Phoenix Rising Tour 2011! BEHEMOTH / BLINDEAD / MOROWE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Phoenix Rising Tour 2011! BEHEMOTH / BLINDEAD / MOROWE
Studio podlega pod uczelnię.
A propos Azarewicza, to jakieś młodziaki poddawały to w wątpliwość, bo 'jakiś taki mały i nie ma brody'. :)
Aha, Feniks, kawałek z Pandemonic jest tylko jeden + Diableria.
Szkoda, ale odegrali to kurwa przepotężnie włączając partie klawiszy.
Będę we Wro, to się napijemy ino.
A propos Azarewicza, to jakieś młodziaki poddawały to w wątpliwość, bo 'jakiś taki mały i nie ma brody'. :)
Aha, Feniks, kawałek z Pandemonic jest tylko jeden + Diableria.
Szkoda, ale odegrali to kurwa przepotężnie włączając partie klawiszy.
Będę we Wro, to się napijemy ino.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- A.G.
- rozkręca się
Darli, darli, jakiś idiota z końca sali też krzyknął 'spierdalaj' ;)twoja_stara_trotzky pisze:w Gdańsku już chyba skumali, że to bAzarewicz i się nie darli :D
Kim jest nadprogramowy morowy wokal?
Ostatnio zmieniony 11-10-2011, 19:48 przez A.G., łącznie zmieniany 1 raz.
- MinT
- Kontakt:
'Konan Barbażyńca'. A w ogóle, to wokalistów jest trzech, ale jeden nie mógł do Danzig przyjechać.
- empir
- zahartowany metalizator
Wiadomo dlaczego? Rezygnują z organizacji metalowych spędów czy ksiądz proboszcz im tylko behemota zakazał wpuszczać?mayhem pisze:Co za kraj... Wczoraj Klub Studio w Krakowie wycofał się z umowy i koncertu w piątek nie będzie.
Miasto kościołów i świętych starców nie wpuści szatana, czy chory anioł się przeciśnie? Chory anioł w chorym kraju?
- Maleficio
- Kontakt:
Moje koleżanki z pracy sobie kupiły bilety na koncert w Stodole z ciekawości, bo żadna z nich nie słucha metalu, ale im się Nergal podoba i idą zobaczyć o co chodzi. Prawdopodobnie dużo takich ludzi będzie.mistrzsardu pisze:Jest głód Behemotha, w Poznaniu ponoć 900 biletów poszło, w Gdańsku chyba podobnie...ludzi masa. Faktycznie w porównaniu do koncertu z przed 2 lat nieco mniej dynamicznie było, ale koncert pierwsza klasa.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
empir pisze:Wiadomo dlaczego? Rezygnują z organizacji metalowych spędów czy ksiądz proboszcz im tylko behemota zakazał wpuszczać?mayhem pisze:Co za kraj... Wczoraj Klub Studio w Krakowie wycofał się z umowy i koncertu w piątek nie będzie.
Choć już jestem po trzydziestce i powinienem być rozsądniejszy, to czasami mam ochotę puścić z dymem parę kościołów, wraz z zawartością: duchownych i ich owieczek... :-)535 pisze:Miasto kościołów i świętych starców nie wpuści szatana, czy chory anioł się przeciśnie? Chory anioł w chorym kraju?
all the monsters will break your heart
- Castor
Dziwne. Na miasteczku studenckim AGH zawsze dużo się działo i nikomu jak do tej pory to nie przeszkadzało. Może władze się na uczelni zmieniły i chcą teraz nawracać młodzież. Jaja, kurwa jaja.empir pisze:Wiadomo dlaczego? Rezygnują z organizacji metalowych spędów czy ksiądz proboszcz im tylko behemota zakazał wpuszczać?mayhem pisze:Co za kraj... Wczoraj Klub Studio w Krakowie wycofał się z umowy i koncertu w piątek nie będzie.
a oto info z strony zespołu:
Informujemy , że z przyczyn organizacyjnych, piątkowy koncert zespołu Behemoth , Blindead i Morowe w Krakowie zostaje przełożony na inny termin. W możliwie najbliższym czasie poinformujemy Was o dacie koncertu. Zakupione bilety zachowują ważność. Można je również zwracać w punktach sprzedaży Jednocześnie informujemy, że wszystkie pozostałe koncerty w ramach trasy „Phoenix Rising Tour” odbędą się w zaplanowanych terminach !!

- MinT
- Kontakt:
W Warszawie na pewno.Maleficio pisze:Moje koleżanki z pracy sobie kupiły bilety na koncert w Stodole z ciekawości, bo żadna z nich nie słucha metalu, ale im się Nergal podoba i idą zobaczyć o co chodzi. Prawdopodobnie dużo takich ludzi będzie.mistrzsardu pisze:Jest głód Behemotha, w Poznaniu ponoć 900 biletów poszło, w Gdańsku chyba podobnie...ludzi masa. Faktycznie w porównaniu do koncertu z przed 2 lat nieco mniej dynamicznie było, ale koncert pierwsza klasa.
Poznań i Gdańsk po tysiąc osób.
Reszta koncertów też się już wyprzedaje.
- empir
Na wszelki wypadek proponuję anioła przenieść do Katowic. :)535 pisze:Miasto kościołów i świętych starców nie wpuści szatana, czy chory anioł się przeciśnie? Chory anioł w chorym kraju?
Ale Twoja ochota wynika właśnie z rozsądku. ;)nicram pisze:Choć już jestem po trzydziestce i powinienem być rozsądniejszy, to czasami mam ochotę puścić z dymem parę kościołów, wraz z zawartością: duchownych i ich owieczek...:-)
Nie chcę Cię zniechęcać, ale to nie Norwegia i w większości przypadków benzyna i zapałki to zbyt słaby arsenał. :)nicram pisze:Choć już jestem po trzydziestce i powinienem być rozsądniejszy, to czasami mam ochotę puścić z dymem parę kościołów, wraz z zawartością: duchownych i ich owieczek... :-)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
PARISHILTON TERRORSATHAN
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Masz rację, nie chcę palić zabytków z drewna, a na te jebane murowane molochy to przydałaby się jakaś zgrabna bombka w stylu Grand Slam. :-)535 pisze:Nie chcę Cię zniechęcać, ale to nie Norwegia i w większości przypadków benzyna i zapałki to zbyt słaby arsenał. :)nicram pisze:Choć już jestem po trzydziestce i powinienem być rozsądniejszy, to czasami mam ochotę puścić z dymem parę kościołów, wraz z zawartością: duchownych i ich owieczek... :-)
all the monsters will break your heart
- Maleficio
- Kontakt:
A czy rodzina Radia Maryja lub środowiska kibolsko-gazeto polskie nie szykują jakich pikiet przed koncertami?
- aginsiak
- w mackach Zła
bi he mot bi he mot
ja pierdole myslalem ,ze bedzie smutno,a jest coraz bardziej wesolo.Z kazdym kolejnym przezytym rokiem.Chwała Tobie Panie za zdrowie ,smiech,jedzenie i pieniadze.Plus kabarety
ja pierdole myslalem ,ze bedzie smutno,a jest coraz bardziej wesolo.Z kazdym kolejnym przezytym rokiem.Chwała Tobie Panie za zdrowie ,smiech,jedzenie i pieniadze.Plus kabarety
- MinT
- Kontakt:
Właśnie, znak upływającego czasu - młodzież krzyczy pod sceną 'bihimoff', a nie po polsku jak należy...
- A.G.
- rozkręca się
A broń cipa ni boziu, Konana to ja bym poznała. Zresztą już wiem co to za persona.MinT pisze:'Konan Barbażyńca'. A w ogóle, to wokalistów jest trzech, ale jeden nie mógł do Danzig przyjechać.
Mimo, że tu się urodziłem, zawsze uważałem to miasto za czarną dziurę.Jeszcze chuje wyczekali, by przypadkiem nie udało się czegoś zorganizować . Co ja gadam, gdzie ?, przecież tu same święte miejsca , Wiecie kto po nich stąpał.
Jedyne co przychodzi na myśl w tej sytuacji to "zabić" śmiechem.
"...uratowali my wioskę przed antychrystami, bydzie dyspenza na cały miesiąc...":)))
Jedyne co przychodzi na myśl w tej sytuacji to "zabić" śmiechem.
"...uratowali my wioskę przed antychrystami, bydzie dyspenza na cały miesiąc...":)))
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
podobno że NihilA.G. pisze:A broń cipa ni boziu, Konana to ja bym poznała. Z resztą już wiem co to za persona.MinT pisze:'Konan Barbażyńca'. A w ogóle, to wokalistów jest trzech, ale jeden nie mógł do Danzig przyjechać.
- A.G.
- rozkręca się
Pytałam o nadprogramowy wokal po lewicy Nihila ;)Blackult pisze: podobno że Nihil