Nasze małe herezje
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nasze małe herezje
nie, to nie herezja, to głuchota :D
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Mam nadzieję, że załapałeś dowcip ;)Riven pisze:^ no i to jest prawdziwa herezja -_-
Ostatnio zmieniony 25-10-2011, 19:41 przez Duvelor, łącznie zmieniany 1 raz.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Akurat ww. działają przynajmniej na pograniczu metalu i innych gatunków.est pisze:O kurwa, a innym wyrzucasz, że są z pokolenia "jebać metal" ...Pacjent pisze:Zdecydowanie Black Sabbath. Owszem mieli duży wpływ na rozwój sceny, ale dali tylko podwaliny. Natomiast ich muzyka jest nudna jak cholera i strawna dopiero po przeróbkach dokonanych przez jakieś konkretne kapele np. Brutality.
Później Iron Maiden - straszne g...o. Obiekt mojej niechęci i kpin... z kolesi, którzy tego słuchają. Podobnie mam z większością sceny heavy metal.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
To ja też dołożę do pieca:
Najlepsza płyta Destruction to "Release from Agony", a ich reaktywacja z albumem "All Hell Breaks Loose" to marny żart.
Gorgoroth - całościowo gówno.
Godflesh - "Slavestate" i "Selfless" to przeciętne albumy.
Slayer od "Divine Intervention" nagrywa płyty co najwyżej dobre (tu zaznaczam: nie wg skali Drone'a)
Yattering to nuda.
Najlepszy album Wilczego Pająka to debiut.
Turbo nagrało jedną zajebistą płytę - "Ostatni Wojownik".
Acid Drinkers "Striptease" i "Infernal Connection" to zajebiste albumy.
Avsky jest lepsze od Craft.
Najlepsza płyta Destruction to "Release from Agony", a ich reaktywacja z albumem "All Hell Breaks Loose" to marny żart.
Gorgoroth - całościowo gówno.
Godflesh - "Slavestate" i "Selfless" to przeciętne albumy.
Slayer od "Divine Intervention" nagrywa płyty co najwyżej dobre (tu zaznaczam: nie wg skali Drone'a)
Yattering to nuda.
Najlepszy album Wilczego Pająka to debiut.
Turbo nagrało jedną zajebistą płytę - "Ostatni Wojownik".
Acid Drinkers "Striptease" i "Infernal Connection" to zajebiste albumy.
Avsky jest lepsze od Craft.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
a nie są ESENCJĄ metalu? :DDDDDPacjent pisze:Akurat ww. działają przynajmniej na pograniczu metalu i innych gatunków.est pisze:O kurwa, a innym wyrzucasz, że są z pokolenia "jebać metal" ...Pacjent pisze:Zdecydowanie Black Sabbath. Owszem mieli duży wpływ na rozwój sceny, ale dali tylko podwaliny. Natomiast ich muzyka jest nudna jak cholera i strawna dopiero po przeróbkach dokonanych przez jakieś konkretne kapele np. Brutality.
Później Iron Maiden - straszne g...o. Obiekt mojej niechęci i kpin... z kolesi, którzy tego słuchają. Podobnie mam z większością sceny heavy metal.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
to jeden z najciekawszych tematów na forum :D
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
W przerażającej.boroowa pisze: Darkthrone po Panzeraust jest w przeważającej części nudny, a po "Cult is Alive" powinien się przemianować na Necro Big Cyc
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Riven
- Kontakt:
o, a propos Divine Intervention:
uwazam, ze jest to plyta minimalnie ustepujaca Seasons in the abyss, natomiast Diabolus in Musica to doskonaly album, tylko ze jego czas jeszcze nie nadszedl (czyt. gawiedz nie zalapala o co chodzi ;))
uwazam, ze jest to plyta minimalnie ustepujaca Seasons in the abyss, natomiast Diabolus in Musica to doskonaly album, tylko ze jego czas jeszcze nie nadszedl (czyt. gawiedz nie zalapala o co chodzi ;))
this is a land of wolves now
- ultravox
- zahartowany metalizator
Nie ma nic bardziej metalowego niż Iron Maiden. Te wszystkie death czy black metalowe kapele to tak naprawdę pewnego rodzaju wynaturzenie, podczas gdy prawdziwy metal to właśnie Iron Maiden, Judas Priest i tym podobne.Pacjent pisze:Akurat ww. działają przynajmniej na pograniczu metalu i innych gatunków.
- Castor
- Riven
- Kontakt:
ups ;<Wishman pisze:Mam nadzieję, że zrozumiałeś dowcip ;)Riven pisze:^ no i to jest prawdziwa herezja -_-
- Lykantrop
Debiut jest gorszy od "Close to a World Below", "Here in After", "Unholy Cult"... No tak generalnie to chyba jedynie ustępuje miejsca 'Shadows in the Light". Ale generalnie ta nazwa nie pasuje do tego tematu, bo nawet najgorszy album Immolation trzyma wysoki poziom.Castor pisze:@Lykan
o Immolation coś napisz bo jestem ciekaw twojej opinii:)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Headcrab
- Kontakt:
Wolę ostatni album Hate Eternal od ostatniego Autopsy.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Riven
- Kontakt:
o, wlasnie, Unholy Cult jest daleko za Close, a Harnessing Ruin to bardzo dobra plyta, lepsza niz nastepna.
- twoja_stara_trotzky
OBITUARY to słaby zespół :D
najlepszy WASP to KILL FUCK DIE
BEHEMOTH to ekstraklasa światowego metalu :D
najlepszy WASP to KILL FUCK DIE
BEHEMOTH to ekstraklasa światowego metalu :D
- Riven
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
Blackacidevil jest lepszym krążkiem niż debiut Danzig :D
- Castor
O popatrz mamy dość zbieżne poglądy na ten temat, a ja po cichu liczyłem na kolejny mocny strzał jak to miało miejsce w przypadku Yattering parę postów wyżej ;)Lykantrop pisze:Debiut jest gorszy od "Close to a World Below", "Here in After", "Unholy Cult"... No tak generalnie to chyba jedynie ustępuje miejsca 'Shadows in the Light". Ale generalnie ta nazwa nie pasuje do tego tematu, bo nawet najgorszy album Immolation trzyma wysoki poziom.Castor pisze:@Lykan
o Immolation coś napisz bo jestem ciekaw twojej opinii:)

- Lykantrop
To ja dodam swoją herezję odnośnie Behemoth:twoja_stara_trotzky pisze: BEHEMOTH to ekstraklasa światowego metalu :D
"Pandemonic Incantations" to chujnia, a ostatni słuchalny album Behemoth - "Thelema.6".
- twoja_stara_trotzky
najlepszy Behemoth to Evangelion, na drugim miejscu jest Zos Kia Cultus.