IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: IMMOLATION
Maria Konopnicka pisze:Ja czekam na legalną premierę i legalny zakup tego MCD.

PENIS METAL
- Self
- rasowy masterfulowicz
Maria, możesz jechać do USA i wbić na jakiś koncert, tam za friko rozdają. Nawet w Teksasie.
-
młody
- świeżak
Siemka jestem tu nowy :) Żeby was wkurwić już na samym początku jebnę niezłą bombę. Otóż znam jedynie debiut i "unholy cult", ten pierwszy album jest kawałem zajebistej młócki natomiast unholy cult mnie nudzi i zupełnie nie przekonywuje. Dziś rano próbowałem się w niego wgryźć po raz kolejny... i chuj do końca nie dotrwałem nawet.
Bitches is what he hates, sluts is what he rapes
Ripper is his name, killing is his sick game
BITCH YOUR SKIN HE SALES !
- longinus696
Jakbyś czytał uważnie to forum, wiedziałbyś, że przed "Unholy Cult" powinieneś zapoznać się z "Close...". :))
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
Mnie to jakoś nie wkurwiło.młody pisze:Siemka jestem tu nowy :) Żeby was wkurwić już na samym początku jebnę niezłą bombę. Otóż znam jedynie debiut i "unholy cult", ten pierwszy album jest kawałem zajebistej młócki natomiast unholy cult mnie nudzi i zupełnie nie przekonywuje. Dziś rano próbowałem się w niego wgryźć po raz kolejny... i chuj do końca nie dotrwałem nawet.
- Castor
- weteran forumowych bitew
Mnie też nie wkurwia fakt, iż masz zjebany gust. To po prostu nie mój problem;)młody pisze:Siemka jestem tu nowy :) Żeby was wkurwić już na samym początku jebnę niezłą bombę. Otóż znam jedynie debiut i "unholy cult", ten pierwszy album jest kawałem zajebistej młócki natomiast unholy cult mnie nudzi i zupełnie nie przekonywuje. Dziś rano próbowałem się w niego wgryźć po raz kolejny... i chuj do końca nie dotrwałem nawet.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Mnie natomiast wprost niezwykle.Heretyk pisze:Mnie to jakoś nie wkurwiło.młody pisze:Siemka jestem tu nowy :) Żeby was wkurwić już na samym początku jebnę niezłą bombę. Otóż znam jedynie debiut i "unholy cult", ten pierwszy album jest kawałem zajebistej młócki natomiast unholy cult mnie nudzi i zupełnie nie przekonywuje. Dziś rano próbowałem się w niego wgryźć po raz kolejny... i chuj do końca nie dotrwałem nawet.
-
młody
- świeżak
Miało to wkurwić zatwardziałych fanów immolation, chyba tu sporo takich ? :) Wielkiego parcia na immolation nie mam, kiedyś pewnie się skuszę na inne rzeczy z ich logiem.
- longinus696
A na co masz parcie?młody pisze:Wielkiego parcia na immolation nie mam, kiedyś pewnie się skuszę na inne rzeczy z ich logiem.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Na świecie jest tyle muzyki, że można spokojnie żyć nie znając Immolation.
- Castor
Tak muzyki jest sporo, ale czy można spokojnie żyć nie znając Immolation, polemizowałbym ;)
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
-
młody
- świeżak
Lista jest duża. Mam wiele klasyków do nadrobienia. Na unholy cult nie ma tego pazura, agresji, furii które występują na debiucie. To jest kurwa nudne i tyle :)
- DST
- rasowy masterfulowicz
Powiedz, że żartujesz...
-
młody
- świeżak
Jestem śmiertelnie poważny. Może potrzebuję więcej czasu żeby docenić "geniusz i magię" tego albumu. Chociaż za każdym odsłuchem reagowałem tak samo.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Jak tam uważasz. Dla mnie to najlepszy album Immolation.
-
byrgh
młody pisze:Siemka jestem tu nowy :) Żeby was wkurwić już na samym początku jebnę niezłą bombę. Otóż znam jedynie debiut i "unholy cult", ten pierwszy album jest kawałem zajebistej młócki natomiast unholy cult mnie nudzi i zupełnie nie przekonywuje. Dziś rano próbowałem się w niego wgryźć po raz kolejny... i chuj do końca nie dotrwałem nawet. A - i jestem alkoholikiem.
-
młody
- świeżak
czy na trzeźwo czy po pijaku unholy cult i tak jest dla mnie nudny :) Wolę posłuchać niszczyciela w postaci dawn of possession
- Headcrab
- Kontakt:
Gdybym odezwał się w temacie o black sabbath to pewnie mój post brzmiałby podobnie , więc nie będę się czepiał. Sympatię do debiutu rozumiem, dziwi mnie tylko że unholy cult cię nie przekonuje, bo polubiłem ten album już przy pierwszym odsłuchu i do dziś mnie nie nudzi.młody pisze:Siemka jestem tu nowy :) Żeby was wkurwić już na samym początku jebnę niezłą bombę. Otóż znam jedynie debiut i "unholy cult", ten pierwszy album jest kawałem zajebistej młócki natomiast unholy cult mnie nudzi i zupełnie nie przekonywuje. Dziś rano próbowałem się w niego wgryźć po raz kolejny... i chuj do końca nie dotrwałem nawet.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Chyba się rozpłaczę, tak bardzo mnie wkurwiłeś.młody pisze:Siemka jestem tu nowy :) Żeby was wkurwić już na samym początku jebnę niezłą bombę. Otóż znam jedynie debiut i "unholy cult", ten pierwszy album jest kawałem zajebistej młócki natomiast unholy cult mnie nudzi i zupełnie nie przekonywuje. Dziś rano próbowałem się w niego wgryźć po raz kolejny... i chuj do końca nie dotrwałem nawet.
The madness and the damage done.