi w jakikolwiek sposób przewartościować spojrzenie na ich muzykę, ale kto wie. ;)Heretyk pisze:znam kilku takich, co ich Krisiun "nie interesował", ale po obejrzeniu koncertu diametralnie zmienili zdanie. :)
Co do Immolation bardzo cieszę się że coś nowego wypuszczają, dobrej muzyki nigdy za wiele:)
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Self
- rasowy masterfulowicz
Krisiun robi taki rozkurw pod sceną swoim karabinem maszynowym, że klękajcie narody
Jako headliner? Jak tak to kosmos, będę.night_goat pisze:Pocieszę Cię, że Ulcerate planuje wpaść do Europy w lutym, może zahaczą o nas ;)
- Edinazzu
Tu muszę zaprotestować :)Castor pisze:Pierwsze trzy płyty faktycznie mało różnorodne, rasowy, morderczy death metal (<masło maślane?:)) bez żadnych ozdobników, ale też dość jednostajny i niestety monotonny również bywa, ale następne dwie płyty (dwie bo te znam) już w nieco inny deseń, bardziej różnorodne i o monotonii nie ma już mowy. Nie wiem co tam słuchałeś ale może warto by było spróbować z "Ageless Venomous" lub "Works of Carnage".Alsvartr pisze:Nie przesłuchałem w całości ani jednej płyty Krisiun i nie sądzę żeby koncert mógł mi w jakikolwiek sposób przewartościować spojrzenie na ich muzykę, ale kto wie. ;)Heretyk pisze:znam kilku takich, co ich Krisiun "nie interesował", ale po obejrzeniu koncertu diametralnie zmienili zdanie. :)
Co do Immolation bardzo cieszę się że coś nowego wypuszczają, dobrej muzyki nigdy za wiele:)
Jak dla mnie prawdziwy przełom w ich karierze to właśnie te "tnące riffy" z "Conquerors...". Nie wiem czy to nie najlepszy ich album, a na żywca faktycznie dają radę. Trio DM zawsze musi być bardziej agresywne niż kwartet DM!
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Castor
Ale ja tego nie wykluczam. Krisiun na tej płycie nie bierze jeńców. Ostry nakurw przez kilkadziesiąt minut, bez chwili wytchnienia. Ale nie każdy musi lubić takie granie. A te dwie płyty, które poleciłem wyżej, są bardziej różnorodne i zdecydowanie lepsze na początek.Edinazzu pisze:Jak dla mnie prawdziwy przełom w ich karierze to właśnie te "tnące riffy" z "Conquerors...". Nie wiem czy to nie najlepszy ich album, a na żywca faktycznie dają radę. Trio DM zawsze musi być bardziej agresywne niż kwartet DM!
-
byrgh
ale bzdura
- Castor
No dobra nie, że lepsze na początek, ale lepsze w ogóle, dla kogoś kto nie lubi jednostajnego nakurwiania.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oczywista oczywistość. Jest to właściwie jedyna płyta Krisiun, którą jestem w stanie przesłuchać od początku do końca bez jednego ziewu. Rzecz absolutnie obowiązkowa na początek przygody z tym zespołem.Edinazzu pisze:Jak dla mnie prawdziwy przełom w ich karierze to właśnie te "tnące riffy" z "Conquerors...". Nie wiem czy to nie najlepszy ich album, a na żywca faktycznie dają radę. Trio DM zawsze musi być bardziej agresywne niż kwartet DM!
all the monsters will break your heart