IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
KRIS1977
- zaczyna szaleć
Re: IMMOLATION
Połowa "ZNAFCÓW" z tego forum to powinna dać sobie spokój z muzyką.
Ta EP jest świetna jak i nowy HEJT ETERNAL.
Ta EP jest świetna jak i nowy HEJT ETERNAL.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Zapomniałeś dodać, że to najprostsze kawałki jakie kiedykolwiek ten zespół nagrał. ;)Olo pisze:ej no... i nikt nie napisze, że powielane schematy i bezpieczne odcinanie kuponów? ;)
5 zajebistych deathmetalowych piosenek, które stanowią wręcz wypośrodkowanie Immolationowego stylu. Odnoszę wrażenie, że długo na tym materiałem nie siedzieli, że to po prostu wypłynęło z ich przesiąkniętych death metalem trzewi(ków). Tak się robi niebanalne deathmetalowe hity (a nie jakieś tam I am Vincent)!
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Dobra robota Immolation; nie schodzą poniżej pewnego poziomu. Pełny szacunek.
In a world of compromise...some don't
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę, zajebista ta EP-ka, taki solidny strzał prosto w oczy ale słychać luz w tych utworach, doskonale wypośrodkowane te kompozycje; żadnego silenia się nie wiadomo na co. Jestem kupiony.
Nie zgadzam, lepiej dozować sobie przyjemność i też jestem zwolennikiem teorii, że lepiej jak muzyka pozostawia trochę niedosytu. A tak mamy zajebistą EP-kę i jedną prostą wiadomość - Immolation jest ciągle w świetnej formie.Baton pisze:W zasadzie racja, jeszcze kilka numerów i spokojnie byłby bardzo fajny album z tego. A tak tez jest dobrze. Dwa ostatnie numery najlepsze, ale ogólnie całość dosyć równa.Nerwowy pisze:W sumie mogli nagrać jeszcze jakieś 3-4 kawałki na tym poziomie co wystarczyłoby na najlepszy pełen album od Unholy Cult ;). No pięknie to chodzi.
Ostatnio zmieniony 08-10-2011, 22:25 przez Kurt, łącznie zmieniany 1 raz.
The madness and the damage done.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Musze sobie jak najszybciej sciagnac. To, ze sa w formie to dla mnie nic dziwnego, przeciez Majesty and Decay kladzie na lopatki!
-
KRIS1977
- zaczyna szaleć
Powiem bardzo brzydko: KURWA, to jeden z najlepszych zespołów grający śmierć metal na tej planecie.
Mają swój niepowtarzalny styl i KURWA nie biorą jeńców, a wszystko co nagrali jest KURWA doskonałe.
Mają swój niepowtarzalny styl i KURWA nie biorą jeńców, a wszystko co nagrali jest KURWA doskonałe.
- Wasyl
Fantastyczna epka. Jakaś opatrzność boża (diabla) czuwa nad tym zespołem :)
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Nie przesadzaj. Ich muzyka jest bardzo "zachowawcza", ta nowa epka nie wyznacza nowych kierunków w death metalu i nie jest jakimś kamieniem milowym w gatunku.KRIS1977 pisze:Powiem bardzo brzydko: KURWA, to jeden z najlepszych zespołów grający śmierć metal na tej planecie.
-
Heretyk
W mojej KURWA skromnej opinii KURWA po prostu KURWA najlepszy.KRIS1977 pisze:Powiem bardzo brzydko: KURWA, to jeden z najlepszych zespołów grający śmierć metal na tej planecie.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Tak pizdowato trochę. Za mało brudu i mocy rażenia. Nie kupuję tego.
-
zuo
- zaczyna szaleć
Jest za krótko - jedyny mankament.
- Kraft
Otóż to, nie jarzę podniecenia. Gdyby to był pierwszy zasłyszany materiał Immo, pewnie by mnie skosiło, ale po takich monumentach jak Here In After czy Close... oczekuję od nich więcej, po prostu. Na pewno lepiej mi się tego słucha od płaczliwego i patetycznego Majesty..., znowu pojawia się duchota i ta patologicznie zakręcona prowadząca, ale to za mało by mnie zgiąć w kolanach. Tak czy siak oddaję im pokłon za dotychczasowy dorobek. Właśnie słucham Close... i wtóruję Dolanowi przy Father, you're not a father! To się kurwa nie starzeje. :)Rattlehead pisze:Jest średnio
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Rzeczoznawca musi tu wygłosić opinię. Materiał w opinii Wolfkhana zostanie zapomniany i niknie przy takich arcydziełach jak nagrania: Pan.thy.monium, Morbid Angel, Carcass, Cannibal Corpse, Deicide, Death, Nile etc.
-
est
mhm...20 minut przebojów to w sam raz...zuo pisze:jest za krótko, jedyny mankament.
- Castor
Weź Ty się w ten swój durny łeb pierdolnij!Wolfkhan pisze:Nie przesadzaj. Ich muzyka jest bardzo "zachowawcza", ta nowa epka nie wyznacza nowych kierunków w death metalu i nie jest jakimś kamieniem milowym w gatunku.KRIS1977 pisze:Powiem bardzo brzydko: KURWA, to jeden z najlepszych zespołów grający śmierć metal na tej planecie.
Zgadzam się z Krisem, niemal w 100%, bo niestety nie każdy album jest doskonały, np. taki "Shadows in the Light" jest jedynie bardzo dobry. :)
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Kraft
Przecież to zupełnie inne bajki i każdą na swój sposób można podziwiać. To raz. Dwa - wszystkie wymienione bendy zaliczyły wpadki, czasem wręcz okrutne. Immo może przegrać co najwyżej ze swoją przeszłością, że tak to ujmę.Wolfkhan pisze:Niknie przy takich arcydziełach jak nagrania: Pan.thy.monium, Morbid Angel, Carcass, Cannibal Corpse, Deicide, Death, Nile etc.
-
zuo
- zaczyna szaleć
ale 40 jeszcze lepiej ;)est pisze:mhm...20 minut przebojów to w sam raz...zuo pisze:jest za krótko, jedyny mankament.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
:) Spotkaj na ulicy byle drecha i zapytaj się o nowy materiał Immolation - odpowie ci to samo. W ogóle spotkaj na ulicy kogoś kto odpowie ci inaczej, to masz u mnie piwo. :) Wyluzuj. Dla mnie ta epka to żadne novum. Immolation szanuję, tylko prócz kilku albumów wcale dla mnie kultowi nie są. Rzemieślnicy.Castor pisze:Weź Ty się w ten swój durny łeb pierdolnij!
- Castor
Próbowałem wczoraj ściągnąć, mniej więcej o tej samej porze i w ten właśnie sposób, ale niestety nic na pocztę mi nie przyszło. Czyżby było już za późno czy coś? Dajcie linka do tego nowego materiały, będę wdzięczny;)Kraft pisze:Na tym odtwarzaczu Metal Injection masz button Download Now! Po podaniu mejla dostajesz linka do paczki z całą epką. Przynajmniej u mnie tak było.Alsvartr pisze:Gdzie?
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!