KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Paysage d'Hiver
w mackach Zła

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

24-10-2011, 16:02

kupuj pierwsze bicie , które chodzi taniej niż reedycja i jest lepiej wydane
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

24-10-2011, 16:03

No teraz tak trzeba będzie zrobić. chcesz opierdolić ? :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Paysage d'Hiver
w mackach Zła

24-10-2011, 16:03

nie:)
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

24-10-2011, 16:08

To jakaś ściema ? jakim cudem tak tanio ? :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Paysage d'Hiver
w mackach Zła

24-10-2011, 16:12

wszyscy chcieliby wiedzieć
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

24-10-2011, 16:15

chuj, nie zdążyłem.
Awatar użytkownika
Paysage d'Hiver
w mackach Zła

24-10-2011, 16:17

aukcja zakończyła się 18 ale jak widzisz zostały 2 sztuki, pytaj czy ich nie wystawi albo opchnie ze tę kasę poza allegro
DCI Hunt

24-10-2011, 16:36

Paysage d'Hiver pisze:wszyscy chcieliby wiedzieć
Całkiem możliwe, że po prostu komuś zostały jako końcówka nakładu/zlikwidowanego distro itp. Zdarzają się takie rzeczy.
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

24-10-2011, 17:25

Koleś powinien odkopać je wcześniej i sprzedawać po jednej sztuce w licytacji :)
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

24-10-2011, 23:42

Wishman pisze:Ja pie...le. Zamawiam w niedzielę, płacę w poniedziałek, w środę dostaję maila, że zamówienie przyjęte, a paka zostanie wysłana w ciągu kolejnych dni. Mamy piątek, a przecież jeszcze musi dojść mail, że "paczka wysłana". Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że w poniedziałek pisałem do Bartka zajmującego się wysyłką, potwierdziłem wpłatę, itd. Słabiutki się zrobił ten "sklep".
Po tygodniu dostałem maila:

Polski:

W związku z dużą ilością zamówień Twoje zamówienie zostanie zrelalizowane z kilkudniowym opóźnieniem. Wysyłka nastąpi do dnia 27. października włącznie.

W razie pytań prosimy o kontakt pod adresem: info@agoniarecords.com.

Pierdolę zamówienia w tym gównie!!!
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
Awatar użytkownika
Loathe
postuje jak opętany!

25-10-2011, 00:17

No a AR to ogółem porażka, zamówiłem raz reedki trylogii Darkspace to przysłali mi I oraz dwie III, drugim razem zaś to przesyłke dostałem po 3 tygodniach...
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
Awatar użytkownika
COFFIN

25-10-2011, 12:23

Wishman pisze:
Wishman pisze:Ja pie...le. Zamawiam w niedzielę, płacę w poniedziałek, w środę dostaję maila, że zamówienie przyjęte, a paka zostanie wysłana w ciągu kolejnych dni. Mamy piątek, a przecież jeszcze musi dojść mail, że "paczka wysłana". Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że w poniedziałek pisałem do Bartka zajmującego się wysyłką, potwierdziłem wpłatę, itd. Słabiutki się zrobił ten "sklep".
Po tygodniu dostałem maila:

Polski:

W związku z dużą ilością zamówień Twoje zamówienie zostanie zrelalizowane z kilkudniowym opóźnieniem. Wysyłka nastąpi do dnia 27. października włącznie.

W razie pytań prosimy o kontakt pod adresem: info@agoniarecords.com.

Pierdolę zamówienia w tym gównie!!!
Czyli co, olewasz już na stałe?
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

25-10-2011, 12:37

Myślę, że tak. Tego czego nie dostanę w Pagan, Selfmadegod, Old Temple, Witching Hour, Malignant Voices, Hellthrasher, itd. będę szukał w Iron Bonehead, Van, Hell's Headbangers, itd. na Allegro i na ebayu. Ale Agonię będę starał się omijać, bo to kpina. Nie zależy mi by otrzymać pakę dzień po wpłacie, ale po kiego wała piszą na stronie, że np. Acherontas u nich będzie szybciej, a u innych po 25 października? Jakie ma to znaczenie skoro do mnie paczka zostanie wysłana po 27? Ponury żart.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
Awatar użytkownika
COFFIN

25-10-2011, 13:34

No to jesteś kolejnym w ostatnim czasie ;)
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

25-10-2011, 13:34

ja też nigdy nie rozbiłem zakupów w agonii i nie mam zamiaru nigdy tego robić - i jakoś żyję, to wszystko co chcę mieć zawsze mogę dostać gdzie indziej, w miejscach wypróbowanych, bez ryzyka i wkurwiania się.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
COFFIN

25-10-2011, 13:43

Scaarph pisze:zawsze mogę dostać gdzie indziej, w miejscach wypróbowanych, bez ryzyka i wkurwiania się.
Na tym cały pic polega. Zamówień mają sporo, ale też co chwilę parę osób odpada.
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

25-10-2011, 13:49

Szukają oszczędności, co się dziwić, w końcu kryzys jest. Typowa polska rzeczywistość, chcą robić maksymalne obroty, minimalną liczbą pracowników. Skąd ja to znam:)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Maria Konopnicka

26-10-2011, 10:17

Pamiętam, że kiedyś Agonia była zajebistym distro - mieli niezłe ceny, zamawiałem dużo, miałem rabaty, gratisowe płyty, bezpośredni kontakt z osobą odpowiedzialną za realizację mojego zamówienia. Dziś ceny mają duże - na wielu przykładach przekonałem się, że wyższe niż w Mystic (co kilka lat temu było nie do pomyślenia, wówczas ceny płyt w Agonii wahały się w przedziale od 30 do 37 zł, a w Mysticu od 48 do 55 zł).
14 października przelałem im kasę za nowy Acherontas, obiecywali wysyłkę 18.10.2011. Dziś jest 26.10.2011 i dostaję e-maila, że wyślą płyty dopiero jutro. Biorąc pod uwagę, że przed weekendem na pewno nie dotrą, a we wtorek jest 1 listopada, wszystko wskazuje na to, że paczka zawita do mnie w połowie przyszłego tygodnia. Ja rozumiem, że coś się może czasami opóźnić, ale nie pamiętam już od dawna, żeby Agonia zrealizowała moje zamówienie w terminie.
Oczywiście dostaję jakiegoś e-maila wygenerowanego automatycznie, nie mam kontaktu z żadnym żywym człowiekiem. Działają dziś jak jakiś gigantyczny internetowy hipermarket, a nie distro. I to jeszcze zupełnie nieprofesjonalny - Mystic pewnie ma większe obroty, a zawsze współpraca z nimi układa się wzorowo. Owszem, chyba ze dwa razy zdarzyło się, że czegoś co zamówiłem nie było, ale wtedy ktoś do mnie dzwonił i rozmawialiśmy o pozycjach zastępczych, ewentualnie o zwrocie pieniędzy. To były odosobnione przypadki - bo zwykle w poniedziałek zamawiałem i płaciłem, a najpóźniej w środę słuchałem płyt.
Nie sądzę, żebym kiedyś jeszcze w Agonii coś zamówił. A jeśli już, to będę to robił naprawdę w wyjątkowych sytuacjach. Żeby prowadzić sklep z płytami i stracić takiego klienta jak ja, to trzeba wyjątkowo złej woli i nieporadności.
Maria Konopnicka

26-10-2011, 10:30

Drone pisze:A ja zapłaciłem w Agonii w piątek, a dziś przesyłka idzie do mnie.
Tym bardziej wkurwiające skoro zamówiłem tydzień wcześniej, a do Ciebie już idzie, a ja mam czekać jeszcze tydzień. :)))
Castor pisze:Szukają oszczędności, co się dziwić, w końcu kryzys jest. Typowa polska rzeczywistość, chcą robić maksymalne obroty, minimalną liczbą pracowników. Skąd ja to znam. :)
Bzdura - raczej z jakiejś nieporadności i braku zorganizowania to wynika. Jakby działali tak profesjonalnie jak kilka lat temu to z samych moich zamówień uzbierałoby im się na porządną pensję dla dodatkowego pracownika. Przypuszczam, że z doskoku ktoś tam pracuje po skończeniu normalnej roboty. Jakby zatrudnili kogoś i od 8 do 16 pakowałby paczki i wysyłał to jedna osoba jest w stanie w ciągu dnia tych paczek, nie wiem ile wysłać - 100?
ODPOWIEDZ