COUNTESS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
COUNTESS
Kapela z rzędu "albo się uwielbia, albo nienawidzi". Znana jest też z zajebiście limitowanych wydawnictw, dzięki którym nie jeden już wypłatę przepił. Co sądzicie o ich/ Ordoga twórczości?
Ktoś może słyszał now LP "Blazing Flames of War"? Po "Holocaust..." nabrałem sporego smaka na holenderskie shisha bary, więc jakby ktoś z tutejszych był po spaleniu tego stuffu to fajnie gdyby się podzielił wrażeniami.
Ktoś może słyszał now LP "Blazing Flames of War"? Po "Holocaust..." nabrałem sporego smaka na holenderskie shisha bary, więc jakby ktoś z tutejszych był po spaleniu tego stuffu to fajnie gdyby się podzielił wrażeniami.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
nie jest to wbrew pozorom black metal tylko jakiś rock. Nie rozumiem fenomenu. [/quote]
EDIT: albo nie, już nic... [/quote]
Indeed.
Ktoś w końcu słyszał ten nowy spust?
Koleś ostatnio dostał na egaju "Wrath of Satan's..." za jakąś śmieszną cenę. Kurwa :/
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
nie jest to wbrew pozorom black metal tylko jakiś rock. Nie rozumiem fenomenu. [/quote]
EDIT: albo nie, już nic... [/quote]
Indeed.
Ktoś w końcu słyszał ten nowy spust?
Koleś ostatnio dostał na egaju "Wrath of Satan's..." za jakąś śmieszną cenę. Kurwa :/
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Re: COUNTESS
nie wiem jak On Wings of Defiance, jeszcze się nie zapoznawałem, za to Burning Scripture to niewypał. reszta disco nawet znośna, kultowe to nie jest jak niektórzy piszą.
Countess rządzi. Dzisiaj pewnie mało kogo interesi taki granie, ale w sumie chuj mnie to obchodzi :)
Fajoskie to było/jest.
Fajoskie to było/jest.
Dziś zobaczyłem na metal-archives, że zarówno w tym jak i w zeszłym roku wydali nowe płyty. Słyszał ktoś? Rozpuściłem już wici - chętnie bym sobie je zakupił. Kapelę uwielbiam - dziś właśnie sobie robię maraton z ich dyskografią (niekompletną niestety).
- Realista
- weteran forumowych bitew
"On Wings of Defiance" jest zajebista. :) Wyjątkowo dobrze mi się słucha tego materiału. Od czasu wydania "The Book of the Heretic" to najlepszy materiał wg mnie. Pomijam mega zajebisty "Hells rock n roll".
- maciek z klanu
tez bym posluchal, ale juz niestety nie slucham z mp3, a plyte dostac to jak trafic w lotka. no, chyba ze juz sie w lotka wygralo, wtedy latwo dostac.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
rzeczywiście trudno o ich płyty - aktualnie na allegro jedną można kupić :) niestety już ją mam
- maciek z klanu
-
- weteran forumowych bitew
jak wy możecie tego słuchać, na dodatek z przyjemnością:)
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Całą dyskografię Countess można sobie uzupełnić po 8 euro od sztuki u Grubego z BW.maciek z klanu pisze:dla mnie za drogo :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
kto to jest Gruby z BW? Chętnie bym sobie uzupełnił. 8 euro za sztukę? Nie wierzę. Przecież ich większość płyt chodzi po cenach oscylujących wokół 20-30 euro
- Lykantrop
Bo dekle wolą przepłacać i ostatnio nawet Gruby z BW, tj. Barbarian Wrath powiedział "basta!" spekulantom i wydał reedycje wszystkich wyprzedanych płyt Countess i wielu innych (Gravewurm, na ten przykład). Teraz właśnie z Czesławem staramy się zrobić duże zamówienie u gościa, co by dał jakiś optymalny rabacik.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
To dajcie mi znać jak będziecie zamawiać to chętnie bym się podłączył, dokupił tych brakujących COUNTESS i może coś jeszcze...
- Sova
- rasowy masterfulowicz
mam wsio ale powiedzmy sobie szczerze - nowe płyty sie nie umywają do 4, no do 7 pierwszych. ogólnie świetny band. Od dawna Orlok sam to ciągnie i to już inna muza niz stary Countess. Ad Maiorem Sathanae Gloriam i The Book of the Heretic zostaną na zawsze moimi klasykami.
okładki do The Revenge of the Horned One Part I & II wykonał mister Demonos Sova.
okładki do The Revenge of the Horned One Part I & II wykonał mister Demonos Sova.