BELPHEGOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: BELPHEGOR
No!
BGZ na 5 zasługuje, ale na 5/10.
@Asfalt - tytułowy też git. Aż sobie zaraz zapuszczę, tylko się skandynawskie electropopy skończą.
BGZ na 5 zasługuje, ale na 5/10.
@Asfalt - tytułowy też git. Aż sobie zaraz zapuszczę, tylko się skandynawskie electropopy skończą.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
jak dla mnie Lucifer Incestus to ich najlepsza płyta.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Scaarph
- zahartowany metalizator
do lucifer incestus bezproblemowo można słuchać, ja tam nigdy nie miałem problemów z tymi przemiłymi austriakami. necrodaemon terrorsathan niemal wielbię, tytułowy kawałek to taka napierdalanka, że buty spadają.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Wreszcie post na temat.Scaarph pisze:do lucifer incestus bezproblemowo można słuchać, ja tam nigdy nie miałem problemów z tymi przemiłymi austriakami. necrodaemon terrorsathan niemal wielbię, tytułowy kawałek to taka napierdalanka, że buty spadają.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
olewam cieplym moczem ten zespol. niby fajne, niby wszystkio, niby fotki hujowe, ale cos jest dla mnie nie tak (sam nie wiem co).
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
sam jesteś (c)hujowy
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Debiut to najlepsze co wypluli. Takie zderzenie Cannibal Corpse z Mayhem. Moim zdaniem, naprawdę niezle to wyszło. Trochę bardziej 'mięsistego' brzmienia brakuje ale i tak kopie aż miło. Następne płyty już gorsze choć jeszcze trzy moze cztery możliwe do zaakceptowania.Conflagrator pisze:A jak "Blutsabbath"? Dawno nie słuchałem, ale zapamiętałem jako fajną płytę. Nie pamiętam natomiast debiutu. Daje radę?
-
- weteran forumowych bitew
black_lava pisze:jak dla mnie Lucifer Incestus to ich najlepsza płyta.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
EPICAroHien pisze:Debiut to najlepsze co wypluli. Takie zderzenie Cannibal Corpse z Mayhem.
- Realista
- weteran forumowych bitew
bez dwóch zdań!Vitriol pisze:black_lava pisze:jak dla mnie Lucifer Incestus to ich najlepsza płyta.
- Foxhound
- postuje jak opętany!
The highly anticipated, yet untitled album is scheduled for a worldwide release in early 2014 via Nuclear Blast Rec.
Founding member, Guitarist and Vocalist Helmuth Lehner states: "Drums, Bass and Guitars are all tracked. It sounds brutal, more aggressive and more Death than what was heard on the last Lp´s. The soundwall is massive - just as expected.
Thanks to Erik Rutan for the extra motivation and forcing us to nail down
tight as fukk performances.
Furthermore I am set to lay down the vocals in June/ July, the mix and mastering will be done in September. A tough call, but it was the best for the record to decide to delay the release date again, to unleash the album in early 2014. Be prepared for Diabolical Death Musick! "
Here is a list of some new sound-collages: "GASMASK TERROR",
"REX TREMENDAE MAJESTATIS", "TAKE HER, LUCIFER!",
"THE INVERTED CROSS",... Also watch for the shredding trailer of the
rhythm guitars, which will be revealed in April!
Founding member, Guitarist and Vocalist Helmuth Lehner states: "Drums, Bass and Guitars are all tracked. It sounds brutal, more aggressive and more Death than what was heard on the last Lp´s. The soundwall is massive - just as expected.
Thanks to Erik Rutan for the extra motivation and forcing us to nail down
tight as fukk performances.
Furthermore I am set to lay down the vocals in June/ July, the mix and mastering will be done in September. A tough call, but it was the best for the record to decide to delay the release date again, to unleash the album in early 2014. Be prepared for Diabolical Death Musick! "
Here is a list of some new sound-collages: "GASMASK TERROR",
"REX TREMENDAE MAJESTATIS", "TAKE HER, LUCIFER!",
"THE INVERTED CROSS",... Also watch for the shredding trailer of the
rhythm guitars, which will be revealed in April!
- pr0metheus
- Nerwowy
To kiedykolwiek wyszło ? ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
a kiedyś wyszło?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Nerwowy
:D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Płyt 2-3 ostatnio słuchałem i nawet byłem zaskoczony, bo jak najbardziej dają radę.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Mi się podoba: Pestapokalypse VI, Bondage Goat Zombie, i niektóre kawałki Blood Magick Necromance (najlepsze jakie nagrali) ale na pewno nie nazwe ich nigdy wartościową muzyką, ta sama liga co behemoth ... wszystko aby sprzedać.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- pr0metheus
Necrodaemon terrorsathan byl dobry, troche sie krecilo. Za to 3 ostatnie plyty sa niesluchalne.
niech to miejsce niebawem zniknie
OTB, No właśnie płyty, które wymieniasz są tym co napisałeś, ale pierwsze 3 są bardziej deathmetalowe, mniej melodyjne i mniej plastikowe. Oczywiście to i tak żaden wielki zespół nie jest, ale 2 i 3 sobie dają radę.