DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Maria Konopnicka

Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club

28-10-2011, 01:21

no tak, wystarczy przekroczyć granicę i już czas podróży płynie inaczej...
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

28-10-2011, 01:51

Kiedys mielismy Rose productions:))
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-10-2011, 07:06

Maria Konopnicka pisze:KURWA!!!! Już wydałem 70 zł na bilet autobusowy!!!! Nawet mnie nie wkurwiajcie!!! Zwrotu za poprzednie DHG jeszcze nie dostałem. To będzie najdroższy koncert w moich życiu, którego w dodatku nie zobaczę !!!
Ja wydałem 70 zł na bilet na koncert i 120 na rezerwację w hotelu...
all the monsters will break your heart
Maria Konopnicka

28-10-2011, 07:16

nicram pisze:Ja wydałem 70 zł na bilet na koncert i 120 na rezerwację w hotelu...
W którym hotelu w Katowicach biorą z góry kasę za rezerwację? :)
Panie LiveArt! Czekamy na jakieś oświadczenie, bo nie wiemy co robić. Tzn. palić kukłę Piony już teraz, czy poczekać na pierwszy dzień wiosny i ją utopić w rzece?
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-10-2011, 08:29

i tak nie zamierzałem jechac przez 2/3 Polski, ale...
od dawna tu pisze, ze ja wole jechac na koncert do Berlina, pomijam ze trase zrobie duzo szybciej choc do Katowic jest blizej o jakies 60 km :) , ale nie pamietam zeby tam koncerty odwoływali tak ja u nas - warunki koncertowe tez sa lepsze :)
a do tych pseudo organizatorów - wam kurwa zawsze cos nie wychodzi, najczesciej czytam - bo przedsprzedaz słaba - a jak wy bando tumanów chcecie sprzedawac bilety na koncerty ktore sie najczesciej nieodbywaja?? nawet jakbym mieszkal w Katowicach to z zakupem biletu czekałbym do ostatniego dnia - lepiej dopłacic w dzien koncertu, niz potem sie pierdoilic w odsyłanie, oddawanie o ile łaskawie ktos odda kase :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-10-2011, 08:37

Maria Konopnicka pisze:
nicram pisze:Ja wydałem 70 zł na bilet na koncert i 120 na rezerwację w hotelu...
W którym hotelu w Katowicach biorą z góry kasę za rezerwację? :)
Diament.
Adrian696 pisze:a do tych pseudo organizatorów - wam kurwa zawsze cos nie wychodzi, najczesciej czytam - bo przedsprzedaz słaba - a jak wy bando tumanów chcecie sprzedawac bilety na koncerty ktore sie najczesciej nieodbywaja?? nawet jakbym mieszkal w Katowicach to z zakupem biletu czekałbym do ostatniego dnia - lepiej dopłacic w dzien koncertu, niz potem sie pierdoilic w odsyłanie, oddawanie o ile łaskawie ktos odda kase :)
Sad but true. :-(
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

28-10-2011, 10:21

Adrian696 pisze:nawet jakbym mieszkal w Katowicach to z zakupem biletu czekałbym do ostatniego dnia - lepiej dopłacic w dzien koncertu, niz potem sie pierdoilic w odsyłanie, oddawanie o ile łaskawie ktos odda kase :)
Ja tak wlasnie robie, choc do Mega mam 2 minuty, he he. Tak sobie teraz mysle to moze przeze mnie taka mala przedsprzedaz, ze czekam zawsze do ostatniej chwili? :)
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

28-10-2011, 11:08

Maleficio pisze:Kiedys mielismy Rose productions:))
...i Smash Open Air, Hunterfest, o Unholy Fest nie wspominając.
Może uda się im przenieść koncert do tańszego klubu i mimo wszystko go zrealizować.
Generalnie uzależnianie koncertu od przedsprzedaży jest jak dla mnie nie do końca poważne (znajomość rynku, finanse organizatora), choć biznesowo pewnie racjonalne.
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

28-10-2011, 11:49

Kilka słów wyjasnienia dla "wszystko- wiedzących" forumowiczów :)

-oficjalne oświadczenie z naszej strony w sprawie koncertu DHG powinno najpóźniej jutro być rozesłane do mediów
-oczekiwanie na oficjalne informacje sie wydłużają bo prowadzimy jeszcze ustalenia w temacie tego koncertu z agencja reprezentująca DHG
-ci którzy pisza o Live art jako o firmie, która "znów" cos odwołuja sami siebie prezentuja w niezbyt dobrym świetle bo podkreslam nie było ani jednego koncertu do tej pory, który bysmy odwołali!!! Wszystko co do tej pory robilismy sie odbyło (Aura Noir, Negura Bunget, mini tour Artillery,Blood ceremony)
-osoby piszące i snujące domysły na temat tego iz Live art jakoby nie dotrzymał jakichkolwiek zobowiązań finansowych w temacie DHG mylą sie i mijaja z prawdą więc proponuje zaprzestać wypisywania bredni jesli nie macie dowodów które ewentualnie możecie przedstawić na poparcie swoich tez...
-koncert DHG się odbędzie tyle, że raczej nie w Katowicach.
-przypominamy co słusznie zauwazył kolega Kingu, że odwołania koncertów zdarzyły się kazdemu wiekszemu organizatorowi w Polsce więc w swoich ocenach bądżcie sprawiedliwi.

A na koniec przykład tego jak łatwo wielu z was potrafi pisac o rzeczach o których nie ma pojęcia lub przypisywać fakty niezgodnie z rzeczywistością:
Maria Konopnicka pisze:Wygląda na to ,że te wszystkie CORONERY, MINOTAURY .VENDETTY, EXODUSY, SEPULTURY i inne DESTRUCTIONY można sobie wybić z głowy. Szkoda, ale rzeczywiście - to było zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Rzeczywiście trzeba będzie bardziej zacząć ogarniać Niemcy i Czechy, kilkaset kilometrów dalej przy takiej trasie specjalnej różnicy już nie robi, a przynajmniej bez obciachu i dziadostwa.
Dla wyjasnienia:
-Live art nigdzie nie podał oficjalnie ani nawet pół oficjalnie, że przed Coroner wystapi Vendetta ! więc z jakiej okazji produkujesz takie info? na podstawie tego co ktos tam napisał na last.fm? Nie my załozylismy tamto wydarzenie i tak jak ktos wczesniej wpisał Accusser a potem usunał tak teraz podaje inny zestaw. Za chwile dowiemy sie, że Maria stwierdzi, że to nasza wina ze "Vendetta nie zagra bo miała byc a nie ma" Rada: zanim cos napiszesz sprawdz czy sie zgadza!!!
-uświadomie cie zarówno Thrashfest jak i koncert Coroner odbęda się. Na jakiej podstawie wypisujesz takie bzdury, że "wygląda na to"? Na razie wygląda tylko na jedno: piszesz rzeczy, które ci wygodnie i popadasz w stany euforyczne poddając się niezdrowemu podnieceniu wywołanemu głupotami jakie pisza ludzie w sieci
Ostatnio zmieniony 28-10-2011, 12:19 przez LiveArt, łącznie zmieniany 1 raz.
dark_6
starszy świeżak

28-10-2011, 11:59

Kingu pisze:
Maleficio pisze:Kiedys mielismy Rose productions:))
...i Smash Open Air, Hunterfest, o Unholy Fest nie wspominając.
Może uda się im przenieść koncert to tańszego klubu i mimo wszystko go zrealizować.
Generalnie uzależnianie koncertu od przedsprzedaży jest jak dla mnie nie do końca poważne (znajomość rynku, finanse organizatora), choć biznesowo pewnie racjonalne.
Podejrzewam, że tu nie chodzi o Live-Art, tylko o MegaClub, który narzeka na takie rzeczy
zreszta Live-Art nie odwołała jeszcze koncertu, tylko MegaClub coś takiego wrzucił, tworzac spirale plotek i domysłów
myślę, że to nie było zamiarem Live-Art
Mam nadzieje ze koncert dojdzie do skutku.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

28-10-2011, 12:02

Patrząc chłodnym okiem na całą sprawę ciężko się z tym nie zgodzić (z postem Live-Art). Bilety słabo idą, klub się wycofuje (i to ich można jebać za takie coś, bo do koncertu jeszcze 2 tygodnie a większość zawsze kupuje bilety dzień, dwa przed koncertem) i organizator może albo odwołać albo co już jest trudniejszą sprawą postarać się przenieść koncert gdzieś indziej.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

28-10-2011, 12:04

Ale na chuj naskakujesz tu na Marie jak sam wczesniejszymi organizacjami typu Silesian Massacre dałes powód by Twojej agencji nie ufać.Walisz w chuja ,bujasz w obłokach ,wtapiasz finansowo i tyle.Nie rozumiem Twojej "strategii".Sam "nakręcasz" mega kurwa ura bura imprezy,łapiesz po 10 imprez na raz i chuj Ci wyłazi. A Havok w Mega Clubie będzie????
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

28-10-2011, 12:07

A Silessian Massacre to nie robił Piona ?
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-10-2011, 12:08

zaraz sie okaze ze winni sa wszyscy poza tym co "zapomniał" zapłacic za bilety dla muzyków :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

28-10-2011, 12:09

Block69 pisze:Patrząc chłodnym okiem na całą sprawę ciężko się z tym nie zgodzić (z postem Live-Art). Bilety słabo idą, klub się wycofuje (i to ich można jebać za takie coś, bo do koncertu jeszcze 2 tygodnie a większość zawsze kupuje bilety dzień, dwa przed koncertem) i organizator może albo odwołać albo co już jest trudniejszą sprawą postarać się przenieść koncert gdzieś indziej.
Jednak zdrowo myślący ludzie na tym forum są obecni. Dzięki, że choć Ty zrozumiałeś sytuację w jakiej się znaleźliźmy...
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

28-10-2011, 12:10

Kurt pisze:A Silessian Massacre to nie robił Piona ?
Robił, ale każdy wie lepiej. Ja tu rozpatruję jedynie dorobek pod szyldem LiveArt i ciężko im coś zarzucić na chwilę obecną. Może trochę mniej tych koncertów, bo jest przesyt, bilety coraz droższe i nie ma co szaleć.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

28-10-2011, 12:13

Na to jak robił to inny podmiot niż Live-art (co zresztą sami zresztą wielokrotnie podkreślali, zdaję się) to -że się nieładnie wyrażę- na chuj jątrzysz aginsiak? Poczekaj łaskawie na oficjalne stanowisko, a nie snujesz domysły i obrzucasz ludzi gównem. Może, ale tylko może, jest właśnie tak jak oni to przedstawiają ?
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

28-10-2011, 12:15

aginsiak pisze:Ale na chuj naskakujesz tu na Marie jak sam wczesniejszymi organizacjami typu Silesian Massacre dałes powód by Twojej agencji nie ufać.Walisz w chuja ,bujasz w obłokach ,wtapiasz finansowo i tyle.Nie rozumiem Twojej "strategii".Sam "nakręcasz" mega kurwa ura bura imprezy,łapiesz po 10 imprez na raz i chuj Ci wyłazi. A Havok w Mega Clubie będzie????
Ile razy jeszcze mam napisac, że z tego konta nie pisze ani Vlad ani żaden Piona!! Ludzie tak trudno wam to przyjąć do wiadomości? Na nikogo nie naskakuje tylko pokazuje jak łatwo potraficie produkowac bzdury. Wiązanie Live art z Silesian Massacre to kolejny popis głupoty. Za chwilę się okaże że odpowiadamy tez za wojny i głód na świecie ;P

Live Art jak na razie nie wtopił ani razu finansowo więc znów masz złe informacje albo guzik wiesz... Jesli masz jakieś zarzuty do Piony powiedz mu to w twarz lub napisz do niego a nie mieszaj nas do tego (tj.Vlada + Live art)

Co do mądrości o płaceniu za bilety napisałem juz wyżej że wszystko było uregulowane ale jak widac na razie tylko Block69 potrafi czytać ze zrozumieniem...
[V]
mistrz forumowej ceremonii

28-10-2011, 12:23

dark_6 pisze:
Witam

Megaclub pośpieszył się bardzo z informacją o czymś takim
jesteśmy obecnie w kontakcie z Mythology Agency, która zajmuje się bookuje zespoły DHG i Gehenna, w sprawie znalezienia rozwiązania.

Problemem jest bardzo niska sprzedaż biletów,
pracujemy nad przeniesieniem koncertu. Jutro powinna zostać podana informacja na ten temat.

pozdrawiamy
Live-Art
takiego maila dostałem od Live-Art
Czy koncert Ulver i Virus w grudniu organizuje ta sama agencja,ci sami ludzie? Bo mam zamiar sie wybrac z żoną i nie chce sie wkurwiac i dostawac podobnych informacji ,ze koncert jednak sie nie odbedzie,gdy mam juz opłacony hotel i bilet na samolot.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
ODPOWIEDZ