BESTIAL RAIDS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: BESTIAL RAIDS
Elegancko z winyla napierdala. Wydanie pierwsza klasa.
Jednak prawdą było, że panowie z Black Witchery maczali w tym paluchy.
Teraz liczę na równie solidne pierdolnięcie ze strony Doombringer.
Jednak prawdą było, że panowie z Black Witchery maczali w tym paluchy.
Teraz liczę na równie solidne pierdolnięcie ze strony Doombringer.
Hjertet mitt slår i mørket
-
- zahartowany metalizator
Faktycznie, zadziwiajaco dobry ten krazek. Nie jebie nawet zlymi niuansami, wszystko w nalezytym porzadku, zgodnie ze schematem. Choc moze brakuje odrobinke takiego wyrazistego zroznicowania jak u Witchrist, ale i tak jest bardzo ok. : )
- metalized
- weteran forumowych bitew
A ja jeszcze czekam na swój egzemplarz i twardo uchylam się przed odsłuchaniem strimingu czy ściągnięciem. :D. Ściągnąć sobie ściągnę, aby chaos i popłoch siać - na ajpoda wypada wrzucić i śpiewać strasząc niewinnych przechodniów heh, ale pierwszy odsłuch będzie z winyla.
P.J.E.C.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
"Prime Evil Damnation" jest albumem dużo bardziej dojrzałym od poprzedniego, dużo mniej spontanicznym, za to lepiej przemyślanym i zdecydowanie lepiej brzmiącym, szczególnie jeśli chodzi o perkusję, która z technicznego punktu widzenia przebija "Reversed Black Trinity" ze trzy razy. Hity lata to póki co "Ceremonial Bloodshed" oraz "Slain God’s Tomb", czyli dwa razy drugi kawałek na stronie...
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Posłuchałem z NWN streaming, bardzo przyzwoicie. Poprzedni album przy tym nie istnieje, ten już jest całkiem słuchalny, ma swoją negatywną energię. Można odreagować.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Sexy wydane to LP, jak się ściemni wrzucam pod igłę.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Melepeta
- w mackach Zła
- Mental
A CzeDe będziesz miał?Sova pisze:merch raczej nie, chociaż zapytam bo wyglądaję swietnie
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Morph
- Kontakt:
Słodka ta płyta, jak pudełko czekoladek.
-
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie, pierwszy odsłuch zacząłem o 7.20 przed pracą. Piękne bicia!
Celem życia nie jest przeżycie.
- Góral
- w mackach Zła
Dziś listonosz zapukał z dużym pudłem i od razu wiedziałem, że blok zostanie zniszczony, a sąsiedzi spaleni żywcem.
Wreszcie się doczekałem, olewałem wszelkie streamingi z NWN! czy jak niektórzy, ściąganie kawałków ze streamingu i najebywanie odtworzeń na last.fm. Co było dość powszechnym zjawiskiem już w dzień "wycieku" albumu.
Do rzeczy jednak. Album rozkurwia. Niczego tu nie brakuje, nie jebie to burakiem, a ostatnie do czego bym to porównał, to pudełko z czekoladkami. To nie jest słodkie, tylko gorące jak lawa, która wypala wszystko na swojej drodze.
8 strzałów pełnych fanatyzmu, diabła i deprawacji. Tutaj nie ma słabego utworu, choć jak na razie faworytami są: Debauchery Enthroned, Armageddon Descends, Desolation Temple i Whirlwinds of Extinction, na którym świetnie wpasował się wokal CDG.
Brzmienie idealne, szczególnie gary mają niesamowitego kopa, lepiej chyba brzmieć nie mogły. Cholernie to wszystko wściekłe i intensywne, zero litości. Dawno żaden materiał mnie tak nie skopał.
Warto też wspomnieć o wydaniu. Jak to NWN! ma w tradycji, jest to najwyższa jakość. Znakomite grafiki, odręcznie pisane teksty. Właśnie dla takich wydawnictw, opłaca się bawić w vinyle.
Na coś takiego czekałem, najlepszy Polski materiał w tym roku. Kto ich nazwie kiedykolwiek zwykłym klonem Blasphemy/Beherit, ten jest głuchym cepem. W pełni teraz potwierdzili, że należą do ligi światowej tego typu grania.
Wreszcie się doczekałem, olewałem wszelkie streamingi z NWN! czy jak niektórzy, ściąganie kawałków ze streamingu i najebywanie odtworzeń na last.fm. Co było dość powszechnym zjawiskiem już w dzień "wycieku" albumu.
Do rzeczy jednak. Album rozkurwia. Niczego tu nie brakuje, nie jebie to burakiem, a ostatnie do czego bym to porównał, to pudełko z czekoladkami. To nie jest słodkie, tylko gorące jak lawa, która wypala wszystko na swojej drodze.
8 strzałów pełnych fanatyzmu, diabła i deprawacji. Tutaj nie ma słabego utworu, choć jak na razie faworytami są: Debauchery Enthroned, Armageddon Descends, Desolation Temple i Whirlwinds of Extinction, na którym świetnie wpasował się wokal CDG.
Brzmienie idealne, szczególnie gary mają niesamowitego kopa, lepiej chyba brzmieć nie mogły. Cholernie to wszystko wściekłe i intensywne, zero litości. Dawno żaden materiał mnie tak nie skopał.
Warto też wspomnieć o wydaniu. Jak to NWN! ma w tradycji, jest to najwyższa jakość. Znakomite grafiki, odręcznie pisane teksty. Właśnie dla takich wydawnictw, opłaca się bawić w vinyle.
Na coś takiego czekałem, najlepszy Polski materiał w tym roku. Kto ich nazwie kiedykolwiek zwykłym klonem Blasphemy/Beherit, ten jest głuchym cepem. W pełni teraz potwierdzili, że należą do ligi światowej tego typu grania.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Do światowej ligi bym tego nie zaliczył, ale jest przyzwoicie, bo poprzedni album to padaczka.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- metalized
Ughhhh! Jestem rozjebion na atomy. Cóż za moc, opłacało się czekać tyle i włączyć z placka. Kilka odsłuchów z rzędu i jestem wpiekłowzięty. ZAJEBISTOŚĆ!!!!! Burak, pudełko czekoladek?? Jedyne warzywo jakie można tu ostatecznie wymyślić to Wężowa Papryka Chili (hail wiki:D) a zamiast pudełka czekoladek ewentualnie zaakceptować butelki z koniakiem z marcowej próby zamachu na wąsatego pana Adolfa. :D Pierwszorzędny krążek i chyba zaraz kupię jeszcze CD, MC i regulara, ściągnę mpwszy flaczka, wma i abs, bo moja kopia zaraz się zedrze. Ależ mi się podoba ten krążek, aż się chyba zesram, bo zrobiłem krótką przerwę, aby ochłonąć, a już tęsknię...
P.J.E.C.
- Morph
- Kontakt:
Wspaniała jest ta płyta - niby oklepana, a świeża. Niby brudna, a elegancka. Dobry zakup, a w ciemno.
-
Oczywiscie, ze ta plyta zblizyli sie do swiatowej ligi. :)So_It_Is_Done pisze:Do światowej ligi bym tego nie zaliczył, ale jest przyzwoicie, bo poprzedni album to padaczka.
- Nerwowy
A mi się poprzednia bardziej podoba jednak. Na nowej brakuje mi trochę tego chamstwa, abnegacji i piwnicy.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dobrze to brzmi, z całością poczekam jak juz będę miał cd, jest juz gdzies w pl ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze nie. Dopiero wczoraj to się ukazało na CD. Za kilka dni powinnienem dostac te cedeki.

- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
gites
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
CD już jest.
na allegro 29 zł:
http://allegro.pl/bestial-raids-prime-e ... 97830.html
chcesz poza allegro ? -> malignantvoices@gmail.com
na allegro 29 zł:
http://allegro.pl/bestial-raids-prime-e ... 97830.html
chcesz poza allegro ? -> malignantvoices@gmail.com