BESTIAL RAIDS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Loathe
- postuje jak opętany!
Re: BESTIAL RAIDS
Nie zabieraj MVP klientów ; >
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Z tego co Sova napisał wynika, że u niego będzie taniej :) Pewnie większość poczeka.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tez mi czegoś brakuje w tym materiale.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- FENIKS
- w mackach Zła
Wynika z tego ze:Drone pisze:Nie jest źle, ale, ale, ale - jak mawiał prezydent. Jakiś ten materiał wycofany, introwertyczny, niby jest ogień, ale jakby był gdzie indziej... Czy to kwestia ripa? Może. Zobaczymy z płyty. Dziwny materiał. Ostatnie CULTES i DOOMBRINGER spodobały mi się od razu, a tu się zastanawiam. Może to właśnie okaże się finalnie atutem?
A) zasnąłeś po wcisnieciu play
B) miałeś słuchawki dokanalowe w uszach jak puaciles przez kolumny :)
Dla mnie album zniszczenie. Niezaprzeczalnie pierwsza kapela w stajni NWN tak być powinno
-
- postuje jak opętany!
Włączyłem to na NWN! streaming no i rozjebał mnie nowy NR. Jak do poprzednich dzieł nie miałem zbytniego przekonania z powodu chujowego brzmienia które niwelowało skurwysyństwo promieniujące z ich strony, tak teraz jestem zniszczony.
- Self
- rasowy masterfulowicz
O Dead Congregation zapomniałeś zdecydowanie. O Szwagrze być może też. ;)Drone pisze:Co do pierwszego bandu z NWN, to się nie zgodzę, bo takim jest IGNIOVOMOUS, chyba że jeszcze o czymś zapomniałem.
-
- postuje jak opętany!
Bestial Raids jest chyba jednak minimalnie lepsze niż DC. Oczywiście gdyby nie brać pod uwagę brzmienia poprzednich wydawnictw.
- Self
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
IGNIVOMOUS lepsze zdecydowanie.Nawet nie ma co porównywać.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ja polecam, szczególnie debiut.
Inna sprawa, że Blasphemophagher gra bardziej przebojowo w porównaniu do Ignivomous, Australijczycy stawiają bardziej na klimat niż na rozpierdol.
Kwestia gustu, mnie tam Szwagier rozpierdala na atomy. Ignivomous oczywiście też, ale nie z taką mocą. Możliwe, że mi się trochę przejadło, bo swojego czasu męczyłem Death Transmutation non-stop.White Pharaoh pisze:IGNIVOMOUS lepsze zdecydowanie.Nawet nie ma co porównywać.
Inna sprawa, że Blasphemophagher gra bardziej przebojowo w porównaniu do Ignivomous, Australijczycy stawiają bardziej na klimat niż na rozpierdol.
-
- postuje jak opętany!
Że się wtrącę. Ci Włosi nic ciekawego nie grają.
Edit:
Przebojowo czy nie przebojowo, IGNIVOMOUS to coś naprawdę więcej. Włosi natomiast przegrywają na starcie ze wszystkimi załogami regularnego nakurwu. Diocletian, Black Witchery, Witchrist. Weź to porównaj:)
Edit:
Przebojowo czy nie przebojowo, IGNIVOMOUS to coś naprawdę więcej. Włosi natomiast przegrywają na starcie ze wszystkimi załogami regularnego nakurwu. Diocletian, Black Witchery, Witchrist. Weź to porównaj:)
Ostatnio zmieniony 15-10-2011, 21:52 przez White Pharaoh, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ale okładki mają fajne za to ;D.White Pharaoh pisze:Że się wtrącę. Ci Włosi nic ciekawego nie grają.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Self
- rasowy masterfulowicz
No w tym na pewno przebijają pozostałe wymienione tu bandy. ;) Choć i Graves of the Archangels też zdobi miodny obrazek. ;)
-
- postuje jak opętany!
No kwestia gustu. Jak dla mnie okładka Death Transmutation zjada resztę obrazków.
- Góral
- w mackach Zła
Chuja tam, Szwagier to jedna z lepszych i ciekawszych kapel w tej stylistyce. Atomic Infested Carnage to może i faktycznie nic rewelacyjnego, ale z każdym wydawnictwem ten zespół jest coraz lepszy i bardziej niszczący. Prze zakurwiste wymieszanie patentów "Gods of War" i starej sceny brazylijskiej (Sarcofago, Mutilator, Holocausto itd.). Do tego, skurwiele mają coś takiego w brzmieniu, że nie da się ich pomylić z żadnym innym zespołem, mimo, że inspiracje są czasem aż nazbyt słyszalne.White Pharaoh pisze:Że się wtrącę. Ci Włosi nic ciekawego nie grają.
Bzdury.White Pharaoh pisze:Włosi natomiast przegrywają na starcie ze wszystkimi załogami regularnego nakurwu.
Co do wielkiej rozkminy nt. najlepszej kapeli w NWN!, to przecież oczywista oczywistość - BLASPHEMY i REVENGE.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- FENIKS
- w mackach Zła
Ignivomous zajebioza fakt już pisałem peany. Blaszwagier miazga i trzeci album juz niebawem ale rodacy myślę wedra się tam ze straszna mocą i zajmą należytą pozycję. Może mowie tak przez sentyment do tej kapeli ale iście morderczy jest nowy materiał. Po za tym wszystko podobna stylistyka a jednak każda z kapel naswoj sposub niszczy.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
W piątek zdążyłem dwa razy posłuchać nowego Bestial Raids - pierwsze wrażenia bardzo destrukcyjne. Swoją drogą jedna z lepiej wydanych płyt, wkładka trochę kojarzy mi się z Teitanbloodem.
-
- świeżak
Z kapelą zetknąłem się po raz pierwszy podczas piątej edycji death dealers fest, wypadli bardzo dobrze. Niestety nie mam żadnego ich materiału póki co.
Bitches is what he hates, sluts is what he rapes
Ripper is his name, killing is his sick game
BITCH YOUR SKIN HE SALES !
Ripper is his name, killing is his sick game
BITCH YOUR SKIN HE SALES !
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
szczerze powiedziawszy na czarnej sobocie rozpierdolili inne zespoly :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
ale mnie wzięła ta płyta! nie spodziewałem się aż takiej miazgi. bębeny mi się podobają, kocham takie brzmienie.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "