Lykantrop pisze:Tak, to oczywiste, że Ty jesteś oszustem, a LiveArt nie. Dlatego zalogowałeś się na tym drugim koncie i założyłeś. Nie bój żaby, inni może nie mają świadomości, ale ja wiem, że osoba fizyczna i osoba prawna to dwie odrębne jednostki, więc żalu i pretensji mieć nie będę. :-)
Spokojnie. Usystematyzuję Twoją wiedzę i wiadomości. :) Vlad ma konto na Masterfulu jako Vlad, a konto Live Art zostało założone przez pracownika agencji (osobę trzecią). Od razu uświadomię cię, że nie jest nim Piona żeby nie było spekulacji. Poprzez to konto reprezentuje interesy firmy i tak zostanie, więc nie mieszaj pojęć i nie doszukuj się tu rozdwojenia jaźni Vlada. :)
Temat o Polskim występie Coroner jest już na szczęście - po tym jak dostaliśmy potwierdzenie od Szwajcarów od razu założyłem. :)
A wszystkim, którzy dobrze życzą agencji mogę tylko napisać, że w 2012 czeka was też kilka niespodzianek koncertowych z naszej strony, co mam nadzieję Vlad może potwierdzić. Już niedługo pierwsze info odnośnie marcowego bookingu. :)