CORONER 25.11.2011 Katowice, Mega club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- LiveArt
- rozkręca się
CORONER 25.11.2011 Katowice, Mega club
Więcej info wkrótce !
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Re: CORONER 25.11.2011 Katowice, Mega club
nikt nie przyjdzie, może vlad, jego kolega i aniola
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
ja przyjadę, z lacza z Bydgoszczy trochę ciężko byłoby tak późnom jesieniom
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
czyli jednak w ogóle nikt nie przyjdzie
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Tym bardziej, że tego samego dnia SEPTIC FLESH w Krakowie. Mam dylemat.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
-
- rozkręca się
a może by tak do stolicy ich ściągnąć
- LiveArt
- rozkręca się
Nie ma takiej możliwości tym razem. W Katowicach za to Coroner zagra dłuższy set w stosunku do tego jaki zaprezentują na feście w Czechach. :Dmiro_abyss pisze:a może by tak do stolicy ich ściągnąć
ja będę na pewno! pytanie tylko czy będą chłopaki z Coroner?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O ! I to jest koncert, którego nie wypada przegapić. Jeśli się odbędzie ;)
The madness and the damage done.
- night_goat
- zaczyna szaleć
Jak to będzie jakiś pseudo żart to wpadnę gdzie trzeba ;)
Hide behind your crosses
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
- Block69
- zahartowany metalizator
Nie planowałem już na nic iść w tym roku, ale jak to wypali to sie stawiam.
PENIS METAL
Dziwię się, że taki mały odzew w tym temacie - jeszcze parę lat temu wyśmiewano mnie na tym forum gdy przyznałem się do nieznajomości CORONER, a dziś dowiadujemy się, że mają u nas zagrać i w temacie jest mniej wpisów niż w wątku o teledysku Behemoth pojawia się w ciągu minuty.
Przecież jeśli ten koncert się odbędzie to będzie to wydarzenie roku, ba wydarzenie ostatnich kilku lat. Zobaczymy czy Ci wszyscy internetowi egzaltowani smakosze dokonań Szwajcarów stawią się na koncercie, czy znów będą woleli zostać w domu przed klawiaturą :)
Nie wiem czy na forum nie powinno wprowadzić się regulaminu, że ten kto ma mniej niż 300 płyt i przynajmniej trzy razy w roku nie bywa na koncercie jest banowany :)))
Przecież jeśli ten koncert się odbędzie to będzie to wydarzenie roku, ba wydarzenie ostatnich kilku lat. Zobaczymy czy Ci wszyscy internetowi egzaltowani smakosze dokonań Szwajcarów stawią się na koncercie, czy znów będą woleli zostać w domu przed klawiaturą :)
Nie wiem czy na forum nie powinno wprowadzić się regulaminu, że ten kto ma mniej niż 300 płyt i przynajmniej trzy razy w roku nie bywa na koncercie jest banowany :)))
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Bo wideo beha jest gówniane, a na Coroner trzeba być i tyleMaria Konopnicka pisze:Dziwię się, że taki mały odzew w tym temacie - jeszcze parę lat temu wyśmiewano mnie na tym forum gdy przyznałem się do nieznajomości CORONER, a dziś dowiadujemy się, że mają u nas zagrać i w temacie jest mniej wpisów niż w wątku o teledysku Behemoth pojawia się w ciągu minuty.
-
- w mackach Zła
Wczoraj na Artillery ogłoszono, że Wolf Spider dochodzi :)
- Untergang
- rozkręca się
hehehe, serio...??Edinazzu pisze:Tym bardziej, że tego samego dnia SEPTIC FLESH w Krakowie. Mam dylemat.
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Bez dwóch zdań! Jeśli tylko dojdzie do skutku - stawiam się! Aż się rozmarzyłem, jakby to było usłyszeć na żywo np. Spiral Dream, No Need to be Human, Host albo Sirens, hoho!Maria Konopnicka pisze:Przecież jeśli ten koncert się odbędzie to będzie to wydarzenie roku, ba wydarzenie ostatnich kilku lat.
- Block69
- zahartowany metalizator
Co więcej dochodzi WOLF SPIDER, a tu jeszcze większa cisza, a tu ponoć same podziemniaki!Blackult pisze:Bo wideo beha jest gówniane, a na Coroner trzeba być i tyle.Maria Konopnicka pisze:Dziwię się, że taki mały odzew w tym temacie - jeszcze parę lat temu wyśmiewano mnie na tym forum gdy przyznałem się do nieznajomości CORONER, a dziś dowiadujemy się, że mają u nas zagrać i w temacie jest mniej wpisów niż w wątku o teledysku Behemoth pojawia się w ciągu minuty.
PENIS METAL
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
ZEMSTA MŚCICIELA TRWA! ON POMŚCI WSZYSTKICH NAS!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Wiesz, może po prostu nie każdemu chce się pisać te banalne "zajebiście, będę". ;)Maria Konopnicka pisze:Dziwię się, że taki mały odzew w tym temacie - jeszcze parę lat temu wyśmiewano mnie na tym forum gdy przyznałem się do nieznajomości CORONER, a dziś dowiadujemy się, że mają u nas zagrać i w temacie jest mniej wpisów niż w wątku o teledysku Behemoth pojawia się w ciągu minuty.
Ja oczywiście się stawiam. :)
Obyś miał rację i frekwencja dopisała chociaż tak jak na SODOM. Obawiam się jednak, że może być jak z Voivod - na ich koncercie w Krakowie z forum nie był chyba nikt, a na tym kilka lat później w Warszawie, stawili się tylko Riven i Drone. Chodzi mi o to, że Ci co najgłośniej krzyczą komplementy pod adresem niektórych kapel później na koncertach się nie zjawiają. Łatwiej na forum popierdolić niż ruszyć dupę by zobaczyć zespół na żywo. Dobrze, że chociaż na neosofixy zawsze można liczyć. Rozwala mnie jak podchodzi na koncercie taki młodzian i pyta: "Ma pan może pożyczyć zapalniczkę?" Ale szacunek dla nich, dla 5%, bo może wytrwają na dłużej, a dla pozostałych 95 % za robienie ruchu pod sceną. :))